Arama sonuçları: *

• Users: Farwayyax7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Farwayyax7

Monitörde renkle çizgiler çıktı

G24F2 monitör var daha önceden yoktu bu çizgiler son zamanlarda çıktı rahatsız ediyor neden olduğunu bilen varmı ?
  2. Farwayyax7

Düşük GPU kullanımı.

Ekran kartım 4060 işlemcim i5 12400f steam pubg oynuyorum en düşük ayar 1728x1080 çözünürlüğünde ekran kartı kullanımım %40-%30 civarı işlemci %40-%50 civarı fps de ortalama 100 monitörüm 180hz olduğu için oyun hiç akıcı gelmiyor nasıl arttırıcam fps yi pc kendini yormuyor hiç
  3. Farwayyax7

YDT kitap önerisi lazım

YDT gireceğim tekrar geçen sene çalışmamıştım şuan 30-40 netlerdeyim önerdiğiniz kitaplar varmı
  4. Farwayyax7

Nvidia güncelleme sonrası uyarı

Nvidia app dan güncelleme yaptıktan sonra böyle bi uyarı geliyor ama bu uyarı nvidia dan değil epic gamesten geliyor neden sizce sizede oluyor mu
  5. Farwayyax7

Rainbow siege x epic

rainbow u epicde parayla almıştım ama oynamıyordum şimdi ücretsiz oldu steamden oynuyorum . epicde parayla aldığım için ekstra bi özellik sunuyormu? sunuyorsa epicden oynayayım
  6. Farwayyax7

Full body kaç gün gidilmeli

pazartesi-salı ve cuma-cumartesi gidiyorum full body yapıyorum . iyi mi? sizce 2 gün üst üste gidiyorum
  7. Farwayyax7

4060 OC EDİTİON ayar

4060 oc edition kartım var kutusunda GPU TWEAK 3 programını falan gösteriyor kullanan varmı . Performans arttırırmı
  8. Farwayyax7

İşlemciye yeni fan taktım görüntü gelmiyor

İşlemciye fan aldım taktım şimdi de görüntü gelmiyor kasa çalışıyor kasada kırmızı ışık yanıp sönüyor bide
  9. Farwayyax7

Anakart sökülmüyor işlemci fanı takamıyorum

İşlemci için fan aldım takmam için anakartı sökmem gerekiyormuş çıkartmaıykrum anakartı vidalar dönmüyor nasıl çıkartıcam . Çoğu vidayı çıkarttım 3 tanesi çıkmıyor oyuldu artık dönmüyor bile
  10. Farwayyax7

Papara veli onayı hakkında

Papara kart'da veli onayı olmadan karta atm'den para yükleyip internette kullanabilirmiyim?
  11. Farwayyax7

1000 TL KLAVYE+MOUSE

Toplam 1000tl civarı bütce var , klavye ve mouse ikisi toplam 1000tl olmalı , öneriniz varsa bekliyorum
  12. Farwayyax7

fortnite tayfası şimdi alınır mı?

savaş bileti 24 mayısda bitiyor galiba fortnite tayfasını şimdi alsam savaş biletinde ne kadar ilrerleyebilrim ynai değermi şuan almak 11. aşamadayım
  13. Farwayyax7

Ülkelerin nüfus politikaları hakkında bilgi bulamıyorum.

Fransa,Portekiz,Hollanda,Almanya ve İngilterenin tarihinde uyguladığı nüfus politikaları hakkında slayt yapmam gerekiyor fakat hiçbir bilgi bulamıyorum.Yardım ederseniz çok sevinirim.
  14. Farwayyax7

bios güncellemesinden sonra işlemci fanı çok hızlı

dün akşam bios u güncellemiştim.şimdi pc yi açtım ve işlemci fanı masaüstündeyken bile çok hızlı dönüyor, bağırıyor. önceden sadece battlefield 5 de bu kadar ses çıkarmıştı.nasıl düzleticen yazarsanız sevinirim
  15. Farwayyax7

epic games aldığım oyunlar açılmıyor

az önce epic gamesden battlefield 5 aldım ama bir türlü indiremedim bile
  16. Farwayyax7

Hangisini tamam gerekiyor? Ekran kartı

Hangi ucu ekran kartına takmalıyım ? Üsttekini mi alttakinimi?
  17. Farwayyax7

21k hazır sistem önerisi

Gaming gen tr den 21-22k civarı sistem önerebilir misiniz? oyun için(nvidia) Monitör şunu alacağım: https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/ Monitörle birlikte sistemin fiyatı 26k yı geçmesse sevinirim uygun olur...
Geri