Arama sonuçları: *

• Users: yigido7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ İşlemci sahte mi????

Arkadaşlar merhaba işlemci alacağım ama böyle bir yorum gördüm.Bazı kişilere fotoğraftaki gibi geliyormuş ancak bir sorun yaşamamışlar. Bunun sebebi nedir? Almalı mıyım? Teşekkürler
  2. Y

Hangisi kulaklık daha iyi

İkisinden birisini alıcam karar veremiyorum. 1k Max bütçe başka öneri varsa
  3. Y

Monitörün renkleri bozuk

Görselde gördüğünüz gibi renkler bozuk.Bir tane daha çekmiştim o daha netti ama yükleyemiyorum. Yaklaşık 1 aydır Boyle bir durum yaşıyorum. Normalde PC yi ilk açtığımda oluyordu monitörü güç tuşundan aç kapa yaptığımda düzeliyordu.Ancak bugün bunu yaptıktan sonra birdaha oldu durduk yere...
  4. Y

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Oyun oynamıyorum o yüzden oyun odaklı olmasına gerek yok ama fp ürünse olabilir. Tiktok ve insta takılıyorum bass ve tiz iyi olsun şarj uzun gitsin yeter.ayrıca kulaklığı ucunda kesinlikle yumuşak pedli olanlardan istiyorum. Olmayanlar kulağımı acıtıyor ve düşüyor. Max 1 k bütçem var...
  5. Y

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Şuanda Steelseries Rival 3 kullanıyorum.Ancak valorant gibi oyunlar oynarken kablo çok rahatsız etmeye başladı.Kablo özellikle mouse sağa veya sola döndürdüğümde çekme yapıyor.Bu yüzden kablosuz istiyorum. En fazla 1500TL bütçem var.
  6. Y

FC 24 Tam Ekran Sorunu

FC 24 Tam ekrana aldığımda bazen ekran siyah kalıyor.bazende görüntü bozuk şekilde açılıyor.Pencereli yaptığımda düzeliyor.Ayrıca ayar menüsünde gezerken hem klavyeyle hemde gamepadle denedim aşağı sağa sola gitmek istediğimde gidip geri geliyor kısacası bişey yapamıyorum sadece FC 24 te oldu...
  7. Y

Öneri Güç Kaynağı Önerisii

Dostlar Selam R5 5600 ve RTX 4060 lı sistem topladım. PowerBoost PR028BB 650W 80+Bronze Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Sinerji üzerinden bu kasa ve PSU yu aldım. Kasamı topladım.Fişe taktıktan sonra PSU dan beyaz duman geldi.Görür görmez gücü kestim. Daha sonra bununla ilgili...
  8. Y

PC İçin Korumalı Priz Önerisi

Dostlar selam PC ve Monitörüm için bu prizi almayı düşünüyorum.Bu prizde yüksek akım koruması vs varmıdır.Veya önerebileceğiniz Max 500 TL korumalı priz varmıdır 1703332332 Bunu buldum bu iyi midir? kuponla 267 TL ye geliyor
  9. Y

5600 işlemci için soğutma

https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Dostlar 5600 işlemcim için bunu almak istiyorum soğutması iyi midir? veya bu fiyatlara başka önereceğiniz soğutma varmı
  10. Y

Öneri Thermalright Assassin mi ID Cooling mi ?

Merhaba dostlar 5600 işlemcim için soğutma alıcam.İkisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  11. Y

Öneri 5600 için soğutma önerisi

Dostlar selam R 5 5600 işlemcim var.Sıvı soğutma mı yoksa Kule tipi mi tam karar veremedim sizin tercihiniz nedir? Ve hangilerini önerirsiniz.
  12. Y

Öneri PC için masa önerisi

Dostlar selam 27 inç ve 24 inç 2 tane monitörüm var ikisinin rahat sığacağı masa arıyorum. Kasayı masaya koymıyacağım Piyasasını bilmiyorum oyüzden bütçe vermiyeceğim çok pahalı olmasın çok kötü de olmasın yeter
  13. Y

Yardım Sinerji iade almıyor

3 aralıkta powerboostun 650w kasasını sipariş verdim ancak müşteri hizmetleri destek talebi oluşturmamı söylüyor.Destek talebini oluşturmaya gidiyorum ama şifrelerim doğru olmasına rağmen kabul etmiyor.mh ye soruyorum her seferinde yeni hesap açmanız gerek diyor orası farklı bir yer...
  14. Y

Sinerji iade almıyor

3 aralıkta powerboostun 650w kasasını sipariş verdim ancak müşteri hizmetleri destek talebi oluşturmamı söylüyor.Destek talebini oluşturmaya gidiyorum ama şifrelerim doğru olmasına rağmen kabul etmiyor.mh ye soruyorum her seferinde yeni hesap açmanız gerek diyor orası farklı bir yer...
  15. Y

PSU ve Kasa Tavsiyesi

4060 ve 5600 lü bir sistemim var ileride 4070 ile değiştirmeyi düşünüyorum kasa ve PSU eksik.Hem kasa içinde PSU hemde ayrı ayrı olabilir.Önerilerinizi bekliyorum Bütçe ne çok ne az sadece güvenilir marka olsun yeter
  16. Y

Çözüldü✓ Psu dan duman geldi

Dostlar selam 3 Aralık'ta sinerjiden https://www.sinerji.gen.tr/powerboost-pr028bb-650w-80bronze-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-48338 bu kasayı aldım dün geldi .kasayı çok fazla bilgim olmasa da videolar izleyerek topladım çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için prize taktım ve...
  17. Y

Çözüldü✓ RTX 4060 2K Problem yaratır mı?

Ryzen 5 5600 ve rtx 4060 2K Çözünürlükte sıkıntı çıkarırmı darboğaz vs .Bilmediğim için soruyorum.
  18. Y

Çözüldü✓ Kasaya Güç gelmiyor sebebi nedir acaba?

Dostlar selam 4060 ve 5600 lü bir sistem topladım.Fakat çok bir bilgim olmamasına rağmen videolar izleyerek kasayı topladım.Daha sonra kontrol amaçlı kasayı prize taktım ama hiçbir şekilde açılmadı yani güç gelmedi.Dün gece saatlerinde yaptım oyüzden anakartta ışık yanıyormuydu hatırlamıyorum.Ve...
Geri