Arama sonuçları: *

• Users: Fatih 39
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

3000-4000 TL arası Kablosuz Oyun oynamak için kulaklık önerisi

Merhaba, ben sık sık oyun oynuyorum. Rekabetçi oyunlara ara sıra giriyorum ama çoğunlukla hikâyeli oyunlar oynuyorum. Yani normal bir kullanıcı için gecikme değeri iyi olan ve kullanışlı bir kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. F

40k Civarı Telefon Önerisi

Merhaba, 40 bin TL civarında; pili uzun giden, arayüzde kasma–donma yapmayacak bir telefon arıyorum. Kamerası ortalama olsa yeter, zaten çok fotoğraf çekmiyorum. ek olarak güncelleme desteği hemen biten modeller önermeyiniz
  3. F

The Long Dark Hayatta Kalma modunda Tüccardan Nasıl görev alınır ?

Merhaba The long dark da telsize tıkladığımda tüccar mevcut değil yazısı çıkıyordu ne yapmam gerekiyor oyun hakkında çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  4. F

The long dark uzak bölge haritası gözükmüyor

Merhaba,Ben bugün tales from the far territory dlc sini aldım fakat hayatta kalma modunda harita seçim ekranın da bulamadım. Wintermute hikayesini yeni bitirdim hayatta kalma modu hakkında çok fazla bilgim yok, oyunu bilen birisi varsa, hayatta kalma modunun biraz farkını anlatırsa çok sevinirim.
  5. F

Geforce now da Forza horizon 5 de ekranın kenarları siyah

Merhabalar,Geforce now dan forza oynuyorum ilk defa açtım ama ekranın kenarları siyah düşük çözünürlükte açılmış gibi
  6. F

Rust yükleme ekranında kapanıyor

Merhaba,bugün Geforce now üyeliği satın aldım Rust oynamak için oyunu açtığımda rastgele bir sunucuyu seçtikten sonra yükleme ekranında spawning world yazısı çıktığında oyun kendi kendine kapanıp oturumu sonlandırıyor ve bunu tekrar tekrar denedim aynı sorun oluyor bu konu hakkında bir çözüm...
  7. F

Direksiyon sınavından sonra Sertifika ne zaman e devlete düşer

Merhabalar,ben bugün direksiyon sınavını geçtim nolur nolmaz diye 19 kasıma randevu aldım nüfus müdürlüğünden çünkü randevu bulmak neredeyse imkansız yaklaşık 3 saat bilgisayar başında siteyi yenileyerek anca randevu bulabildim henüz e devlet sürücü sertifikası gözükmüyor kaç güne gözükür 19...
  8. F

Samsung Odyssey g4 Parlaklık ayarında sorun

Merhaba, Samsung Odyssey g4 monitörünü satın aldım fakat birkaç ayar yaptım özellikle gözüme batan ayar olarak parlaklığı ayarladıktan sonra belli bir zaman sonra kendi kendine düşüyor özellikle bilgisayarı kapatıp açtığımda farkettim ve monitörde hdr özelliği bulunuyor hdr özelliği hakkında...
  9. F

Mafia Definitive Edition Diyaloglar duyulmuyor

Mafia Defintive editionda önce türkçe yama kurmuştum oyunun normal sesi geliyordu araba sesi vb ama sinematiklerdeki diyaloglar ve oyun içindeki diyaloglar hiç bir şekilde duyulmuyor bundan dolayı türkçe yamayı tamamen kaldırdım sorunun çözülceğini düşündüm ama bir değişiklik olmadı bu konuda...
  10. F

gta 5 sebepsiz bir şekilde ban yedim

Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar hiç gta 5 oynamamıştım geçen hafta oynamaya başladım ve bugün online a giriş yaparken ban yediğimi gördüm herhangi bir hile vb program kullanmadım buna nasıl itiraz edebilirim ve support sayfasında itiraz edebilmem için bir bölüme de rastlamadım konu hakkında...
  11. F

subnautica below zero ucuza nereden satın alabilirim cd key

Subnautica below zero ucuza nereden satın alabilirim güvenilir olursa önerilerinizi bekliyorum.
  12. F

Steam Yavaş indirmeye başladı

Selamlar Benim mevcut internetim ile Daha dün kullanmıştım saniyede 12 mb indirmeye kadar çıkıyodu ve indirme hızı saniyede 1 mb yi zor görüyor bunun çözümü varsa Yardımcı olur musunuz ? Daha az önce Epic gamesten de bir şey indirmeyi denedim ve hız 11 mb 12 mb arasında seyrediyordu yani...
  13. F

Ryzen 7 5700x İşlemci + cooler master 750 watt 80plus gold Ekran kartı önerisi

Selamlar,Ryzen 7 5700x asus rog strix b550f anakart 750 watt 80+ gold sertifikalı güç kaynağına sahibim elimdeki parçalarla hem darboğaz ufak da olsa çok göze batmayacak şekilde olacak bir ekran kartı fiyat performans önerebilir misiniz ? fiyat olarak aşırı mantıklı gelmediği sürece nvdia...
  14. F

ASUS ROG STRIX B550-F Gaming işlemci uyumluluğu hakkında bilgi alabilir miyim?

Öncelikle, merhaba ben ASUS ROG STRIX B550 F anakart satın aldım elimdeki işlemci Ryzen 5 2600 ileriye dönük olsun diye işlemcinin uyumluluk olmadığını bilerek aldım fakat taksam bilgisayar düzgün bir şekilde çalışır mı diye bilgi almak istiyorum zaten beni temmuz ayına kadar idare etse yeterli...
  15. F

TUF Gaming B450 Plus USB 3.0 girişi yetersiz geliyor

Öncelikle Merhaba,ben Tuf gaming b450 plus anakart aldım fakat anakartta usb 3.0 portunu takmam için 1 tane yer var ama benim kasamdan 2 tane kablo geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  16. F

M2 ssd takdıktan sonra oyun esnasında donma sorunu

Merhaba, Dün satın almış oldum Samsung 970 EVO PLUS 1TB ssd yi anakartıma montajladım ve 1 gün boyunca kullandım ama herhangi bir oyun veya bilgisayarı zorlayacak bir yazılım kullanmadım Bugün de RDR2 ye girdim oyunu 10 - 15 dakika arası oynadım sonra mapi açmak için m tuşuna bastım ve windows...
Geri