Arama sonuçları: *

• Users: yigitbultt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Buradaki sorun nedir Laptop Kullancısıyım

https://streamable.com/h4gmua dostlar bu sorun nedir ilgili video
  2. Y

Oyunun 10 saniye bir 1 fps olması

Dostlar çözüm nedir videoyu tam şekilde izleyin önerileri bekliyorum Sorunun olduğu video
  3. Y

Yardım Laptopda oynadığım en kötü oyunlardaki bile kasma ve nasıl düzelticem

Beyler MTA,ZULA,WARBAND vb. oyunlarda hep bu sorunu yaşıyorum zaten izlerseniz detaylıca anlarsınız laptop kullanıyorum nasıl düzeltecğimi açıklarsanız sevinirim Özellikler: İntel İ7 6500U Geforce 940MX 1TB HDD 8GB RAM Oyunda iken ramin 7.9u kullanılıyor arkada discordda açık iken hdd ise...
  4. Y

Yardım "Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gereksinimleri karşılamıyor" sorun

Bilgisayarıma Nvidia Geforce Now indirdim ancak " Sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekleri karşılamıyor" hatası aldım Sistemim Ram:DDR4 8GB İşlemci: İntel Core İ7 6500U Ekran Kartı: İntel HD Graphics 520 ve Geforce 940mx(ben geforce 940 mx kullanıyorum onu ayarladım)
  5. Y

USB SÜRÜCÜSÜNÜN H-F-G 3 SÜRÜCÜYE AYRILMASI ACİL ÇÖZÜM LAZIM

iphone jailbbreak atcam diye flasha bişiler felan yükledim sonra böyle oldu nasıl düzeltcez diski biçimlendir yapıyom disk yazma korumalı diyor.
  6. Y

FPS SIKINTISI ACİL BİR ÇÖZÜM SÖYLERMİSNİZ

Dostlar MTA Adlı oyunu oynarken böyle kasmalar yaşıyorum Görev yöneticisi performans izlenimi videoda var izleyebilirsiniz.
  7. Y

Geforce Now Açılmıyor Acilen Yardım

Hepinize merhaba dostlar geforce now indirdim ücretsiz paketten aldım sonra CS2'yi açmaya çalıştım ama açılmıyor bilgisayarınız deskeklemiyor diyor (cs2 kütüphanemde var.) Laptopun özellikleri: intel i7 6500u geforce 940mx 8gb ram + ethernet ile oynuyorum ama yinede açmıyor acaba ücretsiz...
  8. Y

Grafikleri Havaya Uçuracak Sistem Önerisi

Bu kalitede bilgisayarda oynabilceğimiz yada bir tık düşük kalitede oynayabilceğimiz 15bin₺'yi geçmiyecek 2.el sistem önerisi
  9. Y

Dizüstü GPU 5 Saniyede bir %100 sorunu

oyunda aynı bu şekilde olan artmalar yüzüden 4 saniyede bir fps drop yiyorum yani şöyle oluyor 50den 3 e düşüyor 10 saniye 3fpsde oynuyom sonra düzeliyor acil yardım artık
  10. Y

Yardım RPCendpoint AĞI NEDİR

DOSTLAR böyle bişi var internte yazdım etherum felan diyor nabayım ben bunu acilll
  11. Y

DİZÜSTÜ LAPTOP HDD %100 KULLANIM

daha yeni açtım bilgisayarımı anında hdd %100 ssdye geçmelimiyim ve laptop kullanıyorum
  12. Y

Yardım Valorant FPS DROP ram&disk çok kullanımı

Dostlar valorant oynarken 20 saniyelik droplar yada ne deniyorsa drop yiyorum görev yöneticisini açıyorum ve 60 saniyelik performansa bakıyorum RAM'i %79 seviylerinde DİSK(HDD) ise %100 ama cpu da hiç böyle durum yok acaba ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
  13. Y

Yardım Harici Ekran Kartı Kullanan Dostlarımdan Yardım Talep Ediyorum

Dostlar İşlemcisi düşük olup yinede harici ekran kartı kullanan dostlar yorum altına yazarsa onlardan bir oyun testi isteyeceğim eğerki fps değerini yüksek veriyorsa harici ekran kartı alıcağım kendime
  14. Y

Yurt Dışından Ekran Kartı Satın Almak

Yurt Dışından Ekran Kartı Satın alınır mı? Bana Burada Sıkıntı Çıkarırmı TRde aldığım gibi kullanabilirmiyim
  15. Y

İşlemci üzerine güç kullanan oyun için sistem önerisi

Dostlar MTA Adlı oyunda 70FPS ve üstü bir fps gören ve 12.000₺lik bütçeyle bir sistem önerir misiniz? 2.el olsun
  16. Y

İşlemci Darboğazlayan Oyun İçin Yeni İşlemci Önerisi

Arkadaşlar oynadığım oyun işlemciye dar boğaz yapıyor yani daha fazla işlemciyi kullanıyor bunun için f/p intel işlemci önerirmisniz
  17. Y

Dostlar RTX 2060 Görüntü Gelmiyor

Dostlar Bir İlan Gördüm Işıkları ve Fanı Çalışıyor Ama Ekran Kartı Görüntü Vermiyormuş Adam Bundan Dolayı 1.100₺ye ilana koymuş sizce alınır mı? ytde bu konuyla ilgili bir çok video var sizce alayımmı? 1704114567 birde adam 3060 takınca görüntü geliyormuş ama 2060da gelmiyormuş
  18. Y

Yardım Harici Ekran Kartı Takma Hakkında Acil Yardım

Dostlar RX 580 Alıp Laptopumda Harici Olarak Kullanıcam Oyunlar İçin. FPS Artışı Söz Konusu Olurmu GTA:SA Altyapısında Çalışan MTA Adlı Oyun'da Çok Fazla Drop Yiyorum Bundan Dolayı Sizden Bir Öneri Yardım İstiyorum. Şuanki Ekran Kartı GeForce 940MX HD Grapchics 520
  19. Y

oyunun hangi özelliğini kullandığını nasıl öğrenebiliriz

oyunun bilgisayarın hangi özelliğini daha çok kullandığını nasıl öğrenebiliriz ve en çok kullandığı özelliği modelini yükseltirsek fps artışı olurmu
  20. Y

oyunun hangi özelliğini kullandığını nasıl öğrenebiliriz

oyunun bilgisayarın hangi özelliğini daha çok kullandığını nasıl öğrenebiliriz ve en çok kullandığı özelliği modelini yükseltirsek fps artışı olurmu
Geri