GPU Yüzde Yüz kullanmıyor

burak3478

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar oyunlarda GPU yüzde 45-65 arası kullanıyor nasıl yüzde yüz yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Tld denermisin işte o zaman kullanır veya sadece ekran kartı kullanan oyunlar çoğunlukla

Tld denermisin işte o zaman kullanır veya sadece ekran kartı kullanan oyunlar çoğunlukla
kanka youtube ta bütün videolara bakıyorum pc hocası olsun donanım arşivi olsun pc restlerinde cs2 oynadıkları zaman bütün test ettikleri pc ler yüzde 95-99 alıyo bende 45 bunu anlamıyorum yani bu arada tld ne oluyo bilmediğimden soruyorum

Sistemin ne ?

Furmark testi yapsana bi eğer orada da kullanmassa teknik bir arıza olabilir yani buradan çözüme ulaşamayacağın bir arıza

Furmark testi yapsana bi eğer orada da kullanmassa teknik bir arıza olabilir yani buradan çözüme ulaşamayacağın bir arıza
yaklaşık 15 dk Furmark testi yaptım cpu kullanımı yüzde 96 yı geçmedi yüzde yüz olmasada yüzde 96 iyi midir? hocam
Post automatically merged:

Hocam işlemci kullanımı ne durumda peki ?
işlemci kullanımı yüzde 35-50 arası hocam

yaklaşık 15 dk Furmark testi yaptım cpu kullanımı yüzde 96 yı geçmedi yüzde yüz olmasada yüzde 96 iyi midir? hocam
Post automatically merged:

işlemci kullanımı yüzde 35-50 arası hocam
Hocam başka oyunlarda deneyin bir de.

Şimdi şöyle cs valo gibi oyunlar işlemci ağırlıklıdır. Ekran kartı zaten %100 kullanmaz. Fps olarak internetteki testlere kıyasla ne durumda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri