Arama sonuçları: *

• Users: Monrch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım CPanel. Htaccess ile yönlendirme nasıl yapılır?

Arkadaşlar belge kök dizini kalıcı olarak public_html'miş. Htaccess ile yönlendirme yapabilirsiniz dediler fakat bir türlü yapamadım. Ayrı bir dizin oluşturdum ve oraya yönlendirme yapmasını istiyorum, yardımcı olur musunuz?
  2. M

Yardım 30-38 Bine laptop önerisi

Arkadaşlar kardeşime alacağım, 30-38 bandında laptop önerir misiniz? Kullanım amacı : günlük kullanım, internette gezinme vs oyun çok da önemli değil. Hafif, sessiz ve şarjı uzun gitmesi önemli bunun dışında da Adobe’den örnek vereceğim programlarını kullanırken de sorun yaşatmasın.
  3. M

Öneri MacBook Air M3 vs M4

Arkadaşlar hangi modeli tercih edersiniz ve gece yarısı renginde hala parmak izi sorunu var mı? https://www.pt.com.tr/macbook-air-15-inc-m4-10cpu-10gpu-16gb-512gb-gece-yarisi-mw1m3tu-a?pao_key=2dcef6503bcb8f638d035bd670f583d5&pao_edit=1 Vs...
  4. M

Yardım CS2 düşük FPS sorunu

Arkadaşlar ayarlarım resimdeki gibi 1920x1080p çözünürlükte oynuyorum. Bana bu fps düşük geldi normal mi? İşlemci : 7800X3D GPU : 3080 Tİ Ram 32GB Not : Mhz ve sıcaklık değerlerim normal. [VProf] [VProf] -- Performance report -- [VProf] Summary of 54186 frames and 115 1-second intervals...
  5. M

FC26'yı VPN ile daha uyguna almak

Arkadaşlar bu durum hala geçerli hesap ayarlarınızdan bölgeyi Ukrayna yapın, kart eklerden de bölgesini Ukrayna olarak seçebilirsin daha sonrasından EA App üzerinden satın alabilirsiniz. Standart sürüm 1.7'e, Ultimate sürüm ise 2.3'e alabilirsiniz.
  6. M

Yardım Günlük kullanım için laptop önerisi

Arkadaşlar kardeşim üniversiteye gidiyor ondan dolayı günlük kullanım ve dersler için, çok iyi olmasa da idare edebilecek, ortalama bir laptop lazım. Yarı yolda bırakmayacak, en azından Minecraft'ı çalıştırabilecek bir model önerebilir misiniz? Min 16gb ram olacak şekilde önerirseniz sevinirim...
  7. M

Yardım Hikayeli&fps türünden oyun tavsiyesi

Arkadaşlar bana hikayeli ya da FPS türünden oyun önerir misiniz? Son zamanlarda artık oyunlar eğlendirmemeye başladı. Mevcutta CS2, BF2042, FC 25 tarzında oyunlar oynuyorum ve bu tarz oyunlarda eğlenebiliyorum mesela Last of Us part1 de gayet eğlenerek oynadım. Şimdi indirimde Marvel's...
  8. M

Adobe Illustrator %100 işlemci kullanıyor sorunu

Arkadaşlar 32 GB RAM ve işlemci olarak 7800x3D kullanıyorum, pürüssüzleştirme gibi birkaç ayarı ayarlama çalıştığımda program donuyor ve işlemci kullanımı anına %100'e çıkıyor bunu nasıl çözebilirim? Halihazırda zaten 15GB RAM kullanıyor RAM'de yeterli.
  9. M

Brave vs Vivaldi (tarayıcı önerisi)

Arkadaşlar, Chrome kullanırken birçok sorun yaşamaya başladım ve RAM'i de fazla kullanıyor. Sistemimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü ne zaman test yapsam tüm testlerden geçiyor. Bu nedenle tarayıcı değiştirmek istiyorum. Aklımda Brave ve Vivaldi var. Bu iki tarayıcı hakkındaki...
  10. M

Bu oyunlara sahip hesabın değeri ne kadardır

Steam 40 level cs2 prime vac ban yok. ets2 vs yunanistan dışı tüm haritalara sahip. Sizce hesabın değeri ne kadardır
  11. M

Yardım 7800x3D için optimum PBO ayarı nedir?

