Arama sonuçları: *

• Users: AYB_mert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

10-13K İŞ LAPTOP U TAVSİYE

10 ila 13k arası şarjı uzun giden ver 16gb ram i olan güzel bir laptop a ihtiyacım var u işlemcili olursa daha iyi olur şarjı uzun gitsin yeter buna ne diyorsunuz...
  2. A

fiyat performans sıfır telefon önerisi

10 bin ile 20 bin arası fiyat performans telefona ihtiyacım var depolaması minimum 256gb olursa sevinirim samsung xiomi hiç farketmez
  3. A

3 bin liraya motorsiklet kask tavsiye

3 bin liraya çene kısmı açılmayan kasklarda istiyorum güzelse 2. el de olur
  4. A

ınstagramda ünlüler gibi dm kutusu nasıl açılır

bir tane hesabım var sadece takip ettiğinde mesaj atabiliyorsun onu tamamen açık nasıl yaparım acaba yaşım 18 den küçük diyemi öyle
  5. A

3500 TL MMORPG MOBA mouse tavsiye

merhaba benim 3 yıldır güncel olarak kullandığım mouse monster pusat v8 bozuldu ve maalesef ben artık yan tarafında 12 tuş olmayan mouse ları kullanamıyorum bağımlılık gibi yani o yüzden bana kablosuz 3500tl maks bütçeli bir mouse tavsiye ederseniz çok sevinirim aerox 9 tavsiye edebilirsiniz...
  6. A

i5 13400f ile uyumlu ddr5 anakart

merhaba i5 13400f ile uyumlu ddr5 güzel bir anakart önerir misiniz? bütçe 3-5 k asus olursa sevinirim
  7. A

SteelSeries Aerox 9 vs Razer Naga V2 HyperSpeed

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-naga-v2-hyperspeed-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,169767433.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSWGbLYuLutpqFdxLSWlIoX3VB0Zsygr9Iv8f4vTBkBhRTbl5SR6pUhoCuegQAvD_BwE...
  8. A

steelseries aerox 9 almalımıyım

merhaba mmorpg mouse ı olan aerox 9 almak istiyorum her özelliğine bayıldım ama dongle ı type c ve benim anakartımda type c girişi yok o yüzden arafta kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  9. A

16 yaşına giricem motor tavsiyesi

merhaba seneye 16 yaşına giricem ve daha fazla piyasa patlamadan bi motor almak istiyorum cc hiç önemli değil 50 olur 80 olur 125 olur hiç farketmez yeterki mümkün mertebe yeni olsun sorunsuz olsun parçası kolay bulunsun bütçe biraz düşük ama olduğu kadar 50k
  10. A

bilgisayar çalışırken gaz yemiyor

biliyorum garip bir başlık ama videosunuda buraya koyucam videoda ses yok ama yaşanan pc yi açma tuşuna basınca sıvı soğutma fanının sadece ışığı yanıp sönmüyor sanki kontağı çevirince zorlanarak çalışan bi araba gibi bi iki seferde vın vınnn yapıyor sonra çalışıyıyor videosunu koyamadım...
  11. A

ön takımdan ses geliyor

merhaba 302 bin km de 2016 model 1.3 multijet linea mız var ortalama 2 ay önce minik bir kaza sonrası aks dağıldı ve yaptırdık ama şuan da tümsekten geçtiğimizde direksiyonu en sağdan en sola döndürürken ve biraz ani fren yapınca arabanın alt önünden tak tuk gacur gucur sesler geliyor sebebi ve...
  12. A

10k bütçe iş,ofis laptop önerisi 2. el

merhaba iyi akşamlar Annem emlakçı ve bu işleri rahatça yapabilmesi için bir laptop a ihtiyacımız var 2. el de olur bütçe 10 bin tl laptopta yapılacaklar google ve birçok sekme exxel de dosya hazırlamak yani laptopu yorcak zor bir işlem yapmıycaz ama en az 2,3 yıl gidicek sağlam birşeyde...
  13. A

TÜRKİYE VS HOLLANDA

Merhaba Arkadaşlar, Hollanda - Türkiye maçı sizce ne olur? Finali görür müyüz sizce Hollanda çok büyütülecek bir takım değil. Forvetlerinde Gakpo diye bir oyuncuları var. O baya bir sağlam o adamı biliyorum LİVERPOOL dan.
Geri