Arama sonuçları: *

• Users: Mysteri
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri VDSL Modem Önerisi ?

VDSL altyapı kullanıyorum, türknet'e geçtim yalnız modem vermiyorlarmış, öneriniz var mı çok fazla bütçe olmazsa iyi olur 1-2K arası iyi olur. Altyapı gösterdiği maks 72 Mbps
  2. M

Merhaba, 60 Bin TL'ye Sistem Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 60 bin e Monitör dahil pc lazım Monitör + Kasa şeklinde yardımcı olur musunuz ? Çoğunlukla oyun oynanacak
  3. M

Öneri Merhaba, 50-60 bin TL bandında laptop alacağım

Merhaba, biraz aciliyeti var foruma da yazayım dedim önerilebilecek laptop var mı? Oyuncu laptopu bakıyoruz abime hiçbir şekilde üzmicek bir laptop almak istiyoruz.
  4. M

Yardım Samsung Galaxy Buds 3 kullanılır mı?

1.5-2 sene önce Samsung galaxy buds fe kullanıyordum servise gönderdim birkaç sıkıntı oldu ve bana değişim yapıldığını söylediler, gidip teslim aldığımda buds3 modelini verdiler buna uygun gördüklerini söylediler sizce bu model iyi midir ? bu arada Samsung 23 FE model telefonu kullanıyorum.
  5. M

Öneri Merhaba, 35 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Daha çok oyun için kullanılıcak, valo,cs,gibi oyunlar oynanıcak. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. M

Öneri Hangi mouse daha iyi ?

Merhaba arkadaşlar, Mchose A5 Ultra mı, ATK Dragınfly A9 mu yoksa Attack Shark X3 mü?. El boyutum 17-18 yükseklik, 7-8 de genişlik.
  7. M

Termal Macun Hangisi Daha İyi

Arctic MX-4 mü yoksa Arctic MX-6 mı ? daha iyi laptop için kullanacağım, Monster Abra A5 V17.4.4 modelini kullanıyorum.
  8. M

Termal Macun Önerir misiniz ?

Merhaba birkaç konuya baktım ama güncel olarak sizden bilgi almak istedim. 1-2 hafta içinde termal macun almayı düşünüyorum, Monster Abra A5 V17.4 modelini kullanıyorum termal macun önerir misiniz?
  9. M

Yardım Oyunlarda çözünürlük sorunu

Merhaba, dün cs oynarken farkettim çözürlük düşürünce tam ekran olmuyor, valorant da aynı hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz ?
  10. M

İade edilebilir mi ?

Merhaba Pazarama'dan kahvaltı takımı almıştım evde de olamadığım için bir tanıdığım ürünü aldı, ailem de 14 gün sonra geldiği için için açıp baktıklarında 1 tanesinin kırık olduğunu söylediler. Aradığımda yardımcı olamayız dediler bu durumda bir şey yapılabilir mi?
  11. M

Öneri Dolar mı Euro mu Öneri

Merhaba, ufak meblağ ile 1500-2000 TL'ye Euro mu daha mantıklı yoksa Dolar mı uzun vadede, başka yatırımda öneriniz varsa bekliyorum.
  12. M

Çözüldü✓ Belirttiğim bilgisayar nasıl sizce ?

Asus Vivobook X1504VA-NJ1424-16 Intel Core i5 1335u 16 GB 512 GB SSD 15.6" FHD Freedos Taşınabilir Bilgisayar Gri 512 GB model laptopu almak istiyorum sadece Microsoft programlarını ve çizim programlarını sıkıntı yaşamadan kullanmak istiyorum ? Öneriniz varsa...
  13. M

Öneri 4000-5000 TL bütçeyle neye yatırım yapmalıyım?

Merhaba, elimde 4-5 bin var altın almak mantıklı mı ?
  14. M

Öneri Telefon alacağım önerilerinizi bekliyorum

15-20 K arası ne önerebilirsiniz. Günlük takılmalık donma, kasma yaşanmayacak, batarya konusunda sıkıntı çıkarmayacak.
  15. M

Öneri Eve İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Eve kesinti yapmayan ve uygun fiyatlı internet sağlayıcısı alıcam öneriniz var mıdır? (Türknet hariç çok pahalı) Gaziantep de yaşıyorum alt yapı sorgulattığımda 100'e 20 Mbps alıyorum.
  16. M

Öneri Evde İnternet İçin Öneri

Eve internet almak istiyorum hangi sağlayıcı daha iyi. Fiyat için en fazla aylık 400 e kadar çıkabilirim. (Türknet hariç çok pahalı)
  17. M

Msb Personel Teminii

MSB personel temini 29 Ocak da açıklandı diye mesaj geldi bende anında girip baktığımda sınav yerim yazıyordu daha sonra işlerim olduğu için yarın hepsini hallederim dedim kapattım daha sonra 30 Ocak da tekrar girip baktığımda sınav yerim gözükmüyordu, silinmişti bunun hakkında bir bilgisi olan...
  18. M

Yardım Temu Alışveriş Yapmak İstiyorum

Temu'dan alışveriş yapmak istiyorum en fazla ne kadar ücrete çıkabilirim?
  19. M

Yardım Laptop İşlemci Sıcaklığı 90-95 Derece Normal Mi?

3 yıl oldu kullanıyorum bilgisayarı aktif olarak, ilk zamanlarda bu kadar yoktu işlemciyi maks 80-85 görüyordum. Daha sonra 1 sene geçtiği için bakıma yollamak istedim bakımdan geldikten sonra bir sıkıntı yoktu ama 2 ay geçti son 1 haftadır sanırım benim dikkatimi çekti 90-95 derecelerde...
  20. M

E-Ticaret kampanyasında En İyi Hangi Banka ?

Trendyol, Amazon gibi sitelerden alışveriş yapıcam en iyi Cashback veren banka hangisi ?
Geri