Arama sonuçları: *

1. D

Basit işler için yazıcı arıyorum

evde kullanmak üzere basit işler yapmak için yazıcı arıyorum. şuanda elimde hp envy 4500 model bir yazıcı var. uzun zamandır kullanıyorum fakat kartuşu bitti hem uzun ömürlü olması hemde daha fp açınsından değiştirmeyi düşündüm. sizce kartuş alıp yola devam mı edeyim yoksa yazıcıyı değiştirmeli...
  2. D

Çözüldü✓ Gamesir g7pro vs g7pro wuchang edition

Yakın zamanda bir gamepad arayışı içerisisinde olduğumu belirten bir konu açmıştım ve premium bir ürün arayışı içerisinde olduğumu belirtmiştim. Bunun sonucundada forumdan bir arkadaşın önerisi üzerine 6000 liraya GameSir G7 Pro satın aldım. Ürün yarın teslim edilecek fakat bugün webde gezerken...
  3. D

Gamepad bakıyorum bakmışkende iyi bir şey arıyorum

daha önce gamepad kullanmadım oynayacak çok oyun birikti tabi hepsini klavye&fare ile oynayabilirim ama deneyimlemek istiyorum almışken kaliteli bir şey alayım diye bütçeyi 4 bilemedin 5 e kadar çıkarabilirim diğer konularda cyclone 2 önerisini çokca gördüm bunun dışında throne markasının 2k ya...
  4. D

40k ya telefoncudan ip15 alınır mı

tanıdığımız bir telefoncu satıyor 3 aylık olduğu iddia ediliyor herhangi bir sorunu yok denildi telefonu kardeşim için bakıyoruz kendisi iphone denemek istiyor bu nedenle bu bütçede android önermeyin lütfen normalde sıfır 13 almayı planlıyorlardı fakat ben engel oldum sizce cihazın bir sorunu...
  5. D

Türk telekom bir anda hat değerlerimi 1 gigabit yaptı

türk telekomda mobilden veya sesli olarak herhangi bir değişiklik yapmama rağmen durduk yere az önce 2 dakikalık bir internet kesintisi oldu ve şuan limitsiz 200mbit fiber hattım 1gigabit olarak çalışıyor bunu daha önce yaşayanlar var mı önemsenecek bir durum mu uygulamadan kontrol ettiğimde...
  6. D

Rtx4070ti oyunlarda bazen görüntü bozuluyor

yaklaşık bir yıldır gigabyte windforce rtx4070ti 12gb ekran kartını kullanıyorum son günlerde yüksek vram istemeyen oyunlarda bile görüntüler bozulmaya başladı kartın garantisi şubatta bitiyor ilk defa yaşadım bu sorunu sebepleri ne olabilir görüntü bozulmasından kast ettiğim ekranda pixel pixel...
  7. D

Amazon taksit seçeneği gözükmüyor

ürün sayfasında vade farksız 9 taksit imkanından söz ediyor fakat ödeme kısımında taksit gözükmüyor hızlıca yardımcı olabilecek var mı sorun ne sebebiyle oluşmuş olabilir troy kredi kartından denedim
  8. D

Hepsiburada 600/100 lira indirim

vodafone çarktan geldi 1 tane olduğu için sıcak fırsatlarda açmadım yakın zamanda alışveriş yapmayı planlayan kullanabilir sadece hepsiburada satıcılarda geçerliymiş HB71NSCU24
  9. D

Baküden teknolojik ürün alınır mı

yılbaşından önce bir tanıdığım baküye gidecek ordaki ürünlerin fiyatları buraya göre nasıldır herhangi bir konsol deneyimim yok acaba alsak ordaki ürünün burdaki üründen farkı nedir sizce yurt dışına çıkmışken ps5pro yada xbox series x almak mantıklı mı bu konuda beni aydınlatabilecek bir...
  10. D

Bilgisayar için masa önerisi

standart bir kullanıcı için bilgisayar setupu kurulmak üzere fp bir masa arıyorum kullandığım masada bazı göçmeler oluştu aradığım özellikler nb f80 monitör kolu ile uyumlu bir şekilde çalışabilmesi (bazı masa profilleri engelleyebiliyor) aşırı bir fiyata sahip olmaması ve varsa çekmece veya...
  11. D

