hocam görsel şuanlık atamıyorum ama kasa klasik 3 tane içeri hava çekip arkadan 1 tane havayı dışarı veren toplam 4 fanlı kasa onun dışında herhangi ek...
Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde...
Arkadaşlar selamünaleyküm bilmediğimden soruyorum steamde ets2 5.6 saat oynadım ama hiç kart düşmedi genelde 1 2 saat içinde kartlar düşüyomuş bende niye...
Hocam zaten film greni alan derinliği vs onlar kapalı Max ayarlar tüm herşeyi denememe rağmen bulanık taa,dlss,dlaa,fsr hepsini denedim tlou1 de dlss...
Dostlar selamlar başlıktada belirttiğim gibi bazı oyunlar PC de konsollara göre bariz bulanık gözüküyor örnek forza horizon 5 oyunu konsolda daha az...
Selamünaleyküm arkadaşlar yeni asus xg27acs monitör almıştım 180 hz ıps pc hocası yt kanalında var hatta incelemesi ghosting testi yaptığımda 2 resimdede...
Dostlar selamünaleyküm başlıktada belirttiğim gibi böyle bir iddia var terörist takımı bomba patlatınca Allahuekber diyormuş ilgili video bu
Bu videoda...
Hayaletlenme olmasa bile LCD paneller bulanık olur. 1000 Hz olmadıkça hareket bulanıklığı görürsün monitöründe.
1774797232
1000 Hz ile monitörü kastediyorum...
sağolun hocam cevaplarınız için, ama şunu farkettim 120 fps sınırladım oyunu anlattığım sorunlar yok oldu 140 fps sınırladım tekrar başladı hz ile alakalı...