Arama sonuçları: *

1. sadece1eren

Yazılım Laptop önerisi

Yazılım bölümünde evimle aynı şehirde üniversite kazandım ve kendime laptop almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım 30 bin lira bütçem var maksimum. Ama evde gayet güzel masaüstü bir sistemim zaten var. Sizden istediğim fiyatları abartmayacak şekilde (30k) kütüphanede çok ses yapmayacak...
  2. sadece1eren

Windows'u içindeki dosyalarla başka diske klonlama

Başlıkta belirttiğim gibi Windows'umun içindeki o diskteki her şeyi başka bir diske ve o başka diskin içindeki verileri de şu anki diskime aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  3. sadece1eren

1300 tl mekanik klavye onerisi

Kardeşim herhangi bir switchte mekanik klavye istiyor önerileriniz nelerdir? %60 olması önemli değil.
  4. sadece1eren

Sağlam korku filmi önerisi

Arkadaşlar bu aralar kankam ile film izliyoruz hepsi rezil rüsva filmler. Bizi gerçekten korkutacak güzel herhangi bir konuda korku filmi önerebilir misiniz? En çok korktuğumuz ve zevk aldığımız filmler the conjuring, Texas chainsaw, michael myers ve scream. Sizin bize sağlam bir korku filmi...
  5. sadece1eren

Samsung Galaxy Buds 2 Pro vs Buds 2

Elimde şu anda 3000 TL var, üstüne para koyup Buds 2 Pro almak mı mantıklı yoksa Buds 2 alıp bin TL bana kalması mı daha mantıklı? Genellikle müzik ve video amaçlı kullanacağım ve telefonum da Samsung.
  6. sadece1eren

🔥İndirim İndirimde 12 dolar olan 3 Super Hot oyunu 66 TL !

Super Hot: SUPERHOT PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR 11,70 ₺ Super Hot VR: SUPERHOT VR PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR 27,60 ₺ ETail'de bu 2 oyunu alıp 40 kuruş komisyon ödeyip 40 ₺ alabilirsiniz. Son oyunuda almak isterseniz...
  7. sadece1eren

25.000 TL sistem önerisi

Arkadaşıma sistem bakıyorum. YouTube videolarında ileride fiyatların daha da düşeceğini söylüyorlar hazır ya da parça parça bana bir sistem önerebilir misiniz?
  8. sadece1eren

Hawk Gaming Chair fame amethyst alınır mı?

7000 TL bütçe ile şu anda Amazon'da Hawk Gaming Chair fame amethyst buldum bunun dışında önerebileceğiniz bir koltuk var mı ya da direkt bunu önerir misiniz? Amazon.com.tr
  9. sadece1eren

Maksimum 3000TL mikrofon

Şu masaya gidecek güzel bir mikrofon arıyorum tripodlu olabilir fark etmez genellikle Discord seslilerinde konuşuyorum yayın falan yapmıyorum ama almışken kaliteli almak istiyorum. (Alacağım mikrofonu masanın neresine koymamamı önerirsiniz onu da belirtirseniz sevinirim.)
  10. sadece1eren

Yeni POCO F6 vs S23 FE

Xiaomi yeni telefonunu çıkardı ve indirim kupon kodu ile POCO F6 siyah, 8 GB + 256 GB şu anda 23.000 TL yanında kulaklık ya da seçmem dahilinde modem hediyeside geliyor bu 2 telefon arasında hangisini seçmeliyim sizce?
  11. sadece1eren

Samsung S23 FE Alınır mı?

Maksimum 20 bin lira bütçem var sizce alınır mı?
  12. sadece1eren

Samsung Yenilenmiş Galaxy S22 Alınır mı ?

Yenilenmiş a kalite S22 buldum 17 bin TL sizce alınır mı? Ve yenilenmiş ve kaliteli bir telefon önerebilirsiniz. https://www.teknosa.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s22-128-gb-yesil-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790182102
  13. sadece1eren

Makismum 17000TL Telefon Önerisi

çok fazla telefon kullanan biri değilim ama kullanınca akıcılık olsun pil olsun iyi bir telefon arıyorum.
  14. sadece1eren

17 yaşında olan biri tek başına Bulgaristan'a otobüs ile gidebilir mi?

Hocalarım tek başıma gidip dedemlerin yanına sürpriz yapmak istiyorum ama 17 yaşındayım bulgar pasaportum ve kimliğim zaten var otobüs ile tek başıma kendim gidebilir miyim? Yarın soracağım tur firmasına ama aklımda takıldı sizce ne olur?
  15. sadece1eren

Sistemi değiştirince yapılması gerekenler nelerdir?

Arkadaşlar SSD HDD ve ekran kartı bu 2 temel parça aynı kalacak ama diğer her şey değişecek Intel'den AMD'ye geçeceğim DDR5 sisteme geçeceğim yeni kasaya geçeceğim ve bu parçaları birleştirdikten sonra yapmam gereken şeyler nedir?
  16. sadece1eren

Beyaz Psu Kablo Önerisi

Güç kaynağı içeresinden çıkan kabloların beyaz mümkünse örgülü hallerini arıyorum önerileriniz var mı?
  17. sadece1eren

Kablo Düzenleme Nasıl Olmuş?

İlk hali böyleydi son hali böyle. İlk defa kablo düzenlemesi yaptım sizce nasıl olmuş hocalarım?
  18. sadece1eren

Monitör Temizleme Önerisi

Elimde olan imkanlarla Hepsiburada gibi yerlerden sipariş veremem. Şu an lazım temizlik mikro fiber bezim var ne ile temizleyebilirim monitörü mü?
  19. sadece1eren

R5 7500F sistem nasıldır?

Selam ekran kartım 3060 Ti ve diğer her şeyi değiştirmeye karar verdim ve neredeyse bu değişim tamamen bitti ve sizce tercih ettiğim parçalar 10 üzerinden kaç? Yani mantıklı seçimler yapmış mıyım? İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F. Anakart: MSI B650 Gaming Plus. RAM: XPG 32 GB (2x16 GB) Lancer beyaz...
  20. sadece1eren

MSI MAG A750GL vs BitFenix bfg Gold 750W

4000 TL bütçem var ve bu 2 PSU arasında kaldım. Hangisi daha iyi ya da öneriniz var mı?
Geri