Faturalı Paket Önerisi

Faturasız Turkcell Tarifesi Kullanıyordum fakat gelen paket zamlarından ötürü herhangi bir operatörde faturalı bir tarifeye geçmeye karar verdim aradığım şartlar 10gb veya üzeri internet bulunması ve sinyal konusunda sorun yaşamamam bunu olabilecek en düşük fiyatta çözebilecek karşınıza çıkan...
  12. D

Çözüldü✓ 2. El Ram Sarı Sitede Garip Fiyat

sarı sitede şu ilan dikkatimi çekti fiyat konusunda yanlışlık olabilir istanbul içi ram arayanlar değerlendirebilir gibi geldi marka hakkında pek bir bilgim yok sıfır 32gb ramler bir sistem parasıyken bence iyi bir fırsat sizinde görüşlerinizi bekliyorum https://shbd.io/s/2HIZ6VDd
  13. D

MSI PRO A620M-E HK. YARDIM

Ürünün 2.5 ay garantisi devam ediyor vatan bilgisardan hazır sistem dahilinde alındı daha önce hiç içini açıp bakmadım sistem kurulu geldi fakat bugün açıp baktığımda bazı pinlerinin yamuk olduğunu görüyorum garanti süreci devam ederken sizce gönderilmeli mi bu bir sorun teşkil eder mi ve ikinci...
  14. D

Yardım Anakart değiştirdim hala buna ihtiyacım var mı ACİLİYET NİTELİKLİ

eski anakartımda aargb giriş yoktu fanları bunun üzerinden kontrol ediyordum anakart değiştirdim artık bu komponente ihtiyacım var mı not kasajın ön tarafındaki ilk üç fana bağlı
  15. D

Çözüldü✓ Msi pro x870-p alınır mı

şuan a620m-e msi pro anakart kullanıyorum ilerde işlemcide değiştireceğimi göz önünde bulundurarak sizce peşin fiyatına 3 taksit ile bu anakarta geçmek mantıklı olur mu anakart fiyatları sizce piyasada ne şekilde yön alır ram ve ssd faciasından dolayı değerlendirmek istedim 4.2k dan 16x2 6000mhz...
  16. D

Tp-link tx55e ekran kartıyla çakışıyor acil

amazon 11.11 indiriminden bilgisayarım wifi ve bluetooth destekli olmadıği için PCIe adaptörü almıştım kargo bugün geldi şimdi montaj için kasayı açtım fakat anakartta olan tek uygun yuvaya taktığımda ekran kartı sığmıyor veya ekran kartı oturup kart esniyor bu durumda kutunun içerisinden çıkan...
  17. D

Amazon 1000tl indirim hk. yardım

amazonda 11.11 e özel 1000 kişiye 3000tl ye 1000tl indirim kuponu verileceği söylenmişti fakat bilgi verilmemişti forumda bu kuponu nasıl kullanacağımızı bilen biri açıklayabilir mi
  18. D

Modem değiştirmeye gerek var mı

200mbit türk telekom altyapılı bir internet kullanıyorum yanında türk telekomun verdiği kiralık modemle birlikte yaklaşık pingim speedtestte 6 çıkıyor ama hızın tamamını alabiliyorum ayrca türk telekomun aylık modem kira bedelide var modemi değiştirmeme gerek var mı hazır kasım indirimleriyle...
  19. D

Iphone 17 kılıf önerisi (çözüldü sanırım)

mediamarkttan ön siparişle iphone17 almıştım yanında ekran koruyucu ve şeffaf magsafe desteksiz bir kılıfda aldım fakat magsafe destekli farklı bir kılıfa yönelmek istiyorum cihazın rengi yeşil dışarıda birkaç modele baktım fakat piyasadaki çoğu 17 kılıfını beğenmedim kılıf önerileriniz varsa...
  20. D

Samsung Galaxy A03 Frp Bypass

Elimde Samsung Galaxy A03 Model Bir Telefon Var Telefon Sıfırlanmış Fakat Gmail Hesabı Hala Duruyor FRP bypass Yapmanın Bir Yolu Var Mıdır Yoksa Mail Olmadan Çözüm Bulamaz Mıyız?
Geri