Arama sonuçları: *

1. D

Iphone 17 kılıf önerisi

mediamarkttan ön siparişle iphone17 almıştım yanında ekran koruyucu ve şeffaf magsafe desteksiz bir kılıfda aldım fakat magsafe destekli farklı bir kılıfa yönelmek istiyorum cihazın rengi yeşil dışarıda birkaç modele baktım fakat piyasadaki çoğu 17 kılıfını beğenmedim kılıf önerileriniz varsa...
  2. D

Samsung Galaxy A03 Frp Bypass

Elimde Samsung Galaxy A03 Model Bir Telefon Var Telefon Sıfırlanmış Fakat Gmail Hesabı Hala Duruyor FRP bypass Yapmanın Bir Yolu Var Mıdır Yoksa Mail Olmadan Çözüm Bulamaz Mıyız?
  3. D

Öneri 500TL Usb Flash Önerisi

Sizinde kullandığınız veya deneyimlediğiniz 128gb boyutunda bir öneriniz olan varsa paylaşır mısınız + bu fiyata okuma yazma yüksek model var mıdır bilmiyorum ama yüksek okuma yazma hızı ilk tercihimdir fiyatı biraz aşmak durumunda.
  4. D

10.000Tl Bütçe B850 Anakart Önerisi

10.000 Bütçem var en uygun tercihin b850ler olacağını düşünüyorum şuan a620 kullanıyorum fiyat performans önerisi olan varsa link bırakabilir
  5. D

Monitörde Şerit Beyaz Işık Patlaması

Monitör günlük kullanımda şerit şeklinde karıncalanmış beyaz bir ışık patlıyor arada bir olup geri düzeliyor sorun monitör mü yoksa ekran kartından mı kaynaklıdır ve sürücü vs ile çözülebilir mi daha önce yaşayan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Ayrıca bütün bileşenlerin garantileri devam...
  6. D

Gaminggen iyzico indirimi devam ediyor mu

kampanya 1500 kişi ile sınırlıdır ibaresi var ve kampanyanın bitmesine 4 gün var bittiğine dair bir duyuru yapıldı mı yoksa satın alımımı hala yapabilir miyim
  7. D

Yardım 3.000TL Scyrox V8 8K Wireless Mouse Alınır Mı

Bu fiyat bandında en iyi seçenek bu mu veya yakınında daha iyi mouse bulunuyor mu önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim :) Bahsettiğim Ürün:https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse
  8. D

HP ENVY 4500 değişmeli mi

HP Envy 4500 yazıcıya sahibim ürün uzun zamandır bende kartuju bitmiş ve değiştirmek durumundayım kartujun yaklaşık 1.800TL gibi bir ücreti var yazıcı piyasasına pek hakim değilim sizce kartujunu alıp kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa ortalama fiyatta başka bir yazıcıya mı geçmek daha mantıklı...
  9. D

Çözüldü✓ Paycell Kampanya Hk.

Turkcell kullanıcısıyım yakın zamanda steamda seçkin almak için cashback veren platformlara bakıyordum ve paycellde 100tl nakit iade verdiğini gördüm paycell sanal karttan 600 lira harcama yaptım ve ödeme sonucunda cashback hesaba aktarılmadı paycell kullananlardan adımların nasıl...
  10. D

TT İnternet Kopukluğu

Uzun süredir arada yaşanan fakat son zamanlarda daha fazla tekrarlanan internet kopukluğu nedeniyle gerek oyunlarda gerek günlük kullanımda sorun yaşıyorum bu sorunla bağlantılı mı veya doğrusu ne bilmiyorum ama modem arayüzünde optik yol adı altında fiber bağlantısı kesildi iletisini görüyorum...
  11. D

oyun için max 4.5k kulaklık

kablolu olmasını tercih ederim oyun için kullanacağım fp önerilerinizi bekliyorum
  12. D

Öneri 30k telefon önerisi android-apple

30 bin bütçem var daha üstünü görmem çok zor uzun yıllar götürecek bir telefon alacağım orta seviye oyunlarda oynuyorum kamera kaliteside önemli ikinci el Iphone13 alacaktım fakat güzel cihaz bulamadım önerileri bekliyorum
  13. D

2. el Iphone 13 hk. yardım

cihazın pil sağlığı 97 de tr garantili cihaz içinin açılmadığı iddia ediliyor ve fiyatı 21.000tl ek olarak garantisi nisan 24 de bitmiş yd redmi den geçeceğim ıphone konusunda bilgisizim cihazın iyi olduğunu nelere bakarak anlayabilirim fp oranı nasıl bilgili arkadaşları yardıma bekliyorum
  14. D

90k fp kasa önerisi nvidia-amd

ekran kartının nvidia ve işlemcinin amd olduğu ikili bence gayet iyi ve fp rtx 4080s 7800x3d li bir sistem 90k gören varsa paylaşabilir ssd en az 2tb olacak şekilde bugün akşam almam gerek birazda hızlı olursq güzel olur
  15. D

teknosa cell internet kullanımı

bulunduğum yerde altyapı yok türk telekoma fiber için dilekçe verdik ama gelmeyeceğini en azından yakın zamanda biliyorum bundan dolayı farklı bir sağlayıcıya yönelmek istedim ve gözüme teknosacellin 100gb paketi çarptı ben bu paketi alıp fiber internet gibi 15-20ms rekabetçi oyun oynayabilir...
  16. D

2500tlye gmk87 toplamak mantıklı mı

2500tlye custom gmk87 toplamak mantıklı mı yoksa bu fiyata veya daha üstüne farklı bir model mi tercih edilmeli
  17. D

7k ortalama sistem tavsiyesi

biliyorum bütce biraz az ama gücümüz buna yetiyo elimde şuan i5-3470 gtx 1050ti var belki ekran kartsız bir şey toplayıp 1050ti ı kullanabiliriz yada direk apu bir sistem çekilebilir umarım mantıklı dönüşleriniz olur
  18. D

Zalman 240mm soğutucu yüksek sıcaklık

bulunduğum şehir ortalama 38-39 derece hava sıcaklığında amd ryzen 5 7500f ile zalman 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum cpu sıcaklığım oyunda 80 dereceleri görüyor bana normal gelmedi ortalamadan düşük bir işlemciyle 240mm bir sıvı soğutucu bu kadar yüksek bir değer yaratabilir mi veya işlemci...
  19. D

da sistem fiyat söylenei mi

donanım arşivinin yarın çıkaracağı sistemin fiyatıyla alakalı herhangi bir bilgi yayımlandı mı veya sizin tahminleriniz ne kadar olur
  20. D

ÇÖZÜLDÜ ✓

cebimde 6k param ve yd redmi note 8 64gb bir telefonum var (ömrü doldu) yeni bir telefona geçmek istiyorum gündelik kullanıma uygun olacak şekilde çok ağır işler yapmam totalde max 8k çıkar yakında gördüğünüz yeni olan telefon önerilerini sunarsanız çok güzel olue
Geri