Hard disk gibi bir şey

Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
14
Elimde böyle bir şey var fakat ne olduğunu tam anlayamadım hard diske benziyo ama soketleri bir değişik. Kapanan bir tekstilden geldi elime. Bunun ne olduğunu nasıl kullanabilecegimi ve kaça satılabilir bilen varmı. Ürünü internette aratınca amazonda 355 dolara satıldığını gördüm:) IMG_20201111_231743.jpgIMG_20201111_231541.jpg

Elimde böyle bir şey var fakat ne olduğunu tam anlayamadım hard diske benziyo ama soketleri bir değişik. Kapanan bir tekstilden geldi elime. Bunun ne olduğunu nasıl kullanabilecegimi ve kaça satılabilir bilen varmı. Ürünü internette aratınca amazonda 355 dolara satıldığını gördüm:)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
355 dolara HDD? Kaç TB acaba :d, belki de yanılıyorsundur ekran kartı falan olmasın xd(!) Üstten fotosunu atar mısın.

Şifrelemeli sunucu diski muhtemelen

Elimde böyle bir şey var fakat ne olduğunu tam anlayamadım hard diske benziyo ama soketleri bir değişik. Kapanan bir tekstilden geldi elime. Bunun ne olduğunu nasıl kullanabilecegimi ve kaça satılabilir bilen varmı. Ürünü internette aratınca amazonda 355 dolara satıldığını gördüm:)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
355 dolarsa bozdur onu dolar düşüyor hızlı ol :DD

355 dolara HDD? Kaç TB acaba :d, belki de yanılıyorsundur ekran kartı falan olmasın xd(!) Üstten fotosunu atar mısın.
IMG_20201111_231730_1~3.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye de 2200tlye satan var.
Nereye satabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SAS disk.
Bu fiyatlara satılması normal. :)
Fiyat hoşuma gitti ama nereye satabilirm bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular