Arama sonuçları: *

1. M

Spor için kulaklık önerisi

Spor için bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 4k kulak üstü tercihimdir ama terletir diyenler var ve bu gerçekten o kadar rahatsız ediyor mu?
  2. M

Bilgisayarım aniden kapanıyor(genellikle yüksek grafikli oyunlar oynarken

Bi aralar Rdr 2 oynarken de sıkça yaşadığım sorun tekrar başıma gelmeye başladı. Başlıkta da görüldüğü gibi yüksek grafikli oyunlar oynarken bilgisayar bir süre sonra bir anda kapanıyor. Tekrardan tuşa basınca açılmıyor ve bu yüzden fişten çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra takıp anca...
  3. M

Çözüldü✓ GS25F2A North Bayou f80 ile uyumlu mu

başlıkta gördüğünüz gibi yeni aldıgım monitör bu https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ Sorum north bayou f80 ile uyumlu olur mu?
  4. M

Öneri Superlight 2 için skatez taktım ama bazı aksaklıklar var mı yok mu

Evet ilk defa superlight 2 için skatez taktım ve başlıca iki sorum var ilki üst kısımda bulunan iz herhangi bir problem yaratır mı (sökerken siyah deriyi de söktüm) Ayrıca ortada ki skatezi tam oturtamadım ama resimde gözüktüğü gibi duruyor bu sorun yaratır mı. Açıkcası ilk defa skatez...
  5. M

144hz aldığım monitör 120 hzde çalışıyor

5 yıl demişim ama 6 yıl geçti aldığımdan beridir durmadığından eminim 1768329769 o zamanlar 14 yaşındaydım sanırım hiçbirşey bilmeden valo cs falan oynuyodum 20hzden zarar gelmez diye de hiç merak etmedim niye 144hz vermiyor diye ama evet keşke dikkat etseymişim
  6. M

açıkcası hatırlamıyorum ama şu an baktığımda sadece 2 kablo bağlı monitöre bir tanesi hdmi diğeri ne bilmiyorum ama sanırım prize takılı 1768329630 emin olmak istediğim bu monitörden çıkan kabloları doğru taktığımda 240 hz alacak mıyım
  7. M

şimdi alacağım monitör : https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/
  8. M

Bu aslında şuan yaşanan bir olay değil şu an kullandığım monitörümü 144hz diye almıştım ve 120hz oluyordu. Açıkçası çokta önemsememiştim çünkü fark yoktu ancak şimdi yeni bir monitör alacağım ve 240hz alacağım için aynı sorunun yaşanmasını istemiyorum. Bunun neden olduğu ile alakalı fikir sahibi...
  9. M

Gigabyte 24.5" G25F2A monitör iyi mi? Herhangi bir sıkıntısı var mı

tesekkur ederım bilgiler icin
  10. M

o zaman pivot diye ekstra para vermeme gerek yok sanırım her türlü f80 alacağım
  11. M

bu pivot denen şey tam olarak ne? bilginiz var mıdır 1768229603 ayrıca işlemcimde ekran kartımda amd bu monitör alırken bu sync denen şeylere uymamı zorunlu kılıyor mu
  12. M

pivot düşündüğüm şeyse gerek yok çünkü monitör standı da alacağım north bayou f80 1768228599 freesync ve gsync denen şeyleri gördüm ancak adaptive sync denen şeyi ilk defa duyuyorum. Bu tam olarak ne? Ayrıca bu monitör sence 120 hz bir monitörden rekabetçi oyunlarda üst seviyeye çıkartır mı?
  13. M

https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ Bu linkte bulunan monitörün baya ucuz olduğunu düşünüyorum ve hz ve inç bakımından isteklerimi karşılayan tipten.Ancak tabi bu kadar ucuz olması da gözümü...
  14. M

VESA girişi olmayan monitörüm için aparat

Ama eğer düşündüğüm gibi olursa 2300 gibi bi fiyata halledebiliyorum (bu aparat sıkıntılı değilse) ve monitör fiyatları artık 10k aşağısı zor bulunuyor
  15. M

monitör modeli: HP 27X 27” 144Hz (DP+HDMI) FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitör 7MW42AA
  16. M

Görüntü gözüküyor mu emin değilim ama şuan elimde bulunan monitörümün vesa girişi bulunmuyor.Yani tek başına Nb f80 monitör standı alsam bu monitöre uymayacak. https://www.trendyol.com/dailytech/zeno-mp1-vesa-montaj-adaptoru-kolu-kiti-p-894021186?utm_source=chatgpt.com Şöyle bir aparat almayı...
  17. M

Bir mousepad almak istiyorum ama control mü speed mi almalıyım

ne bileyim o yüzden soruyorum zaten
  18. M

Bir mousepad almak istiyorum ama control mü speed mi almalıyım

Wraithten Poron Mousepad alacağım ve control (sunset) ve speed(storm) hangisini alacağını açıkcası bilmiyorum. [H3...
  19. M

Superlight 2 için alınabilecek en iyi skatez

açıkcası dot skatez almak istemiyorum ve şimdi asıl soru şu hoverpad v3 mü daha iyi tiger ice v2 mi daha iyi
Geri