Arama sonuçları: *

• Users: alduin0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Sesli sohbet açılınca gelen ses sorunu

Jbl 720 bt kullanıyorum. oyunlarda sesli sohbeti açınca tüm sesler boğuk ve kalitesiz gelmeye başladı. Hands free diye bir ayarı kapat dediler yaptım ama gene aynı kaldı. ne yapmam lazım
  2. A

Ziraat Bankası Kredi Kartı Sorunu

İnternet alışverişi yapmaya çalışıyorum. Ziraat bankası kredi kartımın limiti yetmesine rağmen kart yetkileri veya işlem kıstından dolayı işlem yapılamadı diyor. Ama kartın ayarlarında hiçbir kısıt yok ve limitimde yetiyor. Müşteri temsilcisine bağlanmaya çalıştım ama 30 dakkalık deneme...
  3. A

Yardım Bu monitörlerden hangisini seçmeliyim

Oyun geliştirmede monitör alacağım. Bu 4 monitör arasında kaldım özellikleri çok benziyor. Yardımcı olursanız sevinirim. https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-vg249q3r-23-8-180hz-1ms-hdmi-dp-fullhd-freesync-ips-vesa-monitor-p-861292302...
  4. A

Yardım Laptopun yanına uygun bütçeli monitör

Laptopun yanına monitör almak istiyorum. Ana önceliğim oyun oynamak değil. Oyun geliştirici olduğum için ekstra monitöre ihtiyacım var. Full hd max 144hz veya 180 olması yeterli. Maksatım hemen bozulmaması.
  5. A

Hangi oyun kolunu almalıyım

Bilgisayardan oyun oynamak için kola alacağım. Ps5 dualsense ile xbox 9. Nesil kol arasında kalmıştım. Ama bir arkadaşım sayesinde 8bitdo ultimate 2 diye bir kola rastladım. Çok hoşumada gitti ama kullanan pek görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. A

Bu kaset benzeri seyler kac tl

Evde eski kutuları kurcalarken bunlardan buldum. Değerli bişey mi ederi varsa ne kadardır
  7. A

Elden ringde nasıl yüksek fps alırım

Laptobumda rtx 4050 12500h islemci 16gb ram var. bi ara crackli yuklemistim 60 fps aliyordum bi arkadas program yuklemisti. Simdi steamdden indirdim ama oyun 40 fpslerde veriyor 20 30 lara düşüyor nasıl yükseletebilirim bildigibiz program veya metot varmi
  8. A

Kulakiçi kulaklık önerisi istiyorum

Bütce : 1500 Kulakiçi kablosuz olcak Dandik bir kulaklik almistim kulak ici ama surekli kulagimdan dusuyor ve sesi kotu veriyor, boyle guzel gecikmesi az yada hic olmayan birsey onerirseniz sevinirim.
  9. A

Çözüldü✓ 8 gb ekstra ram aldım ama dual channel yazmıyor

Acer nitro 5 an 515 58 bilgisayar aldım. İçinde 8 gb ram vardı bende aynı ramden satin aldım bugün rami yerleştirdim cpu z den kontrol ediyim dedim ama dual channel yerine 4×32-bit yazıyor her şey yolundamı yoksa birşeyler yanlışmı lütfen yardım edin.
Geri