raivis isimli üyenin son içerikleri

1. R

Telefondaki Bir Virüs Diğer Cihazlara(PC,Ps5,Tablet) Ağ Üzerinden Bulaşabilirmi?

Dostlar selamünaleyküm öncelikle , android telefona bulaşan bir virüs şüphem vardı bende hard reset (wipe data-wipe all data-confirm) ile telefonu sıfırladım sonrasında diğer cihalarımla aynı wifi ye bağladım diğer cihazlarıma en sonki haliyle virüs bulaşırmı? Hard reset kesinlikle virüsü...
  2. R

Ps5 Slim Bazı Oyunlarda Fan Sesi?

Dostlar selamünaleyküm, temiz yeni alınmış ps5 slimde sadece bazı oyunlarda ortaya çıkan yüksek devirde dönme durumu oluyor şöyle açıkliym , gran turismo 7 de yarış esnasında rastgele fan, tam devirde dönüp sonra normal sesine geri dönüyor yada witcher 3 te 10-15 dk oynadıktan sonra fan sesi...
  3. R

İşlemci Soğutucu Önerisi?

hocam silver bench de test yaptım 97 dereceyi gördü anlamadım niye böyle 8 aylık stok fanla kullanıyorum(%100 yük altında 3-5 dakika sonra 97 dereceyi gördü)
  4. R

hocam 1000-1200 civarı olursa iyi olur
  5. R

Dostlar selamünaleyküm öncelikle , i3-13100f işlemci için kule tipi ve uygun fiyatlı soğutucu önerisi yapabilirmisiniz.
  6. R

SSD Kendi Kendine Veri Yazıyor

Dostlar selamünaleyküm öncelikle , hiçbir oyun,uygulama vs. indirmediğim halde ssd 4 günde 200 gb kendi kendine veri yazıyor crystaldısk info dan bakıyorum özellikle hiçbirşey indirmedim ne kadar yazıcak diye test etmek için ve baya fazla geldi , ssd mi bozuk acaba? bilen arkadaşlar yardımcı...
  7. R

Furmark Testi Ekran Kartını Bozarmı?

hocam şimdide 8 dk test yaptım toplam 2 kez yaptım yani 5dk arayla voltaj olarak bir zarar vermişmidir.
  8. R

haklısınız hocam büyük ihtimal hatalı gpu kullanıyorlardı yazanlar
  9. R

hocam hatırlayamadım şuan test yapıp kaldırmıştım furmarkı
  10. R

hocam bende sizle aynı düşünüyorum ancak yabancı forumlardada bazı kişiler yaptım bozuldu gibi şeyler yazmışlar içime kurt düşmüştü
  11. R

hocam 77-78 derecede stabil kaldı 112 fps ortalaması vardı
  12. R

Dostlar selamünaleyküm rtx5060 8gb ekran kartına 2k çözünürlükte 8 dakika boyunca furmark testi yaptım kart 8 dakika boyunca %100 gpu kullanımında sorunsuz çalıştı ancak şimdi okudum forumlarda , redditte bazı kişiler ekran kartımı furmark testi bozdu fazla kullandığı ve voltaj çektiği için...
  13. R

Ps İçin Ek Cd Sürücüsü Alınır mı??

hocam farklı oyunlar denerim genelde sanırım aparata verilecek parayı üyelik için vermek daha mantıklı olur yıllık üyeliği indirimle 2 yıl alınabiliyor
  14. R

Ps İçin Ek Cd Sürücüsü Alınır mı??

Dostlar selamünaleyküm öncelikle ps5 dijital için sizce 7-8 bin tl para verip ek cd aparatı almaya değermi elimde hiç ps cd oyunları yok ama takas meselesi olduğundan sormak istedim sizce 7-8 k masrafa değermi?
  15. R

Windowsu Ayarlardan Formatlamak Güvenlimidir?

hocam aynı pc ye usb takıp format atsam olurmu yoksa illa başka temiz pc mi gerek
Geri