BORSA KAPLANI 01
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar game pass de tek kişilik açık dünya veya hikayesi çok iyi kesinlikle oyna dediğiniz oyunlar varsa önerebilir misiniz? ?
Assassin's Creed Valhalla açık dünya olarak güzel, hikayesine de güzel denilebilir en azından içine çekiyor. Kafa dağıtmalık oyun istersen Minecraft Dungeons, Brotato, Dead Cells, Doom gibi oyunlar saatlerce oynatır kendini.Arkadaşlar game pass de tek kişilik açık dünya veya hikayesi çok iyi kesinlikle oyna dediğiniz oyunlar varsa önerebilir misiniz? ?
Vallhala oynuyordum silmistim tekrar bi bakıcam. teşşekürlerAssassin's Creed Valhalla açık dünya olarak güzel, hikayesine de güzel denilebilir en azından içine çekiyor. Kafa dağıtmalık oyun istersen Minecraft Dungeons, Brotato, Dead Cells, Doom gibi oyunlar saatlerce oynatır kendini.
Resident evil 2 müqArkadaşlar game pass de tek kişilik açık dünya veya hikayesi çok iyi kesinlikle oyna dediğiniz oyunlar varsa önerebilir misiniz? ?
Fallout 4 mantıklı olur hikayesi de çok iyi oyunu beğenirsen yeni çıkan dizisini de izlersin seni baya bi götürürVallhala oynuyordum silmistim tekrar bi bakıcam. teşşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fallout 4 güzel gibi görünüyor ama önceki oyunları oynamadan oynamak anlamsızmı olur bilemedim.