Arama sonuçları: *

• Users: tuxenn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tuxenn

Logitech Z533 Hışırtı Sorunu

Merhaba Logitech Z533 2+1 ses sistemine sahibim. Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Kontrolcüden ses arttırıp kıstığımda hışırtı sesi geliyor, bu ses yaklaşık 2 senedir var ancak artık sorunu çözmek istiyorum. Kontrolcü içindeki potansiyometreye ulaşmam mı lazım yoksa farklı bir çözümü mevcut mu?
  2. tuxenn

motosiklet muayenesi ile ilgili

Arkadaşlar selamlar 50cc bir scooterim var 2-3 sene önce masraftan kaçınmak için aldığım. Önümüzdeki hafta muayeneye gireceğim ama bazı eksikler var ve bunlar muayenede sorun yaşatır mı öğrenmek istiyorum. İlki farımda herhangi bir sorun yok, uzun kısa sorunsuz biçimde çalışıyor fakat...
  3. tuxenn

Samsung Galaxy S23 One UI 6.1 Hakkında

Öncelikle merhabalar, S23 kullanıcısıyım bu sabah samsung'un arayüzü olan One UI'a bir güncelleme geldi. İlk izlenimlerim çok bir şey değiştirmediği hatta bazı olan şeyleri de alıp götürdüğü yönünde (en azından S23 için). Örnek veriyorum Always On Display'i Galaxy Store haricinde...
  4. tuxenn

Yeni motosiklet aldıktan sonrası hemen uzun yola çıkılır mı?

Öncelikle merhabalar, konu hakkında ardı ardına birkaç sorum olacak. 3 yılı aşkın deneyimi olan bir motosiklet kullanıcısıyım. Nasip olursa birkaç aya mevcut motosikletimi satıp uzun yol için su soğutmalı 150-200cc bir scooter alma hedefim var. Açıkçası sıfır bir motosiklet almak istiyorum ancak...
  5. tuxenn

Beyaz ışığı kuvvetli RGB Ampul

Merhabalar, geçtiğimiz yaz yapı marketin birisinden rgb ampul almıştım ve hoşuma giden bi ürün olmuştu. Ortalama 7-8 aydır kullandığım bir üründü ancak az önce kırmızı rengin cok zayıf yandığını ve tabi buna bağlı olarak kırmızı içeren diğer renklerin de tam rengini vermediğini farkettim. Öte...
  6. tuxenn

SAMSUNG Galaxy Buds Fe / 2 / 2 Pro

Dostlar selamlar, bildiğiniz üzere TWS kulaklıklara kılıflar mevcut ve içlerinden gerçekten de hoş olanları var. Yakın zamanda Samsung Galaxy Buds FE almak istiyorum ancak tam da isteğime göre bir kılıf bulamadım. Galaxy Buds 2 ve Pro modeli için yapılmış kılıflar ise bir hayli hoşuma gitti...
  7. tuxenn

G300S Sol Tık Çift Tıklama

İyi günler, yakşalık 4 yıldır kullandığım Logitech G300S mouse'umun sol tıkı çift tıklamaya bazen de bir şey seçerken kopmaya başladı. Açıkçası ufak elli birisiyim, bu modeli çok beğeniyorum ve sadece basit bir sorundan dolayı mouse'u atmak istemiyorum. Güncel fiyatına baktığımda 900 TL...
  8. tuxenn

Teşhir Ürünü S22 Alınır mı?

Bugün Teknosa'da yalnızca bir adet kalan o da teşhir ürünü olan bir S22 gördüm. Özellikle kapalı kutu stokta var mı diye kontrol ettirdim ancak kalmamıştı. Cihazın fiyatı 17.000 civarında olduğunu hatırlıyorum. Donanımı konusunda bir şüphem yok ancak 2 yıldır teşhirde bekleyen bir ürünün ekran...
  9. tuxenn

Fan 0 RPM ama çılgınlar gibi dönüyor.

Selamlar, ekran kartım çift fanlı sapphire rx5700. Fanlardan birisi power tuşuna bastığım andan ta ki bilgisayarı kapatacağım ana kadar inanılmaz biçimde dönüyor ve katlanılamaz bir ses oluşturuyor. İşin garip yanı ise Radeon software'de fan hızım 0 rpm gözüküyor. DDU ile driveri silip tekrar...
Geri