Arama sonuçları: *

• Users: namkür
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Bu anakartın pil yeri yok

biosu guncelledıkten sonra eger guç kople kesılırse beni bıosa atıyır ayrlar sıfırlanmış halde .. ama normal kapatıp acınca sıkıntısız acılıyor herkes pıl bitmiş dedi ama pil yerini bulamadım varmı bilen
  2. N

Hangisini tavsiye edersiniz

abiler ikiside sıfır ama alttaki açılmış ve poşeti buruşuk sekilde 16 bin tl ye anlaştım gigabayt için .. hangisi ni alayım .... satan tanıdık 1742131755 bu arada işlemcim i5 11600k anakart asus rog strıx B560 G WİFİ
  3. N

MSI B550M Pro VDH Anakart ve Ryzen 5 5600 Uyumu

abiler https://www.incehesap.com/msi-b550m-pro-vdh-gaming-anakart-fiyati-48233/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop bu ankartı alıcam elimde amd ryzn 5 5600 4.4 ghz 6 çekirdek işlemci var bunlar birbirine uyumlu mu? ........ ve anakart kotu ıse daha ıyısını onerırmısınz
  4. N

Bios guncellemsınden sonra ssureklı bıosa atılıyorum

arkadşlar bir hafta oldu biosu guncelledım ama bır haftadır her pç yi actığımda biosa atıyor ve ramlar Disabled gorunuyor İnabled yapıp kaydedıp cıkıyorum sıkıntısız bilgisayrada oyun oynuyabiliyorum ..... sorun nedır..
  5. N

Sağlam oyun hesabı satş sitesi hangisi

uluslararası yada dunyada popüler oyun hesap satış yapan sağlam siteler varmı bildiğiniz .hesabımı satmak istiyorum ama yabancılar alsın istiyorum
  6. N

Mavi Ekran Pc açılırken bu hatayı veriyor

Arkadaşlar 2 gün açmadım bilgisayarı şimdi bi acayim dedim açıldıktan sonra bu hatayı veriyor nedir bu lütfen yardımcı olun 1713478571
  7. N

Yardım Sıvı sogutma montaj değiştirme

arkadaşlar sıvı soğutmayı on tarafa takmayı düşünüyorum, çünkü sıvı soğutma gpu dan gelen sıcak havayı çekiyor öne taksam hem önden serin hava hemde üstten serin hava kasaya girmiş olacak, biraz araştırdım pompa ömrü kısalıyor sadece, sizce bir sorum olurmu 1710275722
  8. N

Yardım Sivi soğutma Pompasi arızalı mi

Beyler pc yi acıyorum sıcaklık 10 saniyede 100 oluyor ,kapat ac derken aynı sonuc ,,,, biraz bekleyip acıyorum kulagimi veriyorum su sesi geliyor pompa sonradan devreye giriyor ve sorunsuz çalisiyor saatlerce pompa keyfine göre çalışıyor sanki .....format attım termal macun değişti kablolar...
  9. N

Antimalware service Exexutable cok yüksek

Beyler bunun ne işe yaradığını bilmiyorum ama bazen ٪100 e çıkıyor taradım bilgisayarı (hacktool:win32/autoKMS) DIYE VİRÜS BULDU sildim ama arada bir tekrardan yükseliyor halay virüs mü vardı bc de 1707055931 1707056232
  10. N

Birdenbire 100 dereceyi gören işlemci

Beyler yeni fanların argb lerini kontrol etmek için ARMOURY CRATE uygulamasını indirdim ,kullanmak için herseyi guncellememi istedi bende ne var yok güncelledim ,dün gece birden ٪100 yük altında ve 100 dereceyi gördü halbuki satabil 45 dereceydi sürekli. Macunu değiştirdim, sök tak...
  11. N

Yardım İşlemci 100 dereceyi buluyor

Bu ikinci konu acıyorum, oyun oynarken birden oldu farkertim kapattım ,macununu değiştirdim acıyorum direkt olarak durum bu, ne yapacağımı bilmiyorum 1706922704
  12. N

Yardım İşlemci 100 dereceye ulaştı

Beyler neredeyse 6 saattir oyun oynuyorum işlemci 40-45 arası birden svi soğutma fanları max dönmeye başladı Bi baktım işlemci 100 olmuş, fişi çektim dokundum ateş gibi,,,, sorun ne hala ayağım titriyor intel İ5 11600k
  13. N

Anakartim için aura sync yok

Beyler ara sync indireceğim ama anakartim yok asus sitesinde anakartim ASUS ROG STRIX B560-G gaming wifi
  14. N

Çözüldü✓ Kablolar kafamı karıştırdı yardim edermisiniz

Beyler caugar 360mm sıvı soğutma aldım ikinci el aldım ne kutusu var ne kurulum kılavuzu, baya kablo vardır, detaylı kurulum video yada kılavuzu nerden bulabilirim, sagolun 1706716137
  15. N

Bu kasa iyi mi? hemen almayı dusunuyorum

Merhabalar, 360mm sıvı soğutma aldım kasama uymadı hesabı yapamadık, bu kasayi almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz, hiç biryerde videosu yok bu kasanın, yorumlarınız çok kıymetli benim için, vatandan alacağım...
  16. N

Windows'u etkinleştirme

Şu yazı sürekli orda rahatsız olmayabasladim YouTube den izleyerek biriki defa kaybettim ama tekrardan geliyor, nerden alabilirim 1703602918
  17. N

Kahve makinesi önerisi

Selamlar kahve seven biriyim abartısız orta seviyede ne önerirsiniz benim şu ana kadar bulduğum Philips 8bin fiyatı var, kapicino expreso latte hepsini yapsın
Geri