Arama sonuçları: *

1. B

Bu leptoplardan hangisi daha mantıklı

Beyler mühendislik için laptop almayı düşünüyorum ansys catia matlab gibi programlar kulanacağım hangisini önerirsiniz...
  2. B

Çözüldü✓ MONİTÖRDE PİKSELEŞME SORUNU

AOC 24.5" 25g3zm/Bk 240hz 0.5ms Hdmi Dp Adaptivesync Fhd Va Gaming Monitör görütüde pikseleşme var nasıl düzeltebilirim
  3. B

Ryzen 5 5600 over clok için yardım

sistemim ryzen 5 5600 4070 Asus Prime B450M-K II corshair h100 sıvı soğutma overclok yapmak istiyorum ama herhangi bir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz
  4. B

Razer blackshark v2x garanti ile ilgili sorular

elimde razer blackshark v2x kulaklığım var ses düğmesinden ses ayarlarken cızırtı yapıyor , izlediğim video , şarkı vs karşıya iletiyor , kablosunda yırtılmalar oluyor bunu garantiye göndersem ekstra bi ödeme yapmam gerekirmi (ürünün garantisi var ) veya kulancı hatası vs diyerek...
  5. B

Cod 2019 kiralayabileceğim bir site biliyormusunuz

Call Of duty modern warfare 2019 sonraki rebot serisini oynamak istiyorum fiyatları çok yüksek gamepassde de sadece 3. oyun var bazı sitelerde 20 - 30 tl ücretle girebildiğiniz steam hesapları var fakat bu oyunlar hiç bir satıcının listesinde yok. bulabiliceğim bir yer biliyorsanız yardımcı...
  6. B

Razer blackshark v2 mikrofon sorunu

Razer blackshark kulaklık kullanıyorum kulaklıl üzerindeki mikrofonu kapatma tuşuna bastıktan sonra açtığım bir video müzik vs sesi karşıya olduğu gibi iletiyor bunun çözümü nedir bilen birisi varsa yardımcı olsun .
  7. B

Mafia: Definitive Edition the last of us tarzı oyunlar

Arkadaşlar Mafia: Definitive Edition , the Last Of us tarzı combat sistemi , olan oyun bilen varsa yardımcı olabilirmi
  8. B

MİKROFON SİSTEM SESİNİ KARŞİYA İLETİYOR

Razer Blackshark V2x kulaklık kulanıyorum kulaklık dinlediğim video sarkı vs konusmada olduğum kisiye iletiyor. Yalıtımla alakalı bir sorun olduğunu düsünmüyorum ayrıca kulaklıktaki mikrofonu kapatan tusa basıp video izlersem benim sesim kesinlikle yok ama videonun sesi karsıya gidiyor.
  9. B

XBOX gamepass oyun önerisi

Arkadaşlar game pass de tek kişilik açık dünya veya hikayesi çok iyi kesinlikle oyna dediğiniz oyunlar varsa önerebilir misiniz? ?
  10. B

Performans eksikliği

Arkadaşlar oyunda fps düşüşü oluyor ve oyunu oynarken bilgisayar ne rami nede ekran kartını kullanıyor . Bunu nasıl düzeltebilirim pc nin cpu ve gpu ya biraz daha yük bindirmesini nasıl sağlıyabilirm gpu: 4070 asus dual cpu :ryzen 5 5600 Anakart : asus prime b450m k-2 ram : Team T-Force...
  11. B

Obs kayıtlarım aşırı şekilde donuyor

Oyun oynarken oynadığım oyunu kaydetmek istiyorum ama aldığım kayıtlar aşırı derecede kasıyor fps de bir sıkıntı olmamasına ramen https://streamable.com/80bc0t bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse sevinirim Sistem : Asus dual RTX 4070 RYZEN 5 5600 Team T-Force Delta RGB Black 16 GB...
  12. B

Kulaklıkla müzik dinlediğimde ses karşıya gidiyor

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 Bu kulaklığı kulanıyorum müzik dinlediğim zaman mikrofon sesi sanki benim kulaklığıma gelen sesi duyuormus gibi sesi yansıtıyor çözümünü bilen varmı ? Not : Yalıtımla alakalı bir sorun oldunğunu düşünmüyorum...
  13. B

Çözüldü✓ bitfenix nova mesh nse-300-kkgsk-4a 240 MM SIVI Soğutma desteği

ELİMDE Bu kasadan var ve sıvı soğutma almayı düşünüyorum, fakat kasanın üst kısmı ve anakart arasındaki boşluk cok az sıvı soğutmayla beraber kulanan veya bilgisi olan bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi...
  14. B

Çözüldü✓ 2500 tl bütçe var 240 mm sıvı soğutma önerisi

240 mm sıvı soğutma önerisi markalar arasında cok asırı fark oluyormu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  15. B

4070 ekran kartı için işlemci önerisi amd

4070 ekran kartı ve ryzen 5 5600 aldım ama işlemci performansı çok düşük gibi yükseltmeyi düsünüyorum önerisi olan varmı amd işlemci 10k bütce var
  16. B

Pc kendini restartlıyor

oyun oynarken bi anda kendini kapatıp açıyor sorun ne olabilir ?
  17. B

İyi bir sistemim olmasına ramen fps drop giriyor

Merhaba arkadaşlar sistemim çok iyi olmasına ramen fps drop yiyorum sürekli gta 5 de sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi ? ryzen 5 5600 asus dual rtx 4070 16 gb 3600 mhz ddr4 ram
  18. B

Pc kendi kendine restart atıyore

Yeni bir bilgisyar aldım ve arada kendi kendine yeniden başlatıyor sorun nedir ?
  19. B

Yeni bir bilgisayar aldım fakat fps düşük

Yeni bir hazır sistem aldım parçları vs gayet güzel fakat aldığım fps ler normalin altında aynı gpu ve cpu la insanlar nerdeyse 5,6 kat fazla fps alıyor ne yaparsam bu durum düzelir.
Geri