Ekran gidiyor ve fanlar maksimum oluyor!!

doganingo

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba sistemime yeni ekran kartı aldım.(ASUS PRIME RTX 5070). 1 hafta kadar sıkıntısız kullandım. Ancak bir anda youtube olsun, oyunlarda olsun bir anda monitoreme gelen sinyal kesiliyor ve ardından kasamdan çok yüksek sesli bir şekilde fanımın çalıştığını duyuyorum. Sadece pc yi güç tuşundan kağatıp açtığımda düzeliyor. CPU, GPU ve SSD sıcaklıklarıma baktığımda ise sırası ile ortalama 60 derece, 50- 60 derece, 52-60 derece sıcaklığındalar. Ayrıyeten bu sorun oluştuktan sonra CPU'm bişr oyuna girdikten sonra kullanımı 100 de 100 oluyor ve oyunlarda drop yemeye başlıyorum. Ama sıcaklığı dedğim gibi 60 derece civarında. Kasa aç kapa yaparak bu yüzde yüz olayı çözülüyor.

Sistemim ise şu şekilde,
Asus Prime RTX 5070,
AMD Ryzen 7 2700,
Msi Mag Mortar B450m,
ADATA 8+8 RAM 3600mhz (ancak 3200 de kullanıyorum destek sınırı olduğu için),
SHARKOON WPM-GOLDZERO-650W Güç kaynağı,
Samsung 990 Pro M2 2TB

Merhaba sistemime yeni ekran kartı aldım.(ASUS PRIME RTX 5070). 1 hafta kadar sıkıntısız kullandım. Ancak bir anda youtube olsun, oyunlarda olsun bir anda monitoreme gelen sinyal kesiliyor ve ardından kasamdan çok yüksek sesli bir şekilde fanımın çalıştığını duyuyorum. Sadece pc yi güç tuşundan kağatıp açtığımda düzeliyor. CPU, GPU ve SSD sıcaklıklarıma baktığımda ise sırası ile ortalama 60 derece, 50- 60 derece, 52-60 derece sıcaklığındalar. Ayrıyeten bu sorun oluştuktan sonra CPU'm bişr oyuna girdikten sonra kullanımı 100 de 100 oluyor ve oyunlarda drop yemeye başlıyorum. Ama sıcaklığı dedğim gibi 60 derece civarında. Kasa aç kapa yaparak bu yüzde yüz olayı çözülüyor.

Sistemim ise şu şekilde,
Asus Prime RTX 5070,
AMD Ryzen 7 2700,
Msi Mag Mortar B450m,
Samsung 990 Pro M2 2TB
Mining virusu olabilir.

Bazi programlar guvenilir olsada bugliyip bozabiliyor %100 e cikaran uygulamayi buk ve sil.

Donanimsal ariza en istenmeyen ve en sin bakilacak kisim oyuzden 3. Olarak windowsuna bi format at bazen winfows kafayi yiyip zamanla kendini yokediyor.

Virus olacağını düşünmüyorum pc'ye yeni rest attım. Ve steamden bilinenen bir oyunu indirdim. O oyunda oluyor. Ama restleyince olmuyor.

Virus olacağını düşünmüyorum pc'ye yeni rest attım. Ve steamden bilinenen bir oyunu indirdim. O oyunda oluyor. Ama restleyince olmuyor.
Kanka bende de ayni sorun var buyuk ihtimal psu kalitesiz oyüzden deniyor. Anlık dalgalanmalarda kitliyo sistemi. Cozduysen yazarsan sevinirim.

Sistemim ise şu şekilde,
Asus Prime RTX 5070,
AMD Ryzen 7 2700,
Msi Mag Mortar B450m,
Samsung 990 Pro M2 2TB
OCCT indirip güç kaynağı tesi yapın muhtemelen psu kaynaklı bir sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,294
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri