Arama sonuçları: *

• Users: Chiziru
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Chiziru

İki monitör kullaninca ekran gri olup donuyor

Ana monitorden oyun oynarken yandan dc yada Chrome açınca ekran gri olup donuyor
  2. Chiziru

AOC monitör alınır mı? tavsiye edermisiniz?

AOC Q27G4SRU modelini almayı düşünüyorum. Y27-30 modeli kullanmaktayım ama 1080p artık yetmiyor gibi 15,000₺ biraz üstü monitör tavsiyeniz varsa olur
  3. Chiziru

Yardım Xpg Ramler rgb bozukmu?

Bütün rgb beyaz yanarken ram in sarı yanması normalmidir hani az bisey ton farkı olsa neyse ama çok bariz sarı yanıyor
  4. Chiziru

Öneri Oled monitör alınır mı??

Samsung Odyssey OLED G6 27 modelini düşünüyorum veya https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-odyssey-g6-1ms-350hz-2k-ips-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel&utm_source=vtnShare oyun için kullancam ana monitör olarak y27-30 modeli kullanıyorum onun yerine...
  5. Chiziru

Yardım Amazonda adres değişikliği yapabiliyormuyuz

Satıcı amazon adres yanlış daha az önce verdim sipariş stoklarda kalmadı için iptal etmekte istemiyorum adres değişmenin bi çaresi varmi
  6. Chiziru

Yardım MiX3 pro öldümü 🥲 ne yapmaliyim

Telefon normal kullaniyordum bi anda gri ekran verdi ve kendini yeniden baslatip duruyor arada aciliyor ama bi süre sonra aynisi oluyor
  7. Chiziru

Yardım Mutfak sandalyesinden kurtulmak istiyorum

2 senedir mutfak sandalyesi başında oyun oynuyorum geçenlerde arkadaşlar internet kafeye çağırdı böyle bi rahatlık yok evimden daha rahat bi koltuk bu kadar fark eder mi diyordum ediyormuş bütçe ile ilgili bir problemim yok Exvega Andromeda oyuncu koltuğunu düşünüyorum yeni yil olmadan bu gece...
  8. Chiziru

Windows güncelleme sıkıntısı

Dün akşam kadar gayet sağlıklı çalışıyor du aksam yatmadan güncellemeyi yaptim yattim sabah ilk oyuna girdiğimde yapti simdi youtube video izlerken yapti
  9. Chiziru

Yardım Vodafone mobil veri çekmiyor?

Mobil verim h+ gözüküyor aramada sıkıntı yok diğer 3 arkadaş ayni problem yaşıyor
  10. Chiziru

Öneri 5070ti almayı düşünüyorum

bi arkadaşıma vatandan rx 9700 xt sapphire nitro+ modelini aldık kart ilk aldığımız zamanlarda coil while sesi gelmeye başladı kendi asus dual rx6700xt modelimdede aynı problemi yaşamıştım bu olaylar sonrası 5070ti modeli almayı düşünmeye başladım aralarında ciddi bir fiyat farkı olsada ilerde...
  11. Chiziru

🔥İndirim Hot wheels bmw ikili set 530₺

https://amzn.eu/d/1F4BjZN Prime ile 529.99₺ geliyor değerlendirilebilir
  12. Chiziru

Notebook bi anda donuyor

Oyun oynarken takilmalar başlıyor sonra hiç geçmiyor oyunu kaptsamda sistem yinde kasmaya devam ediyor
  13. Chiziru

Öneri Galaxy Watch 7 (44mm) alınır mı??

Cihazım poco x7 pro saat ten beklentilerimi arama geldiği zaman veya mesaj cebimden çıkarmadan bakabilmek Bu bütçeye başka öneriniz varmıdır?
  14. Chiziru

Yardım Acer servis sıkıntısı

Laptop garabtiye gönderdim anakart ve klavyeyi sivi temasindan dolayı onarmışlar fakat bu sabah fark ettim kardeşimdede aynı cihaz olduğundan sarj kablosunu değistirmişler ve elimdeki kabla belliki kullanilmiş etiketi yıpranmış ve kirli fakat eski kabloya göre daha sağlam oturuyor ve kolay kolay...
  15. Chiziru

İşlemci sıcaklık değerleri anormalmi?

sistem boşta duruyordu sıcaklıklara göz attığımda 37 derece normalde bu derecelere hiç inmezdi
  16. Chiziru

Yardım Easysmx x15 nasıl şarj edebilirim?

İçinden çıkan kablo ile bilgisayar takinca şarj ediliyormu bilmiyorum şu an telefonun şarj aleti ile etmeye çalışıyorum 4 ışık yanıp sönüyor şarj olduğu anlamınamı geliyor
  17. Chiziru

SSD tercihi nasıl olmalı?

pc oldukça yavaş oldu sağlığı iyi gözüküyor fakat performansı cidden kötü artık yeni ssd tercihi nasıl yapmam lazım. https://www.epey.com/depolama/karsilastir/832793-1000492/samsung-990-pro_samsung-9100-pro-1-tb/farklari/ samsung bu iki model arasındayım fakat ikisii arasında nerdeyse 2 kat...
  18. Chiziru

Öneri Kaliteli klavye önerisi

Wraith w75 kullanıyordum artık bıktım hani klavyeden olduğu yerde bozulmaya başladı ilk klavyenin sağ tarafı rgb kapatsan bile mavi yanmaya başladı sonra kablosu bozuldu şimdide alt tarafı beyaz renk kulaninca sarı gibi gözüküyor, ayrıca kaymaması için olan ayaktaki plastik koptu ondan daha...
  19. Chiziru

Öneri Asus rog thor v2 & Asus rog loki arasından hangisi tercih edilmeli?

https://www.gaming.gen.tr/urun/231435/asus-rog-strix-loki-sfx-l-1000w-80-platinum-argb-full-moduler-psu-90ye00n1-b0na00/?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  20. Chiziru

Yardım bilgisayar Kasası hava akimi yeterlimi?

Lian li kasa kullaniyorum ekran kartı bu derecelerdeyken işlemci max 60° görüyor ekran kartı fanları çok ses yapıyor yan tarafta bir parmak boşluk var fakat alttan aliyormudur hava?
Geri