YÜZDE 99 GPU KULLANIMI

raivis

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamünaleyküm arkadaşlar sistemim fena değil ve uncharted 4 oynarken gpu ortalama yüzde 50-60 arası çalışıyor , cpu ise yüzde 30-40 ayarlarında ancak biraz oynadıktan sonra çok alakasız yerlerde hiç ağır olmayan sahnelerde gpu kullanımım yüzde 99 oluyor ve fps yerlerde oluyor tek çözüm oyuna gir çık yapıyorum ve tekrar gpu normal kullanıma dönüyor bu arada sistem yeni ve sıcaklık değerleri cpu ve gpu nun 50-60 derece yani sıcaklıkta sorun yok sizce sorun ne oyunmu bozuk veya sistemde virüsmü var şimdiden teşekkürler.

Selamünaleyküm arkadaşlar sistemim fena değil ve uncharted 4 oynarken gpu ortalama yüzde 50-60 arası çalışıyor , cpu ise yüzde 30-40 ayarlarında ancak biraz oynadıktan sonra çok alakasız yerlerde hiç ağır olmayan sahnelerde gpu kullanımım yüzde 99 oluyor ve fps yerlerde oluyor tek çözüm oyuna gir çık yapıyorum ve tekrar gpu normal kullanıma dönüyor bu arada sistem yeni ve sıcaklık değerleri cpu ve gpu nun 50-60 derece yani sıcaklıkta sorun yok sizce sorun ne oyunmu bozuk veya sistemde virüsmü var şimdiden teşekkürler.
gpu nun direk marka modelini söylerseniz daha iyi yardımcı olurlar fena değilden kastınız, bazıları 1060 a da fena değil diyor bazıları 4060 a da fena değil diyor. bu konuları anlamak için gpu cpu tamamen bilmek daha iyi olur hocam iyi forumlar

Sistem özelliklerini yaz bakam.

Sistem özelliklerini yaz bakam.
5060 8gb i3-13100f 16gb ram single channel rahat oıyantıyor ztn hocam çık gir yapınca hemen düzeliyoda chatgpt ye göre önbellek doğru temızlenmeyıp bırıkmesınden olabılırmıs

uncharted 4'te öyle bir sorun vardı patch çıkardılar sonra 1.4 yamasını kurun oyun kaynaklı olabilir

uncharted 4'te öyle bir sorun vardı patch çıkardılar sonra 1.4 yamasını kurun oyun kaynaklı olabilir
hocam birçok oyunu uzun süre oynadım tlou valorant vs hiç yaşamadım biraz araştırdım internette benzer sorunlar var aynı oyun için sanırım oyunluk bir sorun şuan en güncel versiyonu oyunun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,401
Üyeler
188,930
Son üye
striker21
Geri