G300S Sol Tık Çift Tıklama

tuxenn

80+
Reaksiyon skoru
25
İyi günler, yakşalık 4 yıldır kullandığım Logitech G300S mouse'umun sol tıkı çift tıklamaya bazen de bir şey seçerken kopmaya başladı. Açıkçası ufak elli birisiyim, bu modeli çok beğeniyorum ve sadece basit bir sorundan dolayı mouse'u atmak istemiyorum. Güncel fiyatına baktığımda 900 TL civarlarındaydı, o fiyatı da verme taraftarı değilim. Bu modele uygun bildiğiniz switch var mı acaba? Lehim yapacağım.

G300s için normal bir sorun bende yıllarca g300s kullandım 4 5 kere aynı ürünü almış olabilirim son 1 - 1.5 senedir deathadder v3 pro kullanıyorum istersen uygun bir fiyattan eski g300s tabanlarını satabilirim switchleri söker kullanırsın.

Diğer ihtimalleride sıralayalım;

1. Eğer para vermeden çözebilir miyim diyorsan üst kapağı çıkartacaksın sonra switch üzerine L şeklinde ufak bir kağıt koyacaksın neden L diye düşünürsen oradan kaymasın diye switchin arkasında kalacak bir ucu sonra uzunca bu şekilde kullanırsın.
2. Elim yatkın bu işlere dersen switchi açıp iğne yardımıyla içerisindeki teli az bir şey yukarı şekilde bükersen yine kullanmaya devam edebileceksin.
3. Yanlardaki macro tuşlarından birisini söküp sağ sol tıklar ile değiştirmek
4. Var olan sağ/sol tık lehimini söküp altına az bir şey boşluk bırakacak şekilde yukarı alarak tekrar lehimlemek bu switch ile plastik arasındaki mesafeyi azaltacağı için switche tam basacak ve yine kullanmaya devam edeceksin.

Geri