• mmoghr
      mmoghr posted the classified ad Satılık Nvidia Asus 1050 2 gb 128 bit in Ekran Kartı.
      İstanbul'da elden, diğer illere önce ödeme sonra kargo olarak gönderim sağlayabilirim. Farklı bilgisayar parçaları için ilanlarıma da bakabilirsiniz.
      • 1000124241.webp
    • mmoghr
      mmoghr posted the classified ad Satılık AMD R9 380x 4gb 256 bit in Ekran Kartı.
      İstanbul'da elden, diğer illere önce ödeme sonra kargo olarak gönderim sağlayabilirim. Farklı bilgisayar parçaları için ilanlarıma da bakabilirsiniz.
      • 1000124242.webp
    • mmoghr
      mmoghr posted a comment on the classified ad Alınır AGP 8X Ekran Kartı Arıyorum 256 512 1 gb olur.
      Bulamadiysan bende de bir kaç tane var ona göre foto çekip atıyım knk
    • mmoghr
      mmoghr reacted to TOMU's reply to a question on the classified ad Satılık Pc kasami satıyorum with Beğen Beğen.
      Hocam hâlâ satılık mı istanbulun neresindesiniz
    • mmoghr
      mmoghr posted a comment on the classified ad Alınır 3bin tl altı ekran kartı.
      1050 Asus 2 gb 128 bit var 1800 380x Sapphire 4 gb 256 bit var 2000
    • mmoghr
      mmoghr posted a reply to a question on the classified ad Satılık Pc kasami satıyorum.
      evet satılık hocam istanbuldayım
    • mmoghr
      mmoghr reacted to stardir's reply to a question on the classified ad Satılık Pc kasami satıyorum with Beğen Beğen.
      son oluru nedir hocam
    • mmoghr
      mmoghr posted a reply to a question on the classified ad Satılık Pc kasami satıyorum.
      21.250
    • mmoghr
      malesef hocam
    • mmoghr
      Hocam açıklamada yazıyor 570 8gb
    • mmoghr
      mmoghr posted the classified ad Satılık Pc kasami satıyorum in TOPLAMA BİLGİSAYAR.
      İhtiyaç fazlasıdır oyüzden satıyorum temiz format atılıp orjinal windows kurulmuş olup driverlar günceldir termal bakımları yeni yapılmıştır. Ekran kartı...
      • IMG_20260226_173316.webp
      • IMG_20260226_174221.webp
      • IMG_20260226_174228.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,922
Üyeler