Arama sonuçları: *

1. Silver Stone

PS5 ALACAĞIM GÜVENİLİR SATICI LAZIM

Arkadaşlar selamın aleyküm Geçen hafta PS5 aldım, bozuk çıktı iade ettim. Tekrardan satın alacağım. Güvenilir satıcı önerebilir misiniz?
  2. Silver Stone

Ps5 konsol güç almıyor?

Beyler ps5 aldım Güç kablosunu vs bağladım Hiçbir tepki vermiyor Acaba güç kablosu mu bozuk?
  3. Silver Stone

Yardım Ps5 aldım 2. Dualsense'i nereden almalıyım?

Beyler ps5 siparişi verdim, 2. Kolu farklı renk veya tasarımlı olanlardan almak istiyorum. Bu sebeple çift kol olarak sipariş vermedim. Hangi siteden veya satıcıdan alırsam orijinal ürün alabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum sağolun.
  4. Silver Stone

PS5 HANGİ SÜRÜM ALINMALI

Ps5 almayı düşünüyorum. Digital ve optik sürüm arasındaki fark dışında sürüm farkı olan modeller var mı? Digital sürüm+ps plus üyeliği yeterli olur mu? Yoksa oyun satın almadan çok boş bir deneyim mi olur?
  5. Silver Stone

Çözüldü✓ Samsung C450 300W SOUNDBAR ALINIR MI?

soundbar ihtiyacım var. Monitörün sesi yetersiz geliyor (m7 smart tv olarak da kullanıyorum) 6 6.5 k bütçem var. Yorumları inceledim ürün kaliteli birşeye benziyor. Sizlerin fikri nedir? Alternatif öneriniz varsa onlara da bakabilirim. Şimdiden sağolun.
  6. Silver Stone

Yardım 1000w psu lazım 7 7.5k bütçe

Güncel modellerden hangisi tercih edilebilir? Düşük bütçeli 1000w psulara pek güvenemedim. Pişman etmeyecek bir psu önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  7. Silver Stone

Yardım 5060 yerine 3080/3080ti alınır mı?

Sistem özelliklerim 7500f+phantom spirit B650mk 16x2 xpg lancer black Kingston renegade tb Wd sn770 1tb Monitör olarak samsung m7 43' 4k 2060ı emekli ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Güç kaynağı 0 alınacak bütçeye dahil değil
  8. Silver Stone

Kreatin ve diğer takviye gıdalar hakkında

Beyler günde 15 saat ve üzeri çalışıyorum Aldığımdan fazla kalori yakıyorum Az uyuyabildiğim için vücudum toparlanmıyor. Sporcu bir arkadaşım creatin takviyesinin işe yarayabileceğini söyledi. Aktif olarak spor yapmıyoruz ama ağır ve gün içinde sürekli hareketli olduğumuz bir iş yapıyoruz...
  9. Silver Stone

25 30k BÜTÇEYE TV ÖNERİSİ

Led mi alınmalı qled mi? 50inç ve üzeri boyutlar tercih sebebidir. Kendim samsung smart monitör kullanıyorum panelinden memnun kaldığım için samsung tvlere göz gezdirdim 50cu8000 gibi bir model alıp geçmek mi mantıklı yoksa markayı kenara bırakıp donanım olarak daha dolu bir tv mi almak daha...
  10. Silver Stone

Yardım 4K bütçe 1070 rog alınır ?

Arkadaşım ekran kartı bakıyor bütçesi 4000tl 1070 bulmuş kartın furmark test sıcaklıkları 59 60 derece hotspot 70 71 derece. Bütçesi bu kadar. Bu bütçede başka alternatif var mıdır? Yoksa bu kartı almak istiyor. Sizin fikriniz nedir?
  11. Silver Stone

Yardım Liberty 4 mü Liberty 4 NC mi Liberty 4 Pro mu?

Beyler r50i kullanıcısıyım. Kulaklık ömrünü tamamladı sayılır. Yeni bir kulaklık alacağım. Libery 4nc öneriliyor. Yalnız bu modelin pro ve düz versiyona göre artıları eksileri nelerdir? R50i gibi uzun Süre şarjı gitsin, bassları düzgün olsun yeterli. Mikrofon zaten r50i den iyidir? 4 ile 4nc...
  12. Silver Stone

Dikey süpürge önerisi

Beyler 2000 3000 tl arası dikey süpürge öneriniz var mı?
  13. Silver Stone

Samsung 50cu8000 vs TCL 50C655

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/863955-949422/samsung-50cu8000_tcl-50c655/ Fiyatları birbirine yakın Her iki model de 50 inç ve 4k. Yalnız tclde quantum dot teknolojisi var. Samsung da panel üreticisi olduğu için televizyon konusunda güvendiğim bir marka. Kağıt üzerinde tcl daha...
  14. Silver Stone

Yardım Maksimum 7k bütçe tablet önerisi

Arkadaşlar bir arkadaşım tablet bakıyoruz. Ekranı düzgün olan, çok bir özellik aranmayan bir tablet bakıyorum. Tft lcd olmasın. 1080p görüntü versin dizi film izletsin yeter diyen biri için alınabilecek en iyi tablet nedir?
  15. Silver Stone

Yardım Laptop için TF9 veya Mx-6 macun

Arkadaşın bilgisayarına bakım yapılacak. Akma yapmayan bir macun bakıyorum. Tf7 kullandım, tf9 da kıvam olarak benzerdir diye düşünüyorum. Sizleri önerisi nedir?
  16. Silver Stone

Yardım Şarj adaptörü kulaklılığı şarj etmiyor?

Samsung şarj aleti satın aldım. Telefonumda sorunsuz çalışıyor. Fakat kulaklığımı şarj etmiyor. Kabloyu pc ye taktığımda şarj ediyor. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Şarj adaptörü orijinal amazondan aldım. Kablo da telefonun kutusundan çıkan orijinal kablo.
  17. Silver Stone

Hangi traş makinesi alınmalı?

Beyler traş makinesi bakıyorum. 700 lira ile 2000 lira arası bir sürü çok parçalı model var. 6 sı 7 si bir arada 12 si bir arada gibi seçenekler mevcut. Özellikle philips markasının çok çeşidi var. Malzeme kaliteleri arasında fark var mıdır? Yoksa sadece başlık sayıları arttığı için mi...
  18. Silver Stone

Yardım 3000 TL kulak içi kulaklık önerisi

Anker r50i kullanıyorum. Makinede yıkanmasına rağmen çalışıyor ancak bass kalmadı :). Telefon görüşmesi yapabilmek için sesin temiz gitmesi ve dışarıdan ses almaması tercihimdir. Bass özelliği baskın bir model önerebilirsiniz. Kulaklıklar hakkında pek bilgim yok. Öneride bulunurken hangi...
  19. Silver Stone

Koridor için lamba tavsiyesi

Koridorda düşük güçte sürekli olacak şekilde aydınlatma sağlayacak bir ışığa ihtiyacım var. Ne önerirsiniz? Şarjlı, pilli, fişe takılan... kullanıp da memnun olduğunuz ürün varsa bakalım.
  20. Silver Stone

Yardım Deathadder v3 Viper v3 hypersense ile takas yapayım mı?

Beyler elimde tertemiz deathadder v3 var. Viper v3 hypersense veren biri var. Kafa kafaya takas teklif etti. Sizce takas etmeli miyim?
Geri