Bi aralar Rdr 2 oynarken de sıkça yaşadığım sorun tekrar başıma gelmeye başladı. Başlıkta da görüldüğü gibi yüksek grafikli oyunlar oynarken bilgisayar bir...
Uyku modu ve ekran kapatma ayarı da bazen Hz ve renk ayarını bozabiliyor. Ayrıca değişken yenileme hızı açıksa onu da kapatın. Display Port kullanırken aynı...
Evet ilk defa superlight 2 için skatez taktım ve başlıca iki sorum var ilki üst kısımda bulunan iz herhangi bir problem yaratır mı (sökerken siyah deriyi de...
açıkcası hatırlamıyorum ama şu an baktığımda sadece 2 kablo bağlı monitöre bir tanesi hdmi diğeri ne bilmiyorum ama sanırım prize takılı
1768329630
emin...
şimdi alacağım monitör : https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/
Bu aslında şuan yaşanan bir olay değil şu an kullandığım monitörümü 144hz diye almıştım ve 120hz oluyordu. Açıkçası çokta önemsememiştim çünkü fark yoktu...
pivot monitörü hareket ettirmeni sağlıyor monitör kolu alacaksan pivotun olup olmaması önemli değil. ayrıca bütün yırtılma önmele ayarları monitöründe var...