Arama sonuçları: *

• Users: killa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

RX 580 AMD Software masaüstü kaydedici ekran kartını çok fazla kullanıyor

Merhaba, ben RX 580 kullanıyorum. Klip almak için açtığım masaüstü kaydedicinin sistem açılır açılmaz ekran kartının %90'ından fazlasını kullandığını ve 75 dereceye kadar çıktığını gördüm. Bunun sebebi nedir?
  2. K

Acer Nitro VG240Y S 23 inç 165 hz alınır mı

Ürün şuan 2900 tl arkadaşlar bütçem düşük olduğu için f/p olarak gördüm ürünü. Sizce nasıldır alınır mı?
  3. K

pcyi açtığım gibi fan hızı 1700 rpme çıkıyor

sorunum bugün oluştu sabah pcyi açtım bir anda fan deli gibi dönmeye başladı yavaşlar diye 15-20 dk kullandım aynı hızda hiç yavaşlamadan dönmeye devam etti biostan fan hızı ayarlarına falan baktım sessiz moda almama rağmen açtığımda 1700 rpm dönüyor aç kapa yaptım kasanın tozunu falan aldım...
  4. K

Oyuna ilk girdiğimde fanlar aşırı hızlı dönüyor

Normalde böyle bir sorun yoktu şu sıralar hangi oyuna girersem gireyim ilk 5-10 dakika fanlar aşırı hızlı dönüyor bir anormallik olduğunu anlıyorum. BIOS'tan değerlere baktım sıcaklık 31 derece fakat boştayken bile 1700 RPM çalışıyor fanlar. Sessiz moda aldığımda 1500 RPM'e falan iniyor. Bu...
  5. K

Antrenmanlarla geometri 1 cevap anahtarı lazım

Kitabı PDF üzerinden çözeceğim fakat cevap anahtarını yüklediğim kaynaklarda bulamadım. Elinde cevap anahtarı olan varsa atabilir mi?
  6. K

Mavi Ekran r5 5500 windows 10 mavi ekran hatası

Geçen gün ilk defa Witcher 3 oynarken bu sorunla karşılaştım. Mavi ekran verip belli bir süre güncelleme yaptıktan sonra oyunun ortasında PC kendi kendini yeniden başlattı. Dün Fortnite oynadıktan sonraa yükleme ekranında alt F4 atıp çıktım. Birkaç dakika sonra mavi ekran verdi fakat hiçbir...
Geri