Arama sonuçları: *

1. R

Tlou part 1 PC Saçlar,sakallar bulanık pikselli gözüküyor

Düşürdüm ama yine bahsettiğim saç sakal piksel görünümü oluyor ayrıca 100-150 arası bir FPS alıyorum yine
  2. R

Hocam internet olmadigi için sadece ayarları telefondan atabildim gelince oyun içi sakal saçların kötü durmasını atarım
  3. R

Tamamdır hocam 3-4 foto atarım 4k ,1080p fln ayarlarida atarım
  4. R

Dlss kalite modu hocam fsr 3.1kaliteylede denedim ama durum hala aynı telefon ile çekilmiş resim attım ancak çok değişmiyor gerçekten böyle gözüküyor
  5. R

Tamamdır hocam 2 saat sonra atabilirim
  6. R

Tlou part 1 PC çok kötü gözüküyor

Selamlar arkadaşlar, Tlou part 1 rtx5060 8gb ve i313100f ile çoğu ayar yüksek bazı ayarlar ultra şekilde ve kenar yumuşatma Nvidia dlaa ile oynuyorum ve anlayamadigim bir şekilde karakterin saç ve sakalları çok bulanık pikselli gözüküyor oyunu 4k render yapınca az düzelme oluyor ama hala...
  7. R

Hocam birkaç saat sonra atabilirim fotoğrafı 1763976191 Hocam sizde normal düzeyde gibi ancak bende saçlarda pikseller daha belirgin ve sakallarda anlamadığım pikseller yanıp sönüyor sanki 720 p gibi
  8. R

Keskinlik 15 te film grain, bulaniklilik vs. Onlarıda kapatmıştım
  9. R

Hocam şuan atamiyorum ancak çok şey denedim ve kritik ayarlari biliyorsanız sorabilirsiniz bende hangisi varsa yazabilirim size
  10. R

Keskinlik 15 olarak ayarlamistim ancak çok denedim artırdım düşürdüm garip yanı en ufak degisme göremiyorum tek değişim 4k render yapınca oldu ama o da gerçekten az bir değişim oldu birde TAA deneyeyim nerden açılır hocam
  11. R

Hocam biliyorum işlemciyi ilerde yükseltirim ancak bahsettiğim sorunun sebebi işlemci olduğunu sanmıyorum 150 FPS lere kadar çıkıyor fg açınca
  12. R

Selamlar arkadaşlar, Tlou part 1 rtx5060 8gb ve i313100f ile çoğu ayar yüksek bazı ayarlar ultra şekilde ve kenar yumuşatma Nvidia dlaa ile oynuyorum ve anlayamadigim bir şekilde karakterin saç ve sakalları çok bulanık pikselli gözüküyor oyunu 4k render yapınca az düzelme oluyor ama hala...
Geri