Arama sonuçları: *

• Users: BayT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BayT

İŞLEMCİ %30-40 KULLANIMDA KALIYOR

Pc excalibur g870 ,32gb ram, win11 ,i5-12450H, rtx4060 105w. cossacks 3 diye bir oyun var sistem 25 fps'e düşüyor ilerleyen oyunda ancak işlemci %30 larda ekran kartı 20 lerde geziyor. Sistem işlemci ve ekran kartı kullanmayı reddediyor aynı sorun the forest gibi oyunlarda da var. işlemci ve...
  2. BayT

20 volt 10 amper adaptör önerisi

Laptopum 20 volt 9 amperlik bi adaptörle geldi. Bu adaptörün yeterli gelmediğini düşünüyorum bu da droplara sebebiyet veriyor. 20 volt 10-12 amperlik bi adaptör öneriniz varsa iletirseniz çok mutlu olurum.
  3. BayT

Laptop arka kapak vidaları kendi kendine gevşeyip düşüyor (casper-excalibur)

Casper excalibur g870 laptop. Fanların tozunu almak için bugün bilgisayarı ters çevirip bi baktım 2 vida yerinde yok biri de aşırı derecede gevşemiş neredeyse o da düşecekti. Olmayan vidalardan birini sırt çantamda buldum, geri taktım. Bu durum normal mi ? Başka yaşayan var mı? Vidaları...
  4. BayT

TÜRKİYE'DE +18 ADULT WEBSİTESİ AÇMAK

Türkiyede +18 adult site açmak ya da telegram kanalları açmak ve reklam üzerinden gelir elde etmek hangi durumlarda suç değil? Siteye 18 yaşından büyüğüm gibi onay kutusu onaylamadan giriş yapamazlarsa sorun çözülür mü?
  5. BayT

CASPER EXCALİBUR FPS DROP PROBLEMİ

Oyun oynarken ara ara fpsimde ani düşüşler oluyor. Bazen bir anda 60 fps birden azalıp artıyor. Bu da akışkanlığı aşırı etkiliyor. Daha önce yaşayan ve çözen var mı ? (rtx3050 li monsterı olan arkadaşım çoğu oyunda benden daha yüksek fps alıyor. casper çok tavsiye etmiyorum ) Pc : Excalibur...
Geri