Arama sonuçları: *

• Users: Gilbert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gilbert

AOS Kimyager Ahmet Parfüm İncelemesi

Herkese merhaba, 10 yıldır mütevazi parfüm koleksiyonu yapan ve bir çok farklı kokuyu edinip kullanan biriyim forumdaki arkadaşların muadil arayışını görünce bu markadan kullandığım parfümleri puanlamak ve yakınlık derecesinden bahsetmek istedim. Fiyatları ve detayları için İnstagramdan...
  2. Gilbert

Erkek Parfüm Önerilerim ve incelemeleri

Merhabalar, kendim kullandığım ve deneyimlediğim canım parfümlerime puan verip yorumlayacağım. Aynı şekilde sizde kendi yorumlarınızı katarsanız almak isteyen arkadaşlar da bir fikir belirtebilirsiniz. 1. Afnan 9PM (Ultra Male Klonu): Hayatımda kokladığım en şekerli ama bir o kadar erkeksi...
  3. Gilbert

Samsung Odyssey G4 240 HZ 25'' için ayar önerisi

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 + RTX4060 Ti kombosu kullanıyorum. DP kablosu da aldım, HP 4K Displayport aldım. Bu bilgiler ışığınıda ChatGPT bunu tavsiye ediyor. sadece CS2 oynayan biriyim, arada belki lol vs oynuyorum, hikayeli oyun hiç oynamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda? Fast Sync →...
  4. Gilbert

6000TL'ye kadar monitör önerisi yüksek HZ.

Arkadaşlar merhaba 144 HZ 27 inç monitörümü satıp yüksek hz 24 inç civarı bi monitöre geçicem şu an almayı düşündüğüm öğrenci indirimi ile 5500e düşen Samsung 25 İnç ve 240HZ baya iyi duruyor monitör tutucum var pivot özelliğine ihtiyacım yok tavsiyeniz ne olur alıp geçeyim mi Samsungu.
  5. Gilbert

Versace Eros Flame Alınır mı veya Öneri

Esmer tenliyim bu tarz kokuları seviyorum kör alışa uygun mu 100 ML alacağım. 3700 Civarına geliyor.
  6. Gilbert

MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/731138/mchose-v9-pro-sky-white-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-3/ 53 mm Neodimyum Sürücü - 7.1 Surround - 250 Saat Pil Kapasitesi ve AI Destekli gürültü önleyici mikrofon ile özellik olarak zengin içerikle bu fiyat bana güzel geldi stoklara yeni girdi...
  7. Gilbert

Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

3 Renkte stoklara girmiştir kaçıran ve üzülen arkadaşlar için konu açayım dedim. Ve Stok bekleyenlere. https://forum.donanimarsivi.com/konu/mchose-g75-pro-elime-ulasti.1094067/ İncelemesini daha önce @Monarch Leviathan yapmıştı görebilrisiniz. 1. Mavi - Beyaz...
  8. Gilbert

Askerlik Tecili hakkında yardım.

2028e kadar tecilim var gözüküyor yıllardır. Meslek yüksekokulunda okuyordum ve bıraktım. Üniversitede bitiremeden açıktan okumaya başladım 2. üniversite olarak ve hala devam ediyor. benim sorum şu 2028e kadar devam ettirirsem beni askere alma şansları yok dimi birileri açıktan olmuyor falan...
  9. Gilbert

Toyota Auris 1.33 2013 Model Aracımla ilgili sorularım var.

Öncelikle kullanan arkadaşlar varsa yorumlarsa sevinirim. Debriyajı çok yukarıda baskı balatası yeni olduğu söylenmişti bana alırken. Bi de devirdaim pompası su kaçırıyor dediler bu kronik sorunuymuş. Expertiz söylemişti sonrasında baktırdım bi sorun yok dedi ustalar. Bir de yakıt açısından 6...
  10. Gilbert

Ryzen 5 5600 - RTX 4060 Tİ 8GB Monitör Önerisi

Aktif olarak 144 HZ 27 inç 1 MS QHD Lg monitörüm var hz'i yetmiyor akıcı oynatmıyor. 240 Hz civarı bi monitör daha iyi olabilir diyorum çok fazla oyun oynamıyorum CS oynuyorum ve dizi film izliyorum ve arada mmorpg oynuyorum sizce 24 inç 240 hz bişey alabilir miyim bütçe 6K ne önerirsiniz. IPS...
  11. Gilbert

MCHOSE L7 Pro için ESPTiger Ice V2 skatez nasıl kullanılır?

