steelseries aerox 9 almalımıyım

AYB_mert

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
3000
merhaba mmorpg mouse ı olan aerox 9 almak istiyorum her özelliğine bayıldım ama dongle ı type c ve benim anakartımda type c girişi yok o yüzden arafta kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Hocam son zamanlarda insanlar marka adı altında satılan ürünler yerine bu fiyatlara krallar gibi dolu özelliklere sahip mouse alıyor tabii kişisel tercih ve görünüşe önem verip vermemeniz ile alakalı fakat bu fiyata daha iyi donanımsal özelliklere sahip fareler mevcut.

Nerdeyse yarı fiyatına aynısı hatta daha iyisi bile alınır marka ismine para vermek ne bilim

Hocam son zamanlarda insanlar marka adı altında satılan ürünler yerine bu fiyatlara krallar gibi dolu özelliklere sahip mouse alıyor tabii kişisel tercih ve görünüşe önem verip vermemeniz ile alakalı fakat bu fiyata daha iyi donanımsal özelliklere sahip fareler mevcut.
hocam öncelikle iyi akşamlar şimdi bir şey anlatıcam ama derdini seveyim diyebilirsin anlayış gösterirsen çok sevinirim
ben monster pusat v8 kullanıyorum 3 yıldır ve hayatımda 1 haftadan fazla kullandığım tek mouse onada bakarsan yanında 12 ye kadar tuşlar var ben artık yanında tuş olmayan mouse kullanamıyorum bağımlılık gibi çok denedim ama olmuyor o yüzden ya aerox 9 ya da razer naga pro gibi bir şey alıcam o yüzden soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerdeyse yarı fiyatına aynısı hatta daha iyisi bile alınır marka ismine para vermek ne bilim
merhaba yeni mesaj attım okursan ve ona göre tavsiye yaparsan çok sevinirim

Anladım hocam dediğim gibi bu kullanıcıya bağlı sonuç olarak ta hiç birimiz espor klasmanında oyun oynamıyoruz donanımsal iyi diye alışkanlıklardan ve kullanım rahatlığından vazgeçecek değiliz. O zaman alabilirsiniz ve razer yerine SS öneririm.

Anladım hocam dediğim gibi bu kullanıcıya bağlı sonuç olarak ta hiç birimiz espor klasmanında oyun oynamıyoruz donanımsal iyi diye alışkanlıklardan ve kullanım rahatlığından vazgeçecek değiliz. O zaman alabilirsiniz ve razer yerine SS öneririm.
beni anladığınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,935
Üyeler
197,325
Son üye
panZx18
Geri