Arama sonuçları: *

• Users: mmoghr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mmoghr

Sistem toplayacağım sizce bu anakart iyi midir??

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-x870-eagle-wifi7-8000mhz-oc-rgb-m2-am5-atx-anakart-p-52259?utm_campaign=akakce&v=1.9.2 Anakart olarak bunu düşünüyorum İşlemci ise AMD RYZEN 7 9850X3D RAM 64gb düşünüyorum Ekran kartı 6750xt var Nasıl sizce
  2. mmoghr

Pc'de dar boğaz mı yapıyor acaba arc radiers oynarken?

Pc'de dar boğaz mı yapıyor acaba arc radiers oynarken pc fps drop olabiliyor yeni formatlı pc ve termal bakımları yapıldı acaba power mı yetersız kalıyor? kule tipi soğutucu var ekstra bide 1 m2 daha takılı ekstra cift ekran kullanıyorum
  3. mmoghr

35 k laptop önerisiii

Grafikler arkadaşım için boş zamanlarda oyun için lazım da
  4. mmoghr

100k PC toplama yada hazır sistem

Bekliyorum tavsiyelerinizi
  5. mmoghr

Çözüldü✓ Unlost birkaç sistem paylaştı

Unlost birkaç sistem paylaştı uygun gibi gözüküyor araştırdım ama sizce sistem iyi mi? 5080ti alsam daha mı iyi olur bilemedim 9 ay peşin cazip geldide ürünlerin linki aşağıdadır 98binlik olanı beğendim Ürünlerin linki
  6. mmoghr

.

......yanlış yerde açıldığı için sildim
  7. mmoghr

40-55 k laptop önerisi

40-55 k ya kadar laptop önerisi alabilirmiyim 3060 ve intel istiyorum min 16 veya 32 gb ram
  8. mmoghr

30 k ya hangi laptop alınır ?

30 k ya laptop alicam da sizce hangisi
  9. mmoghr

Eşim ilk defa oyun ortamına girdi ne oynamalıyız sizce ?

Eşim ilk defa oyun ortamına girdi ne oynamalıyız sizce ? Ben 6 yaşından beri PC başında büyüdüm evlenince güzel bir masa alıp kendime yeni PC toplamıştım eski bilgisayarımı da eşim kullanıyor şuan ama kendisi ilk defa PC oyun ortamına girdi maksat birlikte zaman geçirmek sizce hangi oyunlardan...
Geri