Selamünaleyküm arkadaşlar yeni asus xg27acs monitör almıştım 180 hz ıps pc hocası yt kanalında var hatta incelemesi ghosting testi yaptığımda 2 resimdede...
Dostlar selamünaleyküm başlıktada belirttiğim gibi böyle bir iddia var terörist takımı bomba patlatınca Allahuekber diyormuş ilgili video bu
Bu videoda...
Hayaletlenme olmasa bile LCD paneller bulanık olur. 1000 Hz olmadıkça hareket bulanıklığı görürsün monitöründe.
1774797232
1000 Hz ile monitörü kastediyorum...
sağolun hocam cevaplarınız için, ama şunu farkettim 120 fps sınırladım oyunu anlattığım sorunlar yok oldu 140 fps sınırladım tekrar başladı hz ile alakalı...
Eve geçince inceleyim bi şuan işteyim tam bakamadım videoya
1774792922
Böyle bir şart yok. 500 hz kullanıyorum 1000 hz ile yaptığım oyun performansının...
Hocam ufo testinde ghosting gözükmüyor ama oyunda yavaş harelet ettirsem bile belli oluyor sebebini anlamadım bu vıdeodakı monıtor hocam ghostıng testide...
Arkadaşlar selamünaleyküm bugün bir şey farkettim ghosting olmayan ve bulanıklık olmayan 180 hz monitörde valorant oynarken mouse hareket ettirince hafif...
Arkadaşlar selamünaleyküm yeni asusxg27acs monitör almıştım herhangi bir sorunu yok ama eizo sitesinde color banding testi yapınca aralarda ince serit...
hocam medıamarkt tan almıştım sorun çıkrmazlar sanırım ama böyle kullanmayı düşünüyorum küçücük bir tozda olabilir bilmiyorum ama hem iade süreci hemde yeni...
Arkadaşlar selamünaleyküm 27 inç 2k bir monitör aldım ışık sızması , ghosting vs hiçbir sorunu yok sadece küçücük silüet benzeri bir şey var pikselinde ölü...