Arama sonuçları: *

• Users: Onur.kyr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Onur.kyr

Çözüldü✓ Mouse hareket edince ekran kartından cızırtı sesi geliyor ?

Ekran kartımı neredeyse 2 yıldır kullanıyorum. Şanslı insanlardan olacam ki ne coil ne başka bir sorun sıkıntı yaşamadım imzadaki sistemimle. Yaz geliyor diye üstüne yeni fanlar almıştım sistemi bi güzel temizleyeyim dedim. İşin en sonunda her şey sağlam hiç bir sıkıntı yok fakat mouse da bulunan...
  2. Onur.kyr

🔥İndirim Arctic P12 Pro 120mm PWM 398,58 TL

https://www.jumbum.com.tr/Arctic-P12-Pro-120mm-PWM-Fan Ürün kodu (ACFAN00305A) [H4 id=''][/H4] Bir çok sitede 800-1000 arası. 6 tane sipariş edip birde 10 lu hub aldım. https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Case-Fan-Hub-10X Akakçe deki ürünle tek farkı birbiriyle birleştirip anakarta direk bağlama...
  3. Onur.kyr

2-3 Saat kullanımdan sonra hız yavaşlıyor modem resetleyince geri geliyor

Başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir problem yaşıyorum. Modeme reset atınca hız kendine geliyor fakat bu şekilde 3 4 saat kullanımın ardından tekrar aşırı bir yavaşlama oluyor. Durma noktasına geliyor diyebilirim öyle bir yavaşlama. Türknet'e defalarca ulaşsamda bizde hiç bir problem yok...
  4. Onur.kyr

AM4 Sistemi Hangi İşlemci İle Yükseltebilirim ? 5600

Yaklaşık 2 yıldır rx7700xt ve 5600 işlemcimi kullanıyorum. 2K da kullandığım için oynadığım oyunların hiç birinde darboğaz vb durumlar karşılaşmadım. Fakat işin içine video çekme kayıt alma gibi şeyler girince ister istemez oluyor. OBS de her şeyi ekran kartına yaptırıyorum. Webcam olarak da...
  5. Onur.kyr

Derin dondurucu gazı değişimi nasıl yapılır ? Motorda tıpa yok ustalar

İnternetten baktım. Siyahla çizdiğim alanda hortum ucuna takılabilecek bir bağlantı olması gerekiyor. İzlediğim videolarda o vardı. Bu motorda ise gaz basılacak bir alanı bulamadım. 4K para istemişler gaz değiştirmeye. Gaz fiyatına baktım R600A yazıyor. 250-500 arası değişiyor dedim ben bunu...
  6. Onur.kyr

3 Harfli marketlere yeni kanun mu geldi ? 3 den fazla sigara vermiyorlar

Köye giderken markete uğradım 6 paket sigara istedim dedi tek seferde 3 den fazla veremiyoruz dedim niye dedi öyle bi emir geldi üstten. Dedim o zaman 3 3 geçelim 2 ödeme yapalım öyle olur mu ? Bi buga girdi sonra olur dedi. Böyle bir kanun yayınlandı da haberimiz mi yok. Varsa çalışanlar...
  7. Onur.kyr

Saç, Sakal ve Vücut için makine arıyorum önerisi olan var mı ?

Başlıkta da belirttiğim gibi saç sakal ve vücut için kullanabileceğim bir makine arıyorum. Berber saç sakala 500 istedi dedim koooolay gelsin. Hepsi bi arada olan set önerilerinizi bekliyorum. Bütçe max 2k.
  8. Onur.kyr

B450-m-a-pro max anakarta 105W işlemci takılır mı ? 5700X3D- 5800X

Başlıkta da az buz belirttim. B450M-A-PRO MAX anakarta 5700x3d veya 5800x güncellemesi yapmak istiyorum. Anakartta cpu gücü için tek giriş var. Takmak istediğim işlemciler 105W gibi değerler yazıyor. Powerım güçlü ondan yana sıkıntım yok fakat tek giriş bu işlemcileri besleyebilir mi emin...
  9. Onur.kyr

Dolap çalışınca klavyenin bağlantısı kopuyor ?

Başlıkta da yazdığım gibi. Kış geldi diye tek bir odaya taşındım. Mutfakta sadece 1 priz var ona da 5 li taktım. Dolap soğutmak için çalışmaya başlayınca kısa süreli klavye bağlantısı kopuyor. Valla anlayamadım sebebini.
  10. Onur.kyr

Egzoz fanı olarak ARCTIC BioniX F120 düşünüyorum ?

