- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki kaç derece hocam video izlerken ekran kartın%1 veya %2 kullanıyor
Peki kaç derece hocam video izlerken ekran kartın%1 veya %2 kullanıyor
şu an açık gzt den hd video izliyorum 58 de.Peki kaç derece hocam video izlerken ekran kartın
Çok garip hocam bende sadece youtube videosu veya kickten yayın açıkken 100 de 100 oluyor ancak sıcaklık 47 48 49 derece aralığında seyrediyor. Ya ekran kartı kullanımını yanlış gösteriyor ya da sıcaklık değerini yanlış gösteriyor.şu an açık gzt den hd video izliyorum 58 de.
Normal 1080P video hocam. ya yazılımsal bir sorun var ya da başka bir şey boşta 45 derece video izlerkende 48 falan ancak sizin 32 derecede aşırı düşükmüş hayatımda hiç o kadar düşük görmedim. Maşallah
Kral bende laptop var sıcaklık değerleri bende min bu oyuna girince 70-80 derece oluyor bende bana göre kıyaslama sıcaklığıını.Çok garip hocam bende sadece youtube videosu veya kickten yayın açıkken 100 de 100 oluyor ancak sıcaklık 47 48 49 derece aralığında seyrediyor. Ya ekran kartı kullanımını yanlış gösteriyor ya da sıcaklık değerini yanlış gösteriyor.
Hocam baştan söylesene bende sanıyorum kasan var o zaman normal bende de laptop vardı o şekildeydi hep. HaklısınKral bende laptop var sıcaklık değerleri bende min bu oyuna girince 70-80 derece oluyor bende bana göre kıyaslama sıcaklığıını.
İmzamda yazıyor modeline kadar baktınız diye düşündüm.Hocam baştan söylesene bende sanıyorum kasan var o zaman normal bende de laptop vardı o şekildeydi hep. Haklısın
Vallahi çok garip helal olsun bende kasayı ilk aldığım günden beri boşta 40-50 oyunlarda max 57-60 dereceyi görüyordu ekran kartı. Hiç 30 falan göredim ancak benim ya ekran kartı kullanımı yanlış gösteriyor ya da sıcaklık yanlış.
model neVallahi çok garip helal olsun bende kasayı ilk aldığım günden beri boşta 40-50 oyunlarda max 57-60 dereceyi görüyordu ekran kartı. Hiç 30 falan göredim ancak benim ya ekran kartı kullanımı yanlış gösteriyor ya da sıcaklık yanlış.
Bendeki asus dual ondan kaynaklı olabilir aklımada başka bir şey gelmiyor. Ya da bende bir sorun var bilemiyorummodel ne