m3tad0r isimli üyenin son içerikleri

1. M

Koltuktan hareket ettiğimde monitör gidiyor

yani ben direk monitörün kutusundan çıkan kabloları kullanıyorum
  2. M

yani nasıl çözeceğim ve statik elektrik tam olarak ne
  3. M

şimdi kasayı kaldırırken fark ettim kabloları masaya değdirmeden kasaya takmanın herhangi bir yolu yok her türlü masanın ayaklarına falan değiyolar
  4. M

kasayı oraya koymam biraz zaman alırda orda bulunan yığın hiçbirşeye bağlı değil direk masanın kablosu ama yinede sıkıntı çıkarır mı ki
  5. M

yani bi baktım ama gerçekten bir şey anlamıyorum bu fotoğraflardan herhangi bir kablolamada yanlış varsa söyler misiniz
  6. M

koltuğun ayaklarını sandalyeye bağlayan kısımlar metal sanırım ama koltuktaki ayaklar plastik sanırım
  7. M

bende onu anlamaya çalışıyorum video atabilsem atacağım ama atamıyorum 1776793670 3lü 5li derken prizi mi kastediyorsun
  8. M

yok birbirlerine yakın bile değiller
  9. M

yani düzelmiş gibi duruyo ama böyle 30 cm falan havaya kaldırmam gerekiyor bendede monitör standı var
  10. M

gitmiyor 1776790696 evet hani koltuktan doğrulsam bile ekran gidiyo ama yok yani temassızlık yok kasayı da salladım kablolarda sorun olmaması lazım olsa zaten kasayı salladığımda da giderdi ama gitmiyor
  11. M

çok mantıksız geliyor kablolara herhangi bir temasım yokken sadece koltuktan kalkıyorum ve monitör gidiyo kablolara dokunuyorum oynuyorum ama hiçbirşey olmuyor 1776788732 herhangi bir sorun olduğunu nasıl anlayacağım
  12. M

monitörün kablosunu kasadan sadece bir girişe takabiliyorum diğerleri olmuyor
  13. M

gitmedi 1776788466
  14. M

Başlıkta belirttiğim gibi koltuğumdan doğrulduğumda ya da kalktığımda monitör 1 2 saniyeliğine gidip geliyor ama durum kabloyla alakalı değil gibi duruyor çünkü kabloyu ne kadar hareket ettirirsem ettireyim bir şey olduğu yok ama ne zaman koltuğumdan kalkmaya çalışsam monitör gidiyor bunun...
  15. M

Spor için kulaklık önerisi

Spor için bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 4k kulak üstü tercihimdir ama terletir diyenler var ve bu gerçekten o kadar rahatsız ediyor mu?
Geri