Başlıkta da yazdığım gibi 1 tane kaliteli sağlam bir egzoz fanı almak istiyorum. Aklımda noctualar vardı fakat yurt dışı fiyat sınırı nedeniyle alamadım. Fiyat fark etmeksizin. Kaliteli, sessiz ve güçlü bir egzoz fanı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  11. Onur.kyr

Mondial 50 Turısmo VS Mondial 50 Wing ???

Başlıkta da belirttiğim gibi 50cc motor almaya karar verdim. Genelde iki kişi kullanılacak ortalama 125-130 kg diyebilirim. Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Haricinde bir öneriniz olursa da sebebiyle birlikte yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. (Yükseltme...
  12. Onur.kyr

1 Ay boyunca amazonda bonus kartlara taksit yok

Önce sorunun bende olduğunu düşündüm. Farklı sitelerde denedim olmadı. Bankayı aradım bizlik bi durum yok dedi. En son müşteri hizmetlerine ulaştım ve 1 ay boyunca bonus kartlara sistem güncellemesi yapacaklarmış o sebepten taksit olmuyormuş. Tam da kampanya zamanında olacak iş değil. Başka...
  13. Onur.kyr

1 Bardak BİRA mı daha zararlı 1 bardak KOLA mı ?

Arkadaşımla ufak bir tartışmaya girdik. Ben 1 bardak biranın 1 bardak koladan daha az zararlı olduğunu savunuyorum. Üstüne bilimsel veriler sunuyorum. ABD Tarım Bakanlığı’nın (USDA) analizine göre, İçecek Kalori Yağ (gr.) Karbonhidrat (gr.) Şeker (gr.) 300 cc Bira 153 0.00 12.64 0.00 300...
  14. Onur.kyr

RTX'i açıp fsr/dlss olmadan 2k da her şeyi ultrada oynatacak ekran kartı nedir ?

Konu başlığında da açıkladığım gibi dlss ve fsr teknolojisi adeta gözüme batıyor. Beni 2k da rtx ultra da fakat dlss/fsr gibi teknolojiler olmadan oynatacak ekran kartı var mıdır varsa nedir ? Mesela 7900gre veya xt bunu yapabilir mi ? Ya da 4080 süper. Test videolarında ya rtx ve dlss/fsr gibi...
  15. Onur.kyr

🔥İndirim Züber protein barlarda %45 indirim

Naysla %10 daha indirim alabilirsiniz https://www.pazarama.com/zuber-kakaolu-yuksek-protein-bar-45-g-12-adet-x-45gr-p-8681630145020?magaza=zuber-market https://www.pazarama.com/zuber-badem-ezmeli-yuksek-protein-bar-12-adet-x-45gr-p-8681630155029?magaza=zuber-market...
  16. Onur.kyr

Hesap doğrulama için hesabıma 20 kuruş atıldı vergisini ödemem mi lazım ?

Youtube hesap doğrulama işlemi yaptığım için 20 kuruşluk bir miktar attılar. Vergisiyla cartıyla curtuyla uğraşmamak için herhangi bir şekilde ödeme almadan biriktirmeye devam edeceğim içerde. Şimdi şu 20 kuruş bundan yıllar sonra karşıma 200 bin olarak çıkmaması için herhangi bir şey yapmama...
  17. Onur.kyr

RX7800XT PULSE 16 GB 18.599 6 Ayın en düşük fiyatı

Taksitle alınabiliyor olsaydı 7700xt'yi satıp alacaktım. 2 3 Hafta da bir böle fiyatlara düşüyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. 7700xt 2k'da beni çok rahat akıtıyor bu daha da iyi akıtır...
  18. Onur.kyr

James Donkey 720 pedi nerden bulunur ?

Başlıkta da yazdığım gibi nerden temin edebilirim ? Bu linkteki buna uyar mı ...
  19. Onur.kyr

ryzen 5 5600 rx 7700 xt 1080p mi 2K mı ?

Başlıkta da yazdığım gibi böyle bir sistem topladım. Fakat monitör arasında ikilemde kaldım. Kimisi bu kart 2K ekran kartı al 2K da ak hem 5600'le 1080p de darboğaz yaşarsın diyor. Kimisi de geleceği düşün 2K da orta ya da yüksek ayarlar yerine 1080p de ultra ayarlarda oynarsın rahat rahat...
  20. Onur.kyr

15.000 ekran kartsız sistem topladım.Sizce Mantıklı mı yaptım ?

Kasa 1939/6 Aerocool Atomic Lite 500W https://www.teknobiyotik.com/aerocool-atomic-lite-500w-frgb-fanli-mesh-tasarim-on-panel-tempered-glass-yan-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-ae-atmc-lt-500.html İşlemci 3700/4 AMD Ryzen 5 5600...
Geri