Arama sonuçları: *

• Users: Mert5858
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mert5858

Oyun karakterlerini gerçeğe dönüştüren yapay zeka nedir ?

Arkadaşlar aşağıdaki video da GTA 5 karakterlerini yapay zeka ile gerçeğe dönüşüyor. Bununla ilgili birçok site denedim ama videodaki gibi verimli bir sonuç alamadım. Bunun nasıl yapıldığına biliyormusunuz acaba ? Video Linki:
  2. Mert5858

Minecraft Pocket Edition İnternetsiz Multiplayer Oynama (Yan Yanayken)

Merhaba arkadaşlar Bugün size Minecraft Pocket Edition'ı yan yanayken nasıl Hotspot (Erişim Noktası)ile Multiplayer oynayabileceğinizi anlatacağım. Adımlar : 1. Öncelikle oynayacağınız kişiyle aynı minecraft sürümünü kullandığınızdan emin olun. 2. Herhangi bir kişi Hotspot (Erişim Noktası)...
  3. Mert5858

🔥İndirim Acer Aspire 3 İntel İ5 1235U Nvidia MX550 8 GB Ram 512 GB SSD 15.267 TL

Acer Aspire 3 İntel İ5 1235U 8 GB Ram 512 GB SSD Laptop Özellikleri : Link : https://app.hb.biz/nVnC5wyyjoo1 HDMI : Var Maksimum İşlemci Hızı : 4,4 GHz Cihaz Ağırlığı : 1-2 Kg Ekran Boyutu : 15,6 inç Ekran Kartı : Nvidia GeForce MX550 Ekran Kartı Hafızası : 2 GB Ekran Panel Tipi : IPS Ram : 8...
  4. Mert5858

🔥İndirim Asus TUF Gaming A15 AMD İşlemci FA506NC-HN048 RTX Ekran Kartlı Laptop 18.999 TL

Asus TUF Gaming A15 FA506NC-HN048 Laptop Özellikleri : Link : https://paylaskazan.teknosa.com/teknosa-8L9Z5MAV3W SSD Kapasitesi : 512 GB Ekran Boyutu : 15.6 İnç Ekran Çözünürlüğü (Piksel) : 1920 x 1080 Garantili Süresi (Yıl) : 2 Model Kodu : FA506NC-HN048 İşlemci : AMD Ryzen 5 7535HS İşlemci...
  5. Mert5858

Format atarken ssd gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum ama format ekranında ssd disk gözükmüyor, harddisk ile denedim diski gösteriyor format ekranında, ama ssd gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz ? Anakart: Gigabyte ga-945gcm-s2l İşlemci: İntel Pentium E6500 Ram: 4 GB 2x2 Ekran Kartı...
  6. Mert5858

Eski işlemciye format atma

Merhaba arkadaşlar ben Bilgisayarıma format atmak istiyorum ama işlemcim eski olduğu için format atamıyorum işlemcim intel pentium e6500 yardım edebilirmisiniz
  7. Mert5858

USB kurulum desteklemeyen işlemci

Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarıma format atmak istiyordum çünkü ssd açılmıyordu, ve format atmak için flash Bellek hazırladım ve kurulumu yaparken ssd ekranda gözükmüyordu. Ve araştırdım internetten irst dosyası indirip denedim yine olmadı, flash bellekte bir sorun yok diğer bilgisayarda...
  8. Mert5858

Masaüstü bilgisayarım açılmıyor nedeni ne olabilir ?

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım açılmıyor, açılışta sadece kod ekranı geliyor fakat daha sonra 10 saniye kadar siyah ekran kalıyor sonra monitör kapanıyor sizce neden olabilir yardım edermisiniz ? Çözmek için yaptıklarım ; Bios ayarlarını yapmaya çalıştım her ayarı yaptım ama olmadı, Format...
  9. Mert5858

Masaüstü bilgisayarım açılmıyor nedeni ne olabilir ?

Masaüstü bilgisayarım açılmıyor, Ekrana kod yazıları geliyor fakat sonra açılmıyor monitör kapanıyor. Bundan 3-4 hafta öncesine kadar bir sorun yoktu ama şimdi açılmıyor. Format atmayı denedim ama kod yazılarından sonra format menüsü gelmiyor Tüm fişleri çıkarıp taktım Kasa içindeki ram leri...
  10. Mert5858

Sistemim ne kadar eder ?

Merhaba sistemim ne kadar eder acaba ? 4 GB Ram DDR2 667 Mhz HP 250 GB SSD Anakart : GIGABYTE GA 945 GCM S2L Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 430
Geri