raivis isimli üyenin son içerikleri

1. R

G-sync Böyle Çalışması Normalmi

Dostlar video paylaşıyorum gsync değerleri fps değerleriyle tam uyumlu olmuyor fps 115 iken gsync 12 0 130 140 fln sizce normalmi şimdiden sağolun.
  2. R

Koyu renklerde neden ghosting var?

Sizce elmb sync açıkmı olmalı kapalımı.
  3. R

Koyu renklerde neden ghosting var?

Selamünaleyküm arkadaşlar yeni asus xg27acs monitör almıştım 180 hz ıps pc hocası yt kanalında var hatta incelemesi ghosting testi yaptığımda 2 resimdede görüceksiniz İlk resim elmb sync kapalı oldugundan bulanık ama ghostıng nerdeyse sıfır ikinci görsel elmb sync açık ufolar çok daha net ama...
  4. R

CS Eski Sürümünde AllahuEkber Sesi?

Dostlar selamünaleyküm başlıktada belirttiğim gibi böyle bir iddia var terörist takımı bomba patlatınca Allahuekber diyormuş ilgili video bu Bu videoda AllahuEkber denilmiyor fire in the hole deniliyor ama yorumlarda birkaç kişi evet gerçekten eskiden vardı sonra kaldırıldı diyor eskiden beri...
  5. R

Mouse Hz Değeri Oyunu Etkilermi?

sağolun hocam cevaplarınız için, ama şunu farkettim 120 fps sınırladım oyunu anlattığım sorunlar yok oldu 140 fps sınırladım tekrar başladı hz ile alakalı olabilir çünkü 125 hz değeriyle orantılı sorunum oldu veya olmadı.
  6. R

Hocam ufo testinde ghosting gözükmüyor ama oyunda yavaş harelet ettirsem bile belli oluyor sebebini anlamadım bu vıdeodakı monıtor hocam ghostıng testide videoda dahil
  7. R

hocam f/p yüksek hz öneriniz varmı
  8. R

Arkadaşlar selamünaleyküm bugün bir şey farkettim ghosting olmayan ve bulanıklık olmayan 180 hz monitörde valorant oynarken mouse hareket ettirince hafif bulanıklılık ve titreme benzeri görüntü oluşuyo, mouse hz değerim ucuz mouse olduğundan 125 hz ekran 180 hz uyumsuzluktan dolayı olabilirmi...
  9. R

Color Banding Çözümü Var mıdır?

Hocam çözüm buldunuzmu
  10. R

Yeni Monitör Color Banding Normalmi?

Arkadaşlar selamünaleyküm yeni asusxg27acs monitör almıştım herhangi bir sorunu yok ama eizo sitesinde color banding testi yapınca aralarda ince serit çizgiler olması normalmi ayarları kurcaladım baya ama degismedi hiç eizo sitesi çok üst düzey monitörler için de diyenler var sizce normalmi...
  11. R

ÖLÜ PİKSELMİ BAŞKA BİRŞEYMİ?

hocam medıamarkt tan almıştım sorun çıkrmazlar sanırım ama böyle kullanmayı düşünüyorum küçücük bir tozda olabilir bilmiyorum ama hem iade süreci hemde yeni gelen monitör nasıl çıkıcak bilemediğim için kullanmak daha mantıklı gibi zaten asus türkiye garantisi vardı en kötü sorun büyürse...
  12. R

ÖLÜ PİKSELMİ BAŞKA BİRŞEYMİ?

Arkadaşlar selamünaleyküm 27 inç 2k bir monitör aldım ışık sızması , ghosting vs hiçbir sorunu yok sadece küçücük silüet benzeri bir şey var pikselinde ölü pikselede benzemiyor sıkışmış pikselede benzemiyor IPS panel zaten ne olduğunu anlamadım çok zor farkediliyor sağ alt kenarda,zaten oyunda...
  13. R

STEAM İNDİRİMDEKİ TÜM OYUNLARA NASIL BAKILIR?

Selamünaleyküm dostlar, steam çok kullanmıyorum ancak bu indirim döneminde bakayım dedim biraz karışık geldi , tüm oyunları göremedim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim indirimdeki tüm oyunlara bakmak için adım adım neler yapmalıyım şimdiden teşekkürler.
  14. R

RDR2 ANLIK SİYAH EKRAN SORUNU

Evet hocam yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var çok kısa süreli olduğundan sanırım insanlar takmıyor
  15. R

RDR2 ANLIK SİYAH EKRAN SORUNU

Dostlar selamlar rdr2 de anlık ekranın alt tarafı genelde siyah ekran oluyor alttan ekranın yarısını kapsayacak şekilde oluşan bir sorun bu yarım saniye sürüp hemen bitiyor çözümü varmıdır 2024 yılından kalma bir yamayı kurmuştum acaba o yüzdenmidir orjinal oyun şimdiden teşekkürler.
Geri