Arkadaşlar merhaba konuda bahsettiğim skatezi aldım. L7 Pro'mda skatezim de yeni geldi daha açılmadılar. Skatezleri bıçak yardımıyla söküp alkollü mendille silip yerine yapıştıracağım diye biliyorum. Konumları nasıl olsun kaç tane yapıştırayım? Bir de ortada mercek skatezi var onu sökeyim mi...
  12. Gilbert

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Alınır Mı?

Monster Pusat K3 Pro var klavye fazla büyük. %60lık bi klavyeye ve mümkünse manyetik klavyeye geçmek istiyorum. Sizce iyi bi klavye mi fun 60 max?
  13. Gilbert

210 Bin Kmde Dizel 1.6 Honda Civic Alınır Mı

1.6i DTEC Dizel 2013 Hatchbag Honda Civic alınır mı 210 bin kmde temiz bakıldığı söyleniyor ağır kazası bişeyi yok. Sadece kmsi biraz korkuttu düşünceleriniz nelerdir ekspertizde turboya falan her şeye baktırıcam.
  14. Gilbert

500-550 bin bandına fiesta önerisi yapabilir misiniz

Arkadaşlar almak istediğim araç Ford Fiesta hangi motorunu hangi paketini almam uygun olur otomatik şanzuman olanları sorun çıkarır mı bu fiyat bandına 1.6 - 1.4 benzinli düz mü alayım otomatik mi alayım lpg kesinlikle istemiyorum yoksa dizellerini mi tercih edeyim dizel konusunda çok uzun yol...
  15. Gilbert

550 bin tl bütçede Honda CR-Z alınır mı veya tavsiyede bulunur musunuz?

550 bin tl bütçem var yakışıklı bi araba istiyorum beni de yormasın istiyorum hondalar çok hoşuma gidiyor tek handikapı 2 kapılı olması o yüzden emin değilim civic falan da bakıyorum alınır mı başka tavsiyeniz var mı
  16. Gilbert

Madlions Mad60 HE - 68HE alanlar memnun mu?

Arkadaşlar almayı düşünüyorum hangisini aldınız ve hala sorunsuz rapid triggerı çalışıyor mu
  17. Gilbert

Path Of Exile 2 Paketleri Hakkında

Arkadaşlar merhaba steamde path of exile 2 de ki 15 dolarlık paketi alırsam 27 dolar olan paket indirime giriyor mu yoksa aynı mı kalıyor fiyatı ona göre alıcam da yanii sormak istediğim ilk paketi alırsam üstündeki paketin fiyatı aynı mı kalır yoksa oyuna sahip oldugum için düşer mi fiyatı
  18. Gilbert

Cs Valo tarzı fps oyunu önerisi

Merhabalar, cs gibi skin almak vs pahalı olmayan oyuncusu bol hızlı fps oyunu olan rekabetçi modu olan rütbe kasabildiğin güzel bi oyun var mı?
  19. Gilbert

Razer Synapse üzerinden Razer Deathadder v3 pro için sens ayarı

Arkadaşlar merhaba klavyeyi yeni aldım ve uygulamaya hakim değilim istediğim şu sadece cs oynarken 800 DPI alsın onun dışında 1600 DPI devam etsin profile ayarlayıp yapılabiliyor galiba ama çözemedim yardımcı olur musunuz bi de lot ayarı diye bişey varmış ben de çıkmıyor sanırım hangi kısım tam...
  20. Gilbert

Çözüldü✓ Razer DeathAdder V3 Pro için skatez önerisi

Arkadaşlar merhaba mousepadim Klasse Longteng Huoyun, farem de Razer Deathadder v3 Pro. Buna uygun skatez istiyorum. Kendi skatezleri iyi mi kötü mü karar veremedim de önerebilir misiniz? yurt dışı değil de Wraith üzerinden falan alabilirim.
Geri