Arama sonuçları: *

• Users: m3tad0r
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Spor için kulaklık önerisi

Spor için bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 4k kulak üstü tercihimdir ama terletir diyenler var ve bu gerçekten o kadar rahatsız ediyor mu?
  2. M

Bilgisayarım aniden kapanıyor(genellikle yüksek grafikli oyunlar oynarken

Bi aralar Rdr 2 oynarken de sıkça yaşadığım sorun tekrar başıma gelmeye başladı. Başlıkta da görüldüğü gibi yüksek grafikli oyunlar oynarken bilgisayar bir süre sonra bir anda kapanıyor. Tekrardan tuşa basınca açılmıyor ve bu yüzden fişten çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra takıp anca...
  3. M

Çözüldü✓ GS25F2A North Bayou f80 ile uyumlu mu

başlıkta gördüğünüz gibi yeni aldıgım monitör bu https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ Sorum north bayou f80 ile uyumlu olur mu?
  4. M

Öneri Superlight 2 için skatez taktım ama bazı aksaklıklar var mı yok mu

Evet ilk defa superlight 2 için skatez taktım ve başlıca iki sorum var ilki üst kısımda bulunan iz herhangi bir problem yaratır mı (sökerken siyah deriyi de söktüm) Ayrıca ortada ki skatezi tam oturtamadım ama resimde gözüktüğü gibi duruyor bu sorun yaratır mı. Açıkcası ilk defa skatez...
  5. M

144hz aldığım monitör 120 hzde çalışıyor

Bu aslında şuan yaşanan bir olay değil şu an kullandığım monitörümü 144hz diye almıştım ve 120hz oluyordu. Açıkçası çokta önemsememiştim çünkü fark yoktu ancak şimdi yeni bir monitör alacağım ve 240hz alacağım için aynı sorunun yaşanmasını istemiyorum. Bunun neden olduğu ile alakalı fikir sahibi...
  6. M

Gigabyte 24.5" G25F2A monitör iyi mi? Herhangi bir sıkıntısı var mı

https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ Bu linkte bulunan monitörün baya ucuz olduğunu düşünüyorum ve hz ve inç bakımından isteklerimi karşılayan tipten.Ancak tabi bu kadar ucuz olması da gözümü...
  7. M

VESA girişi olmayan monitörüm için aparat

Görüntü gözüküyor mu emin değilim ama şuan elimde bulunan monitörümün vesa girişi bulunmuyor.Yani tek başına Nb f80 monitör standı alsam bu monitöre uymayacak. https://www.trendyol.com/dailytech/zeno-mp1-vesa-montaj-adaptoru-kolu-kiti-p-894021186?utm_source=chatgpt.com Şöyle bir aparat almayı...
  8. M

Bir mousepad almak istiyorum ama control mü speed mi almalıyım

Wraithten Poron Mousepad alacağım ve control (sunset) ve speed(storm) hangisini alacağını açıkcası bilmiyorum. [H3...
  9. M

Superlight 2 için alınabilecek en iyi skatez

Bu konuyu 2 saat öncede açmıştım ama galiba yeterince açıklayıcı olmamışım. Mousepadim Klasse Pro Gaming Mousepad açıklamasında yazdığına göre yüzde 30 control yüzde 70 speedmiş. Valorant Cs ve Fortnite ağırlıklı olarak oynuyorum ve superlight 2 için alabileceğim en iyi skatezi almak istiyorum...
  10. M

G Pro X 2 Superlight mouse için en iyi skatez

Başlıkta da yazdığı gibi superlight 2 için skatez almak istiyorum ama madem alacağım bu mouse için en iyisini almak istiyorum bu konuda bilgili insan toplulugu bana yardımcı olabilir mi
  11. M

Detroit gereksiz kasıyor ve donuyor

Detroit oynarken yeteri kadar zevk alamıyorum zaten 60 fpsde sabit kalması ayrı bir dert birde arada sırada kasmalar ve fps düşüşleri oluyor.Nadir de olsa donuyor ve bazen oyundan atıyor. Bunun herhangi bir çözümü varmı? Rx 7800 Xt Ryzen 5 7500f 32 gb ram
  12. M

Ben 10 alien force altyazılı

Kaçak bir şekilde Ben 10 Alien Force izlemek istiyorum ama her sitede istisnasız dublaj var.Bildiğiniz herhangi bir sitede altyazılı şekilde varmı acaba?
  13. M

Yardım Yeni aldığım g pro x superlight 2 de driver güncellemesi yapamıyorum

Daha bugün aldığım g pro x superlight 2'de driver güncellemesi yapmaya çalışınca böyle bir uyarı veriyor.Her ne kadar kutuda çıkan kabloyu mouseye taksamda mouse çalışmıyor ne yapmalıyım?
  14. M

Roblox Yaş Doğrulama

Bundan öncede bildirim gidiyomu diye bir başlık açmıştım ama kimliğimi her ne kadar doğrulamaya çalışsamda bu kimlik doğrulanamadı diyor.Fotoğrafım olmadığı için falanmı oluyor fotoğrafsız kimliğini doğrulayabilenler varmı?
  15. M

Roblox kimlik doğrulama

Robloxta voice chat icin kimlik doğrulama yapacağım ama merak ettiğim şey yapıldıktan sonra herhangi bir yere bildirim falan gidiyor mu ne bileyim velilerimin telefonuna mesela.Eğer gidiyorsa yarım saat açıklama yapmak istemiyorum o yüzden bu soruyu sorma gereği duydum ve merak etmeyin 16...
  16. M

Valorant fortnite cs gibi rekabetçi oyunlar için en iyi ekipman önerileri

Başta söyleyeyim bütçem sınırsız yukarıda bahsettiğim oyunlar için mouse ve kulaklığa ihtiyacım var. Bildiğiniz ve e sporcuların falan kullandığı en iyi mouse ve kulaklık önerir misiniz?
  17. M

Ayakkabı öneri bütçe sınırlaması yok

nike ayakkabı arıyorum iyi fiyat sınırlaması yok baktıklarımda beğendiğim yoktu bildiğiniz iyi ayakkabılar varmı
  18. M

Fortnite oynarken alt tab atınca ekran tamamen donuyor

Windows 11e geçtiğimden beridir maalesef sorunların ardı arkası kesilmiyor.Şu anda en büyük sorunda Fortnite'de.Fortnite'yi normal bir şekilde açıyorum ve ne zaman alt tab atmaya kalksam ekranım tamamen donuyor ve kasamdan yeniden başlatmadığım sürece düzelmiyor.Arkada spotify açıksa şarkıyı...
  19. M

Fortnitede başka bir bug(?)

Evet önceden oyunda özellikle kreatifde bilgisayarım iyi olsa bile saniye başı fps drop giriyordu. Onu yeni sezon ile birlikte düzelttiler ama 2 gündür başka bir sorunla karşı karşıyayım.Fortnite'ye normal girdiğim zaman alt tab atınca bilgisayar tamamıyla donuyor ve kasadan yeniden...
  20. M

En iyi alınabilecek oyuncu mousesi

4-5 k bütçem var ve bir tane iyi sağlam bir oyuncu mousesi almak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Geri