Arkadaşlar merhaba, Ryzen Master uygulamasındaki Curve Optimizer'ı kullanarak çekirdeklere negatif offset değerleri atadım. Altın (C5) ve gümüş (C2) çekirdekler: -30 C1, C6, C3, C7, C4: -30 C8: -20 Bu ayarlarla sistemde herhangi bir kararsızlık yaşamadım, bilgisayar sorunsuz çalıştı. Ancak C8...
  12. M

Yardım Oyun oynarken birden CPU ışığı yanıyor

Arkadaşlar 7800x3D kullanıyorum bu olay daha 1 saat önce başıma geldi daha öncesinde yaşamadım. RDR2 oynarken bilgisayar birden çat diye kapandı ve kendisini yeniden başlattı o sırada anakartta CPU ışığı kırmızı yanıyordu fakat görüntü de geliyordu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hem ışık...
  13. M

Yardım 45 bin TL'ye MacBook alınır mı?

Arkadaşlar, 13.6 inç ekranlı bir laptop için iki seçenek arasında kararsız kaldım: 512 GB M.2 SSD + 16 GB RAM: Fiyatı 45.000 TL. 512 GB M.2 SSD + 8 GB RAM: Fiyatı 36.000 TL. 8 GB RAM yeterli olur mu, yoksa 16 GB RAM için fark ödemeye değer mi sizce? Başka bir laptop önerileriniz varsa...
  14. M

Yardım 30-45.000TL arası laptop önerisi

Arkadaşlar üniversitede ki dersler, filmler vs için bir de Roblox tarzı oyunları da oynatabilecek bir laptop önerebilir misiniz? Şarj süresi ve tasarım vs için programları kaldırması önemli. Düşündüğüm laptop: MacBook Air 15.3 inc M2 8CPU 10GPU 8GB 512GB Gece Yarısı MQKX3TU/A - - PT Öneriniz...
  15. M

Yardım CS2 7800x3d + 3080 ti düşük fps

Arkadaşlar ayarlarım bunlar pencereli dediğine bakmayın tam ekranda oynuyorum. Bu ayarlarla aldığım fps değeri 400-600 arası normal mi? Millet genelde 500-700 arası alıyor 7800x3d ile ben 400-600 arası alıyorum bazı yerlerde 700'e çıkıyor fakat genelde 400-600 fakat diğerleri 500-700 arası...
  16. M

God of War 1080p'de fps değerleri

Arkadaşlar 3080ti + 7800x3d ile Ultra ayarlarda DLSS kapalı 100-200FPS arası alıyorum genelde ise 120-140 FPS arası alıyorum. Almam gereken değerleri mi alıyorum?
  17. M

Yardım 7800x3D - 3080Ti sistemle CS'de 700 FPS alamamak normal mi?

Arkadaşlar merhaba, CS2 de düşük/orta/yüksek karışık ayarlarla 4K çözünürlükte 250-350FPS, yüksek ayarlarda 100-200FPS arası, 2K çözünürlükte karışık ayarlarla 500FPS'e yakın alırken 1080p, 1440x1080 ve 1280x960 çözünürlüklerde bir türlü sabit 600FPS'i göremedim nadiren 400 genelde ise 500-600...
  18. M

Yardım CS2 3080Tİ Bu fps normal mi?

Arkadaşlar 1080p her şey yüksekte 3080 ti + 7800x3d 400fps veriyor bu normal mi?
  19. M

Bilgisayar güç düğmesine basınca tepki vermiyor

Arkadaşlar tüm parçaları ayrı ayrı servise yolladım ve bana hiçbir parçada arıza olmadığını söylediler. Farklı günlerde parçaları teslim aldım ve bugün bilgisayarın kurulumu yaptım. Anakartta CMOS ışığı yanıyor fakat güç düğmesine basıldığında bilgisayar hiçbir tepki vermiyor ne bir ses ne bir...
  20. M

Yardım Rutubetli ortamda kalan 3080 Ti kaça satılır?

Arkadaşlar elimde bir 3080 Ti var kartın 3 DP ve 1 HDMI soketi sıkıntılıydı 1 tane DP ve HDMI soketi değişti ve çalışıyor (soketlerin değişimi için içinin açılması gerekiyordu) ek olarak diğer 2 tane DP soketi de çalışıyor fakat kabloyla bayağı oynamak gerek. Kartta oksitlenme var fakat devre...
Geri