Bütçe nedirDostlar selamünaleyküm öncelikle , i3-13100f işlemci için kule tipi ve uygun fiyatlı soğutucu önerisi yapabilirmisiniz.
hocam 1000-1200 civarı olursa iyi olurBütçe nedir
Biraz daha çıkıp bunu al hocam 31 derece havada ryzen 5 5600x i 60 derecenin ustüne çıkarmıyorhocam 1000-1200 civarı olursa iyi olur
+Biraz daha çıkıp bunu al hocam 31 derece havada ryzen 5 5600x i 60 derecenin ustüne çıkarmıyor
Update düşünüyorsan ilerde olabilir.Biraz daha çıkıp bunu al hocam 31 derece havada ryzen 5 5600x i 60 derecenin ustüne çıkarmıyor
kardeş üflesen soğur o işlemci :d bu ürün size fazlasıyla yetecektir.Dostlar selamünaleyküm öncelikle , i3-13100f işlemci için kule tipi ve uygun fiyatlı soğutucu önerisi yapabilirmisiniz.
Ben bu tarz gözüken bi soğutucu şahsen evime sokmam satın almayı geç performans önemli değilde kortisolum yükseldi linki açıncaUpdate düşünüyorsan ilerde olabilir.
Yoksa şu fazlasıyla yetecektir.
Noctua mı atacağız alsın diye adama? Bu fan her türlü yeter zaten.Ben bu tarz gözüken bi soğutucu şahsen evime sokmam satın almayı geç performans önemli değilde kortisolum yükseldi linki açınca
BU cevap yapay zeka tarafından yazılmıştır ! . "Performansına veya fanın yetip yetmeyeceğine laf etmedim zaten hocam. Sadece görsel tasarımı kişisel olarak bana çok hitap etmedi, onu espriyle karışık belirttim. İsteyen tabii ki alsın."Noctua mı atacağız alsın diye adama? Bu fan her türlü yeter zaten.
Noctua güzel öneri her eve lazım.Noctua mı atacağız alsın diye adama? Bu fan her türlü yeter zaten.
SEN ALMA.Ben bu tarz gözüken bi soğutucu şahsen evime sokmam satın almayı geç performans önemli değilde kortisolum yükseldi linki açınca
Pahalı ya ikinci el almak daha mantıklı. Fanboyu olunacak da tek marka bence.Noctua güzel öneri her eve lazım.