sadece1eren
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 17000
çok fazla telefon kullanan biri değilim ama kullanınca akıcılık olsun pil olsun iyi bir telefon arıyorum.
20k ya zorlarim dersen s23fe daha çıkamam dersen X6 proçok fazla telefon kullanan biri değilim ama kullanınca akıcılık olsun pil olsun iyi bir telefon arıyorum.
20k ya zorlarim dersen s23fe daha çıkamam dersen X6 pro
bunlar arasında s21fe nasıldır ?X6 Pro, Realme GT 2, Honor 90
S23 FE uygun olmaz pil berbat x6 pro kullaniyorum pil yeterli donanım açısından mükemmel kamera açısından ortalama düzeyde 3 yıl guncelleme alicak onu dert etmiyorsan alınır20k ya zorlarim dersen s23fe daha çıkamam dersen X6 pro
Kamera açısından iyi sanırım ama diğer özellikler açısından geride diye biliyorumbunlar arasında s21fe nasıldır ?
Honor 90 boş cihaz.X6 Pro, Realme GT 2, Honor 90
Pil konusunda bu bütçede en iyisi muhtemelen.Honor 90 boş cihaz.
Kamerası iyi, termal başarım ve pili kötü.bunlar arasında s21fe nasıldır ?
Pil konusunda bu bütçede neredeyse her telefon iyi. Honor 90 isimli cihaz demeye bin şahit telefonun arayüzü ve yazılımı gördüğüm en dandik yazılım. Full iOS çakması yapılmaya çalışılmış berbat bir işletim sistemi var.Pil konusunda bu bütçede en iyisi muhtemelen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kamerası iyi, termal başarım ve pili kötü.
Bu bütçede her cihaz iyi değil. GT 2, X6 Pro bu cihazların pili birine göre iyi birine göre kötü ama Honor 90'nın pili en az şikayet alan cihazlar arasında. Bana göre MIUI (HyperOS) dan kötü arayüz yok.Pil konusunda bu bütçede neredeyse her telefon iyi. Honor 90 isimli cihaz demeye bin şahit telefonun arayüzü ve yazılımı gördüğüm en dandik yazılım. Full iOS çakması yapılmaya çalışılmış berbat bir işletim sistemi var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci de cazip değil hiç fiyata göre. X6 Pro rakipsiz.
Honor kullanmadın mı? Kullanmamışsın belli. Gerçekten iğrenç bir arayüzü olduğunu soyleyebilirim.Bu bütçede her cihaz iyi değil. GT 2, X6 Pro bu cihazların pili birine göre iyi birine göre kötü ama Honor 90'nın pili en az şikayet alan cihazlar arasında. Bana göre MIUI (HyperOS) dan kötü arayüz yok.