Arama sonuçları: *

• Users: TheHectoR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Öneri Hangi Model Daha İyi: ATK F1 V2 Ultimate veya ATK A9 Ultimate?

Arkadaşlar sizce hangisi? üçünde de : PAW 3950 Ultra sensör var. Nordic 54L15 MCU var. -- Fark olarak : ATK F1 V2 Ultimate 2.0 : ATK Custom Optical Switch , 300 mAh batarya (3,799.00 TL) ATK A9 Ultimate : ATK SwiftLight Optical Switch , 800 mAh batarya (3,599.00 TL) ATK A9 Air ön siparişte...
  2. T

Öneri 2.4 ghz kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba. Şu anda kablolu ve kablosuz kulaklık kullanıyorum. Kablosuz olarak bluetooth özellikli Huawei Freebuds SE 2 kullanıyorum. Ancak diğer odaya gittiğimde bağlantı kopuyor. Bunun önüne geçmek için 2.4 ghz kablosuz özelliğe sahip kulakiçi kulaklık arayışındayım. (Bluetooth değil...
  3. T

Papara gibi hayalet kart sistemli ödeme sistemi önerisi

Merhaba arkadaşlar. Ben de Papara kullanıcısıydım. Paparayı özellikle hayalet kart için kullanıyordum. Ancak araştırdığım kadarıyla hayalet kart özelliği olan başka bir ödeme aracı bulunmuyor. Nays indirdim. Hayalet kartı geçtim, sanal kart oluşturma özelliği bile yokmuş. İninal hesabım vardı...
  4. T

Yardım IPhone Mesajlar uygulaması Hücresel Veri uyarısı

Arkadaşlar selamlar. iPhone 13 cihazımda ios 16 kullanıyorken bir sorun yoktu. Ancak 1 ay önce ios 18'e güncelledim. mobil veri kapalıyken mesajlar uygulamasına girdiğimde hücresel veri kapalı uyarısı alıyorum. ios 16 dayken bu sorun yoktu. ios 18.6.2 ve 18.7 her ikisinde de sorun mevcut...
  5. T

TT Altyapısında Fiber internet önerisi

Türknetİlk 3 ay 399 ₺, sonra 699 ₺ (fiber modem kirası yok diye biliyorum.) Netspeedİlk 3 ay 329 ₺, sonra 649 ₺ (fiber modem kirası yok yazıyor.) Millenicomİlk 4 ay 399 ₺, sonra 630 ₺ (aylık 70 ₺ fiber modem kira bedeli. total = 700 ₺) (Fiyatlandırmalar 100 mbps fiber paketi için.)...
  6. T

Kuba Çita 100r (CG) için hangi motor yağını kullanmalıyım?

Merhaba. Motorumun yağ değişim zamanı geldi. Önceden motorcuya giderek orada değişim yaptırıyordum. Şimdi yağını kendim değiştirmeye karar verdim. Castrol marka almayı düşünüyorum. Ancak aklıma takılan bir şey var. CG motorum için 10W-40, 15W-40, 20W-40 yağ tiplerinden hangisini...
  7. T

Ryzen 5 3600 için DARK Freezer X123 alınır mı?

Merhaba. CPU: Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 PSU: Corsair CV550 (550W) Kasa: CORSAIR SPEC-DELTA sistemimde şu anda AMD stok fan mevcut. Havaların ısınmasıyla birlikte boşta 60 derecelerde. COD Warzone'de 85-90 arası derecede. En uygun kule tipi olarak DARK Freezer X123 düşünüyorum...
  8. T

IPhone 13, iOS 18'e güncellenmeli mi?

Merhaba, iPhone 13 kullanıyorum. Pil sağlığım %98. Şu anda iOS 16.7.1 kullanıyorum. iOS 18'e yükseltmeyi düşünüyorum ancak şarjım daha hızlı bitebilir mi diye bunun için endişeliyim. iPhone 13'e sahip olup iOS 18'e yükseltenler veya kullananlar düşünceleriniz nedir?
  9. T

Bilgisayarım kilitleniyor, tek çözüm reset atmak

Merhaba. Bilgisayarım bir anda kilitleniyor ve tek çözüm olarak kasanın üstündeki reset tuşuna basarak reset atmak oluyor. Başka hiç bir şekilde düzelmiyor. Bazenleri ise anlık olarak görev yöneticisini açabiliyorum. Orada GPU ekran kartı kullanımı %100 olarak yazıyor. Ancak herhangi bir...
  10. T

Amazonda ekstra gümrük vergisi çıkar mı? (Klavye: Redragon K686 PRO SE)

Merhaba, Redragon K686 PRO SE klavyesi her açıdan çok hoşuma gittiği için satın almak istiyorum. Aliexpress link ve Amazon Global linkleri bu şekilde. Aliexpress: Ülke Türkiye seçildiğinde "Bu ürün adresinize gönderilemiyor.Başka bir ürün veya adres seçin." hatasını veriyor. O yüzden geriye bir...
  11. T

Custom klavye için switch önerisi (Akko Matcha Green benzeri)

Merhaba, Bu videodaki gibi tok sesli bir custom TKL klavye toplamak istiyorum. Sesini çok beğendiğim için videodaki ile aynı switchleri almak isterdim ancak sanırım artık Akko Matcha Green üretilmiyor. Çünkü hiç bir yerde satışı yok. Farklı alternatif önerileri olan var mı?
Geri