Arama sonuçları: *

• Users: Eyüpcan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eyüpcan

İnternet hat değerlerim nasıl?

Arkadaşlar sorum basit başlıkta da gördüğünüz gibi. Türk Telekom'un 100 Mbps internet paketini kullanıyorum ancak istediğim hızları alamıyorum. Farklı sağlayıcılarda alabileceğim hız 1000 mbpslere kadar çıkarken kendi internetimde ortalama 65Mbps'in bile üzerine çıkmıyor hızım. Hat değerlerim...
  2. Eyüpcan

OBS üzerindeki RNNoise filtresi PC'ye indirilebilir mi?

Arkdaşlar konu başlığını nasıl yapmalıyım bilemedim o yüzden konu dışı olarak girdim. Sorum başlıkta gördüğünüz gibi OBS üzerindeki gürültü bastırma filtresi olan RNNoise, PC'ye herhangi bir uygulama gibi indirilebilir bir şey mi?
  3. Eyüpcan

Yardım Kasa fanlarının rgblerinin yanmaması

Arkadaşlar konuyu doğru başlıkta mı açtım emin değilim yanlışsa affola. Ben Gençer Gamning üzerinden bir Pc aldım. Pc elime ulaştı ama kasanın sadece egzoz fanı ve ön taraftaki en üstte bulunan fanın Rgbsi yanıyor. Ön fanlardan ortadaki ve alttakinin rgbsi çalışmıyor anakart üzerindeki...
  4. Eyüpcan

Toplama bilgisayar parçaları uyumlu mu?

Arkadaşlar herkese merhaba, iyi forumlar. Yaklaşık 23-24bin TL gibi bir bütçem var. Çok iyi olmayan bilgimle, aşağıdaki sistemi topladım kendimce. CS2, PUBG, Valorant gibi rekabetçi fps oyunları oynuyorum genelde ama Assassin's Creed, Elden Ring gibi hikayeli oyunlarla da aram gayet iyidir...
  5. Eyüpcan

PS4 Slim uyumlu f/p 1-2 Tb HDD önerisi

Arkadaşlar konu başlıkta yazıyor zaten ps kütüphanemde 20 tane oyun var, kapasite yetersiz olduğu için 2-3 ayda bir, bir oyun silip başkasını yüklüyorum artık illallah ettim. Önerebileceğiniz PS4 Slim uyumlu HDD var mı ?
  6. Eyüpcan

Yardım Nba 2k21 rozet yükseltme hatası

Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi forumlar. Ben ps4 üzerinden Nba 2k21 MyCareer oynuyorum. Bugün bir sorunla karşılaştım. Biliyorsunuz ki MC’de maç sonu maç içi yaptıklarınıza göre size rozet ve gelişim puanı veriyo ancak maçta her ne kadar iyi oynarsam oynayayım maç sonu çıkan rozet ve yetenek...
  7. Eyüpcan

Öneri Rampage Smx-g65 Alpor Mouse alınır mı?

https://www.trendyol.com/rampage/smx-g65-alpor-usb-7-tuslu-7200dpi-rgb-ledli-gaming-mouse-oyuncu-mouse-p-99669066?boutiqueId=559106&merchantId=258284 Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar. Bir süredir adam akıllı bir mouse almayı planlıyodum. Piyasaya biraz göz gezdirdim fiyatlar...
  8. Eyüpcan

Yardım Tekken 7-Tekken 7:Rematch Edition

Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar. Ps store da Tekken 7-Rematch Edition indirime girmiş. Almak istiyorum ama Tekken 7 ile aralarındaki fark ne tam olarak bilen varsa anlatabilir mi?
  9. Eyüpcan

Onay dışı vidyozone aboneliği!

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bu sabah mobil veriyi kullanarak googleda arama yaparken bir sayfaya girdim ve otomatik olarak bir reklam sayfası açıldı. O reklam sayfasını kapatırken karşıma bir uyarı çıktı bende okumadan vazgeçe tıkladım. Sonra telefonuma “1240” numarasından şöyle bir...
  10. Eyüpcan

PS4 Slim Fifa 18 kasma sorunu?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce 2. el PS4 slim aldım, yanında Fifa 18 oyunu ile birlikte. Oyun açılırken yükleme ekranı biraz uzun sürüyor ve başlama vuruşuna tıkladığım zaman 1-2 saniye kadar oyuncular ekranda kalıyor ve sonra maça geçebiliyorum. Bazen de ana menüde...
  11. Eyüpcan

Xbox one s mi, PS4 mü?

Arkadaşlar merhaba. Geçen günde buraya bir konu açmıştım PS3 mü, PS4 mü diye ve bi karara varmıştım. Bugün xbox için Game Pass servisini düşünerek biraz araştırdım fiyat konusunda hemen hemen PS4 le aynılar. Benim karar veremediğim nokta PS özel oyunlarını xboxda oynayamayacak olmam ve xbox...
  12. Eyüpcan

Kırık PS3 mü, PS4 mü?

Arkadaşlar merhaba, 2. el PS almayı düşünüyorum ama kırık PS3 mü alsam yoksa PS4 mü alsam karar veremedim. Bütçem 1200 tl tabii ps4 alırsam bunu 2000 TL'ye kadar zorlama imkanım var. Ama çok daha sonra PS4 için oyun alırken para sıkıntısı yaaşayabilirim sizce ne yapmalıyım?
  13. Eyüpcan

Yardım Laptopun PC fanı açıldığı andan itibaren hiç durmuyor.

Arkadaşlar merhaba. ASUS marka D509DJ-BR038 model bir laptopum var. Sorunum şu daha doğrusu sorun mu yoksa fanın sürekli dönmesi normal mi bilmiyorum. Laptopu açtığım andan itibaren fanlar hiç durmaksızın dönmeye başlıyo taki kapatıncaya kadar. Performans gerektiren uygulamalarda fan hızı çok...
  14. Eyüpcan

Yardım Oyunlarda kasma sorunu.

https://www.hepsiburada.com/asus-d509dj-br038-amd-ryzen-3-3200u-8gb-256gb-ssd-mx230-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000PM2QF Arkadaşlar öncelikler herkese iyi sabahlar ve merhaba. Bir süre önce yukarıda linkini verdiğim bilgisayarı satın aldım. Bilgisayar elime ulaştı bu bilgisayarın...
  15. Eyüpcan

Arkadaşlar sizce nasıl laptop?

https://www.hepsiburada.com/asus-d509dj-br038-amd-ryzen-3-3200u-8gb-256gb-ssd-mx230-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000PM2QG?magaza=Hepsiburada# Arkadaşlar bu bilgisayar sizce nasıl amd li bir bilgisayarı ilk defa kullanacağım çok ısınırmı? Ekran kartı csgo valorant veya nba 2k15...
Geri