raivis isimli üyenin son içerikleri

1. R

75 Derece Ekran Kartı Normalmidir?

hocam 6 aylık kart daha hiç temizledim hem kasa fanlarının hemde ekran kartı fanının kanatlarında tozlar birikti onunda etkisi olabilir
  2. R

teşekkürler hocam cevabınız için, çok anlamadığımdan dokunmakta istemiyorum 82-83 ten sonra sanırım sorun olur
  3. R

hocam görsel şuanlık atamıyorum ama kasa klasik 3 tane içeri hava çekip arkadan 1 tane havayı dışarı veren toplam 4 fanlı kasa onun dışında herhangi ek soğutma yok 1778499698 hocam soğutucu blok nedir, pek bilgim yok malesef 1778499828 hocam sanırım modelini sormuşsunuz zotac markası 8gb vram
  4. R

Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  5. R

Steam oyun kartı niye düşmüyor?

Arkadaşlar selamünaleyküm bilmediğimden soruyorum steamde ets2 5.6 saat oynadım ama hiç kart düşmedi genelde 1 2 saat içinde kartlar düşüyomuş bende niye böyle bir durum oluştu 4 adet kart hakkım var ancak hiç düşmedi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  6. R

Niye bazı oyunlar PC de bulanık?

Hocam zaten film greni alan derinliği vs onlar kapalı Max ayarlar tüm herşeyi denememe rağmen bulanık taa,dlss,dlaa,fsr hepsini denedim tlou1 de dlss bulanıklığı göndermişti konsol kalitesi yapmıştı ama forzada yapmadı belkide oyun motoru konsol için yapıldığındandir
  7. R

Niye bazı oyunlar PC de bulanık?

Dostlar selamlar başlıktada belirttiğim gibi bazı oyunlar PC de konsollara göre bariz bulanık gözüküyor örnek forza horizon 5 oyunu konsolda daha az çözünurlukte olmasına rağmen PC 2k görüntüden daha pürüzsüz ve net gözüküyor başka bir örnek the last of us oyunuydu tlou1 de dlss açarak sorun...
  8. R

G-sync Böyle Çalışması Normalmi

Dostlar video paylaşıyorum gsync değerleri fps değerleriyle tam uyumlu olmuyor fps 115 iken gsync 12 0 130 140 fln sizce normalmi şimdiden sağolun.
  9. R

Koyu renklerde neden ghosting var?

Sizce elmb sync açıkmı olmalı kapalımı.
  10. R

Koyu renklerde neden ghosting var?

Selamünaleyküm arkadaşlar yeni asus xg27acs monitör almıştım 180 hz ıps pc hocası yt kanalında var hatta incelemesi ghosting testi yaptığımda 2 resimdede görüceksiniz İlk resim elmb sync kapalı oldugundan bulanık ama ghostıng nerdeyse sıfır ikinci görsel elmb sync açık ufolar çok daha net ama...
  11. R

CS Eski Sürümünde AllahuEkber Sesi?

Dostlar selamünaleyküm başlıktada belirttiğim gibi böyle bir iddia var terörist takımı bomba patlatınca Allahuekber diyormuş ilgili video bu Bu videoda AllahuEkber denilmiyor fire in the hole deniliyor ama yorumlarda birkaç kişi evet gerçekten eskiden vardı sonra kaldırıldı diyor eskiden beri...
  12. R

Mouse Hz Değeri Oyunu Etkilermi?

sağolun hocam cevaplarınız için, ama şunu farkettim 120 fps sınırladım oyunu anlattığım sorunlar yok oldu 140 fps sınırladım tekrar başladı hz ile alakalı olabilir çünkü 125 hz değeriyle orantılı sorunum oldu veya olmadı.
  13. R

Hocam ufo testinde ghosting gözükmüyor ama oyunda yavaş harelet ettirsem bile belli oluyor sebebini anlamadım bu vıdeodakı monıtor hocam ghostıng testide videoda dahil
  14. R

hocam f/p yüksek hz öneriniz varmı
  15. R

Arkadaşlar selamünaleyküm bugün bir şey farkettim ghosting olmayan ve bulanıklık olmayan 180 hz monitörde valorant oynarken mouse hareket ettirince hafif bulanıklılık ve titreme benzeri görüntü oluşuyo, mouse hz değerim ucuz mouse olduğundan 125 hz ekran 180 hz uyumsuzluktan dolayı olabilirmi...
Geri