Arama sonuçları: *

• Users: Sencrom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sencrom

Apple Airpods Pro 3 - 10.450 TL ye sizce alınır mı?

Ekstra kupon ve bonuslarla 10.450 TL ye mediamarkt satıcılı bir e-ticaret sitesinden bu fiyata AirPods Pro 3 alabiliyorum, sizce bu fiyata değer mi? (hayatımda hiç airpods pro kullanmadım düz modellerde dahil)
  2. Sencrom

30K Sistem Upgrade Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar sistem upgrade ediyorum yardım edermisiniz aşağıda yazdıklarım bendeki olanlar Asus H610m-K4 İ5 12400F 16 GB ddr4 3200mhz cl16 ram Asus Dual Channel RTX 4060 Thermalright Phantom Spirit 120 Se argb kule tipi hava soğutucum var. 1.Ekran Monitörüm Samsung G6 240 HZ...
  3. Sencrom

Yardım Sistem Upgrade Önerisi

Selamlar Herkese CS2 oyuncusuyum sistemim aşağıdaki gibidir. L3 önbellek yüzünden oyunda çok dalgalı fps alıyorum ve yetmiyor (min 100- max 250 Fps) Anakartım Asus H610M-K D4 Ekran Kartım Asus RTX 4060 Dual OC İşlemcim İntel İ5 12400F Ram 2x8GB G Skill Ripjaws 3200 MHZ Monitör Samsung G6...
  4. Sencrom

🔥İndirim North Bayou F80 Monitör Kolu Standı (2-9 Kg) - 17 / 30 inch

North Bayou 1169 TL den kaçıranlar için 1299 TL Son Fırsat N11’ de indirimlerinden kalan son fırsatlar 1600 TL olan ürün 1299 TL Ürünü dün 1300 TL den 2 adet aldım ve bugün geldi Ürün orjinal north bayou kutusuyla ve sertfikasıyla geldi, alacak olan arkadaşlar kesinlikle içinizde şüphe...
  5. Sencrom

İphone 15 pro 256 gb alınır mı?

Selamlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim Elimde 5 senedir kullandığım yadigarım iPhone 11 pil sağlığı 76 çiziksiz temiz telefon kullanıyorum. Çalıştığım yerde patron iPhone 15 Pro 256 GB kullanıyor yenisini dün beraber sipariş verdik (iPhone 16 Pro) Bu kullandığınıda satıyor kısa bir...
  6. Sencrom

Cs2 Talon Knife | Urban Masked (Field Tested) alınır mı?

Talon Knife | Urban Masked Field Tested Selam beyler bu skin alınır mı sizce piyasa fiyatının 1000 TL altına buldum tavsiye verirmisiniz.
  7. Sencrom

Hangi Klavye Neden? VGN ATK 68 vs W75

Wraith w75 VGN VXE Atk68 Selamlar arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Hangisinin avantajı hangisinin kinden iyidir yorumlar mısınız yorumlarınız benim için çok kıymetli siz değerli arkadaşlarım hangisini yönlendirirseniz onu alacağım harbi harbi yorumlayın.
  8. Sencrom

CS 2 Awp Chrome Cannon Alınır mı ?

3000 TL civarına FT modeli sizce alınır mı alınmaz ise max 3000 TL ye kadar awp skin önerisi verirmisiniz?
  9. Sencrom

🔥İndirim Teknosa Razer Deathadder V3 Pro Beyaz Renk,Kargo Dahil 2959 TL

Teknosa Deathadder V3 Pro Arkadaşlar en ucuz rakibine göre 300 onun dışında 600 TL neredeyse fiyat oynuyor düşünen varsa alabilir yarın fiyatı artabilir. Bana indirimle bu fiyata geldi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
  10. Sencrom

Usb kablolu kulaklığı monitöre bağlamak

Corsair hs80 kablolu aldım kablo kasaya uzak kaldığı için monitöre takmak istiyorum monitörün usb girişi vardır (usb bu arada) buraya taksam verim alabilirmiyim tam anlamıyla (ses ve mikrofon vs)
  11. Sencrom

Corsair HS 80 kablolu vs Razer Barracuda X

İkisinden hangisini tercih etmeliyim? Fiyat farkı neredeyse aynı anlam veremediğim bir şekilde versus.com abimizde HS80 73 puan alırken Barracuda X 80 puanı alıyor. Artı olarak Barracuda X kablosuz model + larıyla - leriyle bu iki kulaklığıda bilen ya da yorumu olan varsa söylerse sevinirim...
  12. Sencrom

Corsair Hs80 kablolu alınır mı?

Fiyatı neredeyse 3000 TL civarında olan bu ürün alınır mı? Yada onun yerine bunu al diyebileceğiniz model varmı f/p olarak
  13. Sencrom

Dareu a950 pro 4k mı Vgn Dragonfly F1 Pro mu?

İkisi arasında kaldım bir yerde connectgame adamı üzer şeklinde bir tavrı varmış Diğer yandan wraith den f1 pro Arada 1000 TL fark var kullanan ve bilen arkadaşların yorumunu merak ediyorum gerek mcu gerek switch gerek materyal kalitesi açısından f1 pro söylerken ayrı dongle sipariş vermek...
Geri