PSU ve Kasa Tavsiyesi

yigido7

80+
Reaksiyon skoru
13
4060 ve 5600 lü bir sistemim var ileride 4070 ile değiştirmeyi düşünüyorum kasa ve PSU eksik.Hem kasa içinde PSU hemde ayrı ayrı olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
Bütçe ne çok ne az sadece güvenilir marka olsun yeter

4060 ve 5600 lü bir sistemim var ileride 4070 ile değiştirmeyi düşünüyorum kasa ve PSU eksik.Hem kasa içinde PSU hemde ayrı ayrı olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
Ne kadar ileride degistireceksin? Şimdiden 4070 PSU su mu istiyorsun yani? Ve bütçe belirtmen gerek.

Bütçe ne çok ne az sadece güvenilir marka olsun yeter
Kasa olarak bunu tavsiye ederim. 4090 a kadar sığıyor rahatlıkla. Üst kısmı da 360mm destekliyor.
Psu olarak bunu öneririm.

Kasa olarak bunu tavsiye ederim. 4090 a kadar sığıyor rahatlıkla. Üst kısmı da 360mm destekliyor.
Psu olarak bunu öneririm.
İkisi çok para ediyor kral biraz daha kırpılmış bişiler yokmu kasa çok büyük mesala veya PSU modüler olmasa

İkisi çok para ediyor kral biraz daha kırpılmış bişiler yokmu kasa çok büyük mesala veya PSU modüler olmasa
Bütçeni belirtirsen ona göre tavsiyede bulunurum

Bütçeni belirtirsen ona göre tavsiyede bulunurum
En fazla 3.5k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Al geç.
Bunu ilk defa gördüm güzele benziyor düşünücem sağol kral

En fazla 3.5k

Bunu ilk defa gördüm güzele benziyor düşünücem sağol kral
Dikkat et düşünürken kaçmasın hocam. PK650D var içinde. Keyifli günler.

Bu daha iyi.

PF serisi giriş serisi hocam. Ayrıca benim attığım kasanın üst kısmında 360mm sıvı soğutma desteği var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,589
Üyeler
199,395
Son üye
BurakCN

Geri