Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

25.000₺ Sistem Önerisi

Canlarım 25.000₺’ye sadece kasa olacak hem iş hem oyun için kullanılacak ddr5 olabilirse sevinirim yoksa önerilerinize açığım teşekkür ederim. (Diğer konularda laptop önerisinide ihtiyacım var anlayan dostlar laptop öneriside yaparsa sevinirim)
  2. Arda Fisher

İş için 25.000₺ Laptop Önerisi

Evet beyler bir laptop daha lazım 30.000₺ ye kadar çıkabilirim iş için kullanacağım proje çizimi için vs… olacak öneri yapabilirmisiniz?
  3. Arda Fisher

Çözüldü✓ 60.000₺ LAPTOP ÖNERİSİ

Beyler 50.000₺ ve 60.000₺ Arası hem İş proje hemde oyun için laptop arıyorum belirli isteklerim yok fiyatına değsin yeter
  4. Arda Fisher

Öneri 1.500₺ Mouse Pad Önerisi

Beyler selam, halihazırda SteelSeries QCK Prism Cloth XL modeline sahibim ama yeni masama hiç yakışmadı ve kablo kirliliği var. Bu bütçeye uyan bir mouse pad önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum, düşük sens kullanıyorum. Öneri yaparsanız çok sevinirim, teşekkür ederim.
  5. Arda Fisher

Yeni Monitörümü Puanlarmısınız?

Beyler selam, Bugün Dell AW2725D modelini sipariş ettim, yarın gelecek. Hayatım hep dandik monitörlerle geçti ve sonunda QD-OLED bir monitöre sahip olacağım. 27 inç ve 2K çözünürlük gerçekten nasıl olur, çok merak ediyorum. Normalde ünlü Gigabyte monitörü alacaktım ama hem stokta kalmamış hem...
  6. Arda Fisher

Öneri 2K Yüksek Hz Oled Monitör Önerisi

Beyler bu bütçeye 2K Yüksek Hz Oled monitör önerir misiniz?? Maaş yattı hemen alacağım. Aslında gigabytenin bu modelini alacaktım ama stokta kalmamış önerisi olan varmı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-mo27q28g-27-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1214002624.html
  7. Arda Fisher

Bu monitör için monitör kolu önerisi

Beyler merhaba bu monitörde kullanabileceğim bir monitör kolu önerir misiniz?? Teşekkür ederim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-mo27q28g-27-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1214002624.html
  8. Arda Fisher

Öneri 2K Oled Monitör önerisi

Beyler bu bütçeye 2K Yüksek Hz Oled monitor arıyorum. Hem fps hem hikaye oyunları oynadığım için hz 240 ve üstü olursa çok sevinirim.
  9. Arda Fisher

Öneri Masa Ve Oyuncu Koltuğu Önerisi

Beyler, bu bütçeyle hem masa hem de koltuk almak istiyorum. Çift monitör kullanacağım, monitör kolu da olacak. Masanın mümkünse 160 cm, tercihen 180 cm uzunluğunda olması beni çok mutlu eder. Koltukta ise rahatlık ve sağlamlık benim için yeterli, kilom 90 kg. Buna göre öneri yaparsanız çok...
  10. Arda Fisher

Endeks Bilişim güvenilir mi??

Beyler, Gigabyte marka anakartım geçen hafta arızalandı ve garantili olduğu için bugün Endeks Bilişim’e gönderdim. Daha önce Endeks Bilişim’e ürün gönderen oldu mu? Süreç nasıl işliyor, ortalama ne kadar sürüyor? Güvenilir bir yer mi? Kafamda birçok soru var, eğer daha önce gönderen varsa ve...
  11. Arda Fisher

65.000₺ Sistem Önerisi.

Beyler, bu fiyata içinde 7800X3D işlemci, 5070 ekran kartı bulunan ve akvaryum kasalı bir sistem arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. Arda Fisher

ACİL! Anakartım Yanmış olabilirmi?

Arkadaşlar merhaba, Son günlerde buradaki kazı çalışmalarından dolayı elektrik sık sık gidip geldi. Dün bilgisayar kasasının on/off tuşunu kapattım. Bugün işten eve döndüğümde sistemi açtım fakat maalesef kasanın hiçbir RGB ışığı yanmadı. Sistem açılıyor ama anakart üzerinde sabit bir ışık...
  13. Arda Fisher

IPhone 15 – iOS 26 sonrası oyunlarda aşırı kasma sorunu

Beyler, iPhone 15 kullanıyorum. Telefon daha 9 aylık, önceden hiçbir oyunda kasma yaşamıyordum. PES 2025’i falan rahat rahat oynuyordum. iOS 26 güncellemesinden sonra ise basit oyunlarda (NSS gibi) bile aşırı kasma başladı. Şarjım %100, telefon buz gibi ama hâlâ kasıyor. PES’e girdiğimde 2 FPS...
  14. Arda Fisher

Temu Gamepad Önerisi

Beyler selam 1.300₺ Kredim var ve bu fiyata güzel bir gamepad arıyorum vergiyle 2K olabilir sorun değil temu üzerinden ne önerirsiniz? Fifa oynayacağım ve PC üzerinden kullanacağım Teşekkür ederim.
  15. Arda Fisher

35.000₺ 14 İnch Laptop Önerisi

Beyler selam bir tanidik laptop alacak spss programini çok kullanacağını söyledi buna göre bu bütçede laptop önerir misiniz?? 14 inch istiyor teşekkür ederim.
  16. Arda Fisher

5070 Sürücü Sorunu…..

Arkadaşlar, ekran kartımı dün güncelledim. Güncellemeden sonra şöyle bir sorun yaşamaya başladım: Bilgisayarı her ilk açışımda mavi ekran veriyor ve kendini yeniden başlatıyor. Yeniden başladıktan sonra ise sistem sorunsuz çalışıyor. Bugün mezuniyetten geldim, sistemi açtım yine ilk açılışta...
  17. Arda Fisher

3.500₺ Masa Önerisi.

Beyler 160Cm Yada daha uzun siyah bir masa önerir misiniz? bu fiyata? Güncel olarak 120cmlik kullanıyorum ve yetmiyor teşekkür ederim.
  18. Arda Fisher

Yardım Dell G2524H Nasıl Sökülür? acil yardım

Beyler selam monitor kolu aldim o yuzden aparati sokmem lazim ama ayagi soktum ama monitore takilan yeri sokemedim yardimci olurmusunuz?
  19. Arda Fisher

Cross Play Oyun Önerisi

Kuzenimde PS5 Var ben pc oyuncusuyum beraber oynayabileceğimiz 500/750₺ civari oyun varmıdır? Varsa önerir misiniz?
  20. Arda Fisher

5070 Aldım Sizce Kâr Ettimmi?

Beyler selam, Hayalimdeki ekran kartını alıp sistemimi sonunda taçlandırdım. Dün sizlere sormuştum ve ticareti yaptım. Aldığım kart: ASUS Prime RTX 5070. Alış şeklim şu şekilde oldu: Colorful iGame RTX 4060 Ti 8 GB 2 fan ekran kartımı verip, üzerine 13.000₺ ekledim. Kartımın piyasası 14-16...
Geri