Ne kadar ileride degistireceksin? Şimdiden 4070 PSU su mu istiyorsun yani? Ve bütçe belirtmen gerek.4060 ve 5600 lü bir sistemim var ileride 4070 ile değiştirmeyi düşünüyorum kasa ve PSU eksik.Hem kasa içinde PSU hemde ayrı ayrı olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
4070 e yeticek bir PSU istiyorum bütçe ürüne göre değişir sadece güvenilir marka olsunNe kadar ileride degistireceksin? Şimdiden 4070 PSU su mu istiyorsun yani? Ve bütçe belirtmen gerek.
4070 e yeticek bir PSU istiyorum bütçe ürüne göre değişir sadece güvenilir marka olsun
Kasa olarak bunu tavsiye ederim. 4090 a kadar sığıyor rahatlıkla. Üst kısmı da 360mm destekliyor.4060 ve 5600 lü bir sistemim var ileride 4070 ile değiştirmeyi düşünüyorum kasa ve PSU eksik.Hem kasa içinde PSU hemde ayrı ayrı olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
Bütçe ne çok ne az sadece güvenilir marka olsun yeter
İkisi çok para ediyor kral biraz daha kırpılmış bişiler yokmu kasa çok büyük mesala veya PSU modüler olmasaKasa olarak bunu tavsiye ederim. 4090 a kadar sığıyor rahatlıkla. Üst kısmı da 360mm destekliyor.
Psu olarak bunu öneririm.![]()
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...www.teknobiyotik.com
Bütçeni belirtirsen ona göre tavsiyede bulunurumİkisi çok para ediyor kral biraz daha kırpılmış bişiler yokmu kasa çok büyük mesala veya PSU modüler olmasa
İkisi çok para ediyor kral biraz daha kırpılmış bişiler yokmu kasa çok büyük mesala veya PSU modüler olmasa
En fazla 3.5kBütçeni belirtirsen ona göre tavsiyede bulunurum
Bunu ilk defa gördüm güzele benziyor düşünücem sağol kralAl geç.![]()
DeepCool CH510 Mesh Digital 650W 80+ Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH510 Mesh Digital 650W 80+ Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Dikkat et düşünürken kaçmasın hocam. PK650D var içinde. Keyifli günler.En fazla 3.5k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu ilk defa gördüm güzele benziyor düşünücem sağol kral
PF serisi giriş serisi hocam. Ayrıca benim attığım kasanın üst kısmında 360mm sıvı soğutma desteği var.Bu daha iyi.
![]()
DeepCool MATREXX 55 MESH+ PF700 700W 80Plus 3xARGB Fan ATX Siyah Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool MATREXX 55 MESH+ PF700 700W 80Plus 3xARGB Fan ATX Siyah Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool MATREXX 55 MESH+ PF700 700W 80Plus 3xARGB Fan ATX Siyah Kasa özelliklerini incele, 4.668,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com