Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet yd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Etsy mağazam nasıl sizce?

Selamünaleyküm mağazam açmalı 3 4 gün oldu 18 listeleme sizden ricam bakabilir misiniz değerlendirin düzeni filan nasıl söylerseniz mutlu olurum. Mockup tasarım üzerine mağaza. https://www.etsy.com/shop/Nuvorya?ref=seller-platform-mcnav
  2. M

Tyt-ayt çalışma nasıl olmalı

Merhaba. TYT mat için aklımda mathmanin kampı vardı. Orada en çok sevdiğim hem TYT'yi hem de AYT 11.sinifi tekrar etmesi + kenan kara geometri kampı olacakti. Bir video izledim diyor ki, TYT matda ilk 12 konuyu bitirmeden geo, problem, AYT'ye başlamayın diyor. Sizce kampdan mi gidiyim yoksa...
  3. M

Borsa robotu kaydoldum nasıl çıkarım

Merhaba. Play Store'den hisse robotu uygulaması indirdim ve kayıt oldum numara ve Gmail verdim ariyorlar ve ben de çıkmak istiyorum. Ben kaydolduktan sonra uygulamayi sildim ve şimdi girince şifreyi unuttum. Şifreyi yenilecek yer de yok ne yapabilirim? Bir şey olabilir mi?
  4. M

Tyt-Ayt limit el kitabı

Elimde limit el kitabı Türkçe(TYT),fizik(TYT-AYT) ve geometri(TYT-AYT) var bunlar iyi midir? Ve TYT-AYT olanların fotoğrafını alta yükledim sadece oradaki konular mi var? Eksik var mı? Bir de 50 gün içerisinde TYT matematik ile Türkçe biter mi?(sizce içerisine geometriyi de katayım mi yoksa...
  5. M

Carb cycling az karbonhidrat gününde ne yenir?

Merhaba, carb cycling yapmayı düşünüyorum ama az karbonhidrat gününde 1800 1900 kaloriye ulaşamıyorum. Sizce ne yemeliyim? Listemde yumurta, tavuk, lor, yarım bardak yulaf, meyve, brokoli ve zeytinyağı var ama 1300 kalori civarı oluyor başka ne yiyebilirim?
  6. M

Vakıfbank borsa bakiye

Merhaba iki sorum var VakıfBank'da yatırım hesabımda hisse sattım ve bakiyede o para gözüküyor ama paramı çekemiyorum. Halka arz a katılmak için kullanmak istiyorum. Bir de halka arz a girerken paramı vadesizden çekiyor bunu nasıl yatırım hesabımdan çekebilirim? Sattığım hisselerin parasıni...
  7. M

Fitness bel incelmesi

Merhaba. 3 haftadır spor yapıyorum ve diyet programım da var. Birisinden aldım. İlk 1.5 hafta güzel gitti belim yavaş yavaş azalmaya başladı ama ondan sonra 1.5 hafta belim sadece yerinde durdu hiç incelme olmadı. Moralim bozuluyor, biliyorum 1.5 haftada çok bir şey olmaz ama yarım CM bile...
  8. M

Spor göğüs antremani

Merhaba göğüs antremani yaparken yanmıyor ama bı sonraki gün bastırınca aciyor bu normal mi?
  9. M

Spor için ne yapabilirim

Merhaba spora başlamak istiyorum evde 35kgluk dambıl setim var ama ne yiyecegim ya da hangi hareketleri yapacağım bilmiyorum bana öneri verir misiniz? Benim aklımda ertuğ evreklinin uzaktan eğitimi vardı ama araştırınca genel olarak uzaktan eğitim kötü diyorlar ne yapabilirim? Bu arada Ertuğ...
Geri