Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Yardım Acil! Somer müzik güvenilir mi?

https://www.somermuzik.com/urun/almira-mg917-bk-klasik-gitar-4-4 arkadaşa hediye olarak alıcam ama öncesinde burdan alışveris yapanınız var mı güvenilir mi garanti süreci hizmeti vs nasıl.yoksa 2.8k ya n11'den cekicem
  2. GökTürkHan

Öneri 5000tl oyuncu koltuğu öneri

Boy 1.76 kilo 70 bana rahat ve kaliteli terletmeyecek bir oyuncu koltuğu önerir misiniz? Bütçenin az üstüne çıkan ama hakkını veren ürün varsa onlarıda önerebilirsiniz
  3. GökTürkHan

Öneri 5000tl oyuncu koltuğu öneri

Boy 1.76 kilo 70 bana rahat ve kaliteli terletmeyecek bir oyuncu koltuğu önerir misiniz? Bütçenin az üstüne çıkan ama hakkını veren ürün varsa onlarıda önerebilirsiniz
  4. GökTürkHan

Yardım Lenovo loq serisi çift adaptörle beslenir mi?

Batery drain sorunu var ben hem kendi orjinal adaptörü ile hemde yandaki type-c girişinden 90w şarj aleti ile beslesen sorun olur mu? https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15arp9-ai-amd-ryzen7-7435hs-12gb-512gb-rtx4060-15-6fhd-144hz-freedos-83jc00fjtr-gaming-laptop-p-922704346
  5. GökTürkHan

Yardım Lenovo loq 15arp9 83JC00FJTR Battery Drain Sorunu

Oyunlarda sürekli anlık droplar kasmalar vs yaşıyorum şarj aletinden gelen güçmü yetmiyor anlamadım bu yeni şarj aleti lenovodan nasıl isteyebilirim ne kadar sürede gelir eskisini göndermek zorundamıyım birde yeni batarya gelene kadar laptopun gpu watt değerini daha düşük.bir değerde...
  6. GökTürkHan

Android Universal android debloater nasıl indiririm

Githubdan hiçbirşey anlamadım nasıl indiricem beynimi yaktı poco f6'daki gereksiz uygulamaları silicem nerden indirebilirim bunu
  7. GökTürkHan

Android Oneplus nord 3 VS nothing 3A sizce hangisi?

Uzun ömürlü yazılım güncellemeli performanslı olmalı sizce hangisi daha iyi
  8. GökTürkHan

Yardım Google pixel telefon TR'de nasıl alabilirim

Google pixel telefonları nerede bulabilirim TR garantili kayıtlı şekilde burası güvenilir mi? https://teknomuaz.com/collections/google-pixel/products/google-pixel-9-12-128gb
  9. GökTürkHan

Öneri Saf Android Önerisi Lazım

Poco f6'nın takılması reklamları anlık kasması sıktı saf android olarak google ile uyumlu çalışan telefon önerir misiniz genel.olarsk gündelik kullanım kamera film falan takılıyorum oyun önemli değil batarya performansı gündelik rahatlık kalite önemli önerileriniz neler aklımda nothing 3A var...
  10. GökTürkHan

Öneri Rx7900xt indirime girer mi?

Beyler genelde ne kadar düşüyor incehesap cuma gecesinde falan düşüyor mu 29-30k arasına hangi marka modeller düşüyor ona göre 2.elden 30k ya 3 aylık nitro modeli alcam
  11. GökTürkHan

Öneri Rx9070xt çekmeli.miyim?

Elimde 1 senelik sapphire pulse rx7900xt var ama amd yeni yapay zeka destekli tüm teknolojileri 9000 serisine getiriyor hazır ekran kartlarına zam gelicek 9070xt'ye geçmeli miyim sizce zamlardan sonra benim kartı 2.elde kaça satabilirim sizce? Aklımda 32.5k ya gigabyte gaming o.c modeli var
  12. GökTürkHan

Öneri Gpu almadan önce görüşlerinize ihtiyacım var

Elimde rx7900xt var sapphire pulse modeli garantili Zamlar gelmeden bi 9070 veya 9070xt çekmeyi düşünüyorum ve sapphire pulse modelinden kurtulmak istiyorum sizce 29k'ya gigabyte gaming o.c rx9070'mi çekeyim yoksa 31.5-32.5k'ya gigabyte veya power coloor rx9070xt'mi çekeyim Şimdiden...
  13. GökTürkHan

Nedir bu microsoft 365

Ben bu microsoft 365'i alcam projeler için okul için ama bu 2024 veya 2025 2026 diye versiyonları var farkları ne oluyo ve bunu kalıcı olarak alabiliyor muyuz https://ty.gl/76j7t8lpo4nns bu kalıcımı oluyor bilgilendirirseniz
  14. GökTürkHan

Ssd stokladım sizce nasıl?

Samsung 990 pro 2tb 1-adet 8370tl WD Blue SN5100 1tb 1-adet 2800tl crucial p3 plus 2tb 1-adet 5200tl Yıl başı sonrası al sat için aldım 1 tane aldım.hemen stokçu demeyin abartı bir fiyata değil ufak kaar koyup satıcam hem arada ufak bi kaarım olur hemde fiyata zamlarına karşı yine uygun...
  15. GökTürkHan

Kaspersky alınamıyoe ödeme hatası

Ödeme yapıyorum iş bankası ve naysı denememe rağmen ödemede bir sorun oluşuyor
  16. GökTürkHan

Dragos North Evo Vision LCD alınır mı

Dragos North Evo Vision LCD alınır mı 10k.fiyatı var
  17. GökTürkHan

Oyun ve film için projeksiyon cihazı önerisi

Telefonu ve bilgisayarı bağlayabileceğim en az 120hz 1080p olan bi projeksiyon cihazı arıyorum BenQ TH585P modeli gözüme çarptı ama sizce değer mi? 2.eldende önerebilirsiniz konya ve istanbul içi bütçe 22k
  18. GökTürkHan

Öneri Laptop için termal macun önerisi?

R5 6600h rtx3050ti laptopta kullanıcam mx-6 pump-out yapıyor öneriniz var mı vatan gibi mağazalarda bulabilirsem güzel olur kargo gelmiyor bulunduğum yere ama öneriniz varsa yinede atın bakabilirim.
  19. GökTürkHan

Öneri Samsung Odyssey Neo G8 alınır mı

Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXUF 32" 1 ms 4K Curved Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Sarı sitede 2023 8.ay alımlı 19k'ya sizce alınır mı?
  20. GökTürkHan

Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

neymiş efendim kadınla erkek arkadaş olamazmış sen nefsini tutmayı bilmiyorsan Sana Bilinç Ve Fiziki Özgürlüğü Veren Tanrı Ne Yapsın? Sosyal Medya Ortamına Girmeden Önce Kadınlara Kızlara Yetişkin Çocuk Demeden Kafamda Tek Bir Bakış Açısı Vardı Piskolojik Olarak Bilinç Altımda Yer Alan...
Geri