Arama sonuçları: *

• Users: Yavuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Ucuz hdmı kablosu Alınır mı?

https://m.n11.com/15m-3m-5m-10m-15m-20m-25m-hdmi-kablo-2160p-desteklicelik-orgulu-P295415060?UZUNLUK=1%2C5+METRE&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAiAwrf-BRA9EiwAUWwKXhezlYbblCINrpwEbDd_kFHPQdnOaFrrrPFLtCCteJr6-BJ-u1utLxoCzp0QAvD_BwE Televizyon için bu hdmı kablosunu alacağım bir sıkıntı çıkar mı ? 2160...
  2. Y

2. El bu sistem Alınır mı?

2. El sistem alcam sizce fiyat ve özellikler nasıl Alınır mı? Fiyat 2950tl İşlemci rayzen 3 2200g Ekran kartı Asus GTX 1050 ti 4 GB Ram crucial ballistix sport lt 8gb 2400mhz HDD 1 TB SSD 120 gb Anakart Asus b450m PSU 650w
  3. Y

Hard disk gibi bir şey

Elimde böyle bir şey var fakat ne olduğunu tam anlayamadım hard diske benziyo ama soketleri bir değişik. Kapanan bir tekstilden geldi elime. Bunun ne olduğunu nasıl kullanabilecegimi ve kaça satılabilir bilen varmı. Ürünü internette aratınca amazonda 355 dolara satıldığını gördüm:)
  4. Y

Eski bilgisayrcımızdan kalanlar

Yaklaşık 10 yıl kadar önce bizim bı PC dükkanı vardı daha sonra işler iyi gitmeyince kapatmak zorunda kaldık ve birçok PC parçasını çatıya kaldırdık. Şimdi bu parçaların çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bu parçalarla ne yapabilirim 60 dan fazla ram 20 den fazla anakart 10 tane kadar işlemci...
  5. Y

Asus bupdater

Asus eee 1215 laptop için bios güncellemesi yapacağım ama kendi sitesinde bupdater diye bir program var ve nasıl kullanacağını bilmiyorum açtığımda MS-DOS ekranı geliyo
  6. Y

Asus bios güncelleme yardım edermisiniz

Asus eee PC 1215p laptop için bios güncellemesini nasıl yapabilirim
  7. Y

Gma ayarlari kilitli

Resimdeki gibi yalnızca en usttekini açıp kapatabiliyorum diğerlerini değiştirmek için ne yapmaliyim
  8. Y

Türk Telekom neden böyle

İki hafta önce Vodafone ev interneti için başvurdum 4 gün sonra bir sebepten dolayı başvurumu iptal etmişler ardından bende Türk telekoma gittim ve yine başvuru yaptım (pazartesi) bana cuma gününe randevu verdiler fakat şimdi ne gelen var nede giden müşteri hizmetlerini aradığımda ise başvurum...
  9. Y

3000 TL laptop önerisi

3000 TL ye en az 15 inç ekranli ve minimum 200 GB lik bir laptop ariyorum. Not: sıfır olması şart
  10. Y

Vodafon evde internet

İstanbul Bağcılar Yıldıztepe şehit teğmen Hasan Hüseyin Aksoy da vodafon evde internet kullanan varmı yada bu civarlarda oturup başka internet sağlayıcısını kullanan varmı
  11. Y

Hangi Windows Sürümü?

Çok eski bir laptop var elimde içine hangi işletim sistemini kurmalıyız.su an Windows 10 var ve günlük işler için biraz zorlanıyor.
Geri