Arama sonuçları: *

• Users: OkeanoSBS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Işlemci sıcaklığım %52

R7 7800X3D bitfenix 240mm sıvı soğutucusu var ama derece 50-55 arası gidiyor
  2. O

Çözüldü✓ M2 SSDİ HAKKINDA SORU

Kingston 1TB KC3000 NVMe Okuma 7000MB-Yazma 6000MB M.2 SSD benim m2 ssdim bu okuma hızında ve yazma hızında ama arkadaşımınki 3100 okuma hızında olmasına rağmen benden önce oyun ekranı geliyor
  3. O

MOUSE GİDİP GELİYOR ?

Bilgisayarı toplayalı 3 ay olmuştur ama fare ve klavye bende eski bilgisayarımdan duruyordu sorunsuz şekilde çalışıyordu bu bilgisayardada 3 ay boyunca sorunsuz çalıştı ve artık fare gidip geliyor algılayıp bir anda algılamıyor ve geri algılıyor farklı portlara taktım farenin kablosunu gene...
  4. O

DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK KASMA SORUNU

Merhaba bilgisayarım Özellikleri Rx6800 16 gb , R 5 5600 4.7 sabit çalışıyor 32 gb RAM 1 tb m2 ssd ekrankartım 2k destekliyor bende valo,cs gibi oyunlarda 1280x720 oynamak istiyorum ama düşük çözünürlük aldığımda hertz düşük gibi hissediyorum
  5. O

İkinci Monitörden Görüntü Alamıyorum

Arkadaşlar bilgisayar setupuma çift monitör olarak kullanmak istiyorum ana monitörü ekran kartına taktım 2. monitörüm Vga çıkışlı vga yı hdmı dönüştürücüsüyle anakarta bağladım ekran kartımdada fazladan hdmı çıkışı yok anakartta bağlı olan 2. monitörü nasıl aktif edebilirim ayarlar>ekran>birden...
  6. O

2. El Miningli Ekran kartı alınır mı? sizce?

Arkadaşlar sarı sayfadaki ilanda konuştuğum adamda Asrock Challenget pro rx 6800 var ve dediğine göre 5-6 ay boyunca 40-45 derecelerde mining yapmış furmark testi istedim arkadaştan testi bekliyorum sizin fikirleriniz ney dediğim mining konusundan bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi. :)
  7. O

BÜTCE 2.5A GÜZEL Bİ KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM AGALAR

Merhabalar klavye önerisi lazım arkadaşlar önerilerinize açığım 2.5a güzel bi şık klavye :d
  8. O

EKRAN KARTI YÜKSELTME ÖNERİSİ

Arkadaşlar benim sistemim GTX 1050 Tİ var ve Stajer olduğum için çok fazla bir bütcem yok sadece ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum benim sistemime hangi ekran kartını destekler yardımcı olurmusunuz ? (Ekran kartı aldığımda Kasayıda Değiştirmeyi düşünüyom PSU yetmez diye) sistemim: İşlemci 1...
  9. O

Şuanki sistemim kaç para eder ?

İşlemci 1 x Intel Core i3-10100F 3.60Ghz Soket 1200 İşlemci Anakart 1 x MSI B560M-A PRO 5200(OC)MHz mATX Anakart Bellek 1 x Apacer Panther 16GB (2x8GB) 3200MHz Ram Ekran Kartı 1 x MSI GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1 4GB GDDR5 128Bit Ekran Kartı SSD 1 x PNY CS900 240GB 535/500MB/s 2.5"...
Geri