Arama sonuçları: *

• Users: yagiz6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

60k bandinda telefon onerisi

ben bunu dusunmustum https://www.hepsiburada.com/zte-z80-ultra-512-gb-16-gb-siyah-nubia-turkiye-garantili-p-HBCV0000BQHHNA?magaza=smartport marka veya ayni urun deneyimi olanlar bildirirse geriye kalan da baska oneri yaparsa sevinirim
  2. Y

Honor magıc 8 pro alınır mı?

77 bıne cıkmıs bu fıyata en ıyısımı
  3. Y

Ekran karti tutucu oneri

isikli birsey olursa iyi olue bide benim ekran karti yuksekte oldugunda pro art kutusundan cikan kisa geldi 1 senedir kullanmiyorum
  4. Y

7 k kulaklik onerisi

[H2 id=''][/H2] ASUS ROG Pelta Wireless vs Logitech G733 Lightspeed vs SteelSeries Arctis Nova 7 vs HyperX Cloud III Wireless not v2 pro olmaz 3 tane aldim 3ude bozuk cikti para iadesi aldim o yuzden ve tabii ki onerilerinizi bekliyorum [H2 id=''][/H2]
  5. Y

Çözüldü✓ Termal macun hangisini almalıyım?

Arkadaşlarlarla ortak alacağımız için yüksek gramaj olacak hepimiz sıvı soğutma kullanıyoruz benim aklıma yatan termal macunlar Arctıc mx6 ,Thermal Grizzly Kryonaut ve ne kadar eski olsada Türkiyede Noctua nt h2 bulamadığım için Noctua nt h1 başka öneriniz varsa yazın gram basına 100 lira nın...
  6. Y

Reverse fan önerisi

Kasamın altına takmak için reverse fan alacağım ama normal fan olmaz ters çok kötü görünüyör limit2500 2000 tl civarı olursa sevinirim şimdiden tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  7. Y

Kasperskymı notronmu

kaspersky 250 tl iken notron 70 lira testlerde notron daha iyi ama hiçir forumda önerilmemiş ve kaspersky çok övülmüş
  8. Y

Bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz

Razer dead addır v3 hyperspeed https://www.incehesap.com/razer-deathadder-v3-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse-fiyati-76393/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel İçinde hyper polling varmı ve bu fiyata mouse öneri(3500-1500
  9. Y

Max 2000 e hangi mouse

Benim razer klavye kulaklık Ben şu ikisi arasında kaldım razer orochi v2 1850tl Basilix v3 x 1500 tl
  10. Y

Çözüldü✓ Word sorunsuz crack öneri

bana crack atarmasınız güvenilir
  11. Y

Sivı soğutmam işlemcime uymuyor

Corsair h150i rgb elite sıvı soğutmamın yanında gelen Dönüştürücüler uymuyor(am5)
  12. Y

Ekran kartımın yanında hediye edilen oyunları nasıl alırım

yakın zamanda asus proart rtx 4080 super aldım yanında indiana jones ve asus un yaptığı kampanyadan 3 oyun içinden 1ini saçten nasıl yararlanırım
  13. Y

NZXT F360 fanlar alınır mı?

Daha fp varmı(rgb olmalı)
  14. Y

2500 TL'ye mouse önerisi?(basilix v3x alınır mı?)

önrerilerizi bekliyorum
  15. Y

Bios la windows aynı flasha yüklenirmi

anakart biosumu koyduğum flasa windows ta koyulurmu sıkıntı çıkarmı
  16. Y

Maks 4k ya kablosuz gaming mouse önerisi

maks 4k ya kablosuz gaming mouse önerisi (kulaklık ve klavye m razer razer olursa iyi olur am a en iyi olan tavsiyenizi yazın
  17. Y

Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBCPB2T1?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2 3k ya kadar çıkarım ama 3klık mouselerden daha iyi bu bence
  18. Y

Çözüldü✓ Rtx 5080/70 ti beklenirmi

rtx4080 s alcam bekleyeyimmi
  19. Y

Bu kasa bu anakarla uyumlu mu?

20. Y

İsmini yazınca yayınlayamadığım bu site güvenilir mi?

Bilgisayar almayı düşünüyorum ama tam güvenemedim bu siteye 90klık